Werken bij Azora

Waarom Azora

Werken bij Azora betekent dat je met ongeveer 1400 collega’s werkt in een open en informele sfeer. We vinden het belangrijk dat medewerkers het naar hun zin hebben in het werk. Daarom zorgen we voor voldoende mogelijkheden en uitdagingen in het werk, voor goede arbeidsvoorwaarden en een enthousiaste en plezierige werksfeer. Onze HKZ-certicifering onderstreept nog eens dat we in alle opzichten de puntjes op de i zetten.

 

Als medewerker van Azora word je ingezet op je kwaliteiten én op je persoonlijke wensen en mogelijkheden. We zorgen ervoor dat je kennis up-to-date blijft en dat je optimaal kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Azora kent een actief loopbaanbeleid en daarbinnen bieden we je ook uiteenlopende opleidingen en cursussen aan. Door de omvang en de diversiteit van onze organisatie zijn we in staat om je een dienstverband op maat aan te bieden. Bovendien zijn onze vestigingen zo gelegen, dat er altijd een locatie bij jou in de buurt is waar je aan de slag kunt. Liever parttime dan een volledige werkweek? Daar komen we samen prima uit.

 

Een plezierige werksfeer krijg je alleen als er sprake is van wederzijdse loyaliteit en respect. Die saamhorigheid is binnen Azora sterk aanwezig – zowel tussen de medewerkers onderling als tussen onze medewerkers en hun cliënten. Er is oprechte betrokkenheid bij het werk en een sterke sociale binding. Dat laatste is mede te danken aan de activiteiten die we organiseren. De onderlinge sfeer, de inzet en de vakbekwaamheid van onze medewerkers hebben onder meer tot resultaat dat onze cliënten zeer tevreden zijn. En daar doen we het uiteindelijk allemaal voor!

 

Voor meer informatie over Azora kun je hier het jaarverslag downloaden.

 

  • Arbeidsvoorwaarden
    De zorg kent een goed en marktconform pakket aan arbeidsvoorwaarden. De salarissen bij Azora zijn conform de CAO VVT. Een volledige werkweek bedraagt 36 uur, maar er zijn ook mogelijkheden om minder te werken. Azora biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je meedoen aan ons fietsplan, profiteren van een fiscaal aantrekkelijke reiskostenregeling en deelnemen aan een levensloopregeling (inclusief bijdrage van Azora). Ook de activiteiten van Azora Gaat Gezond en de goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden bestempelen Azora tot een aantrekkelijke werkgever.

  • Azora Gaat Gezond
    We noemden het al even: Azora Gaat Gezond. Een plan dat we in 2003 introduceerden onder onze medewerkers om een gezonde levensstijl te stimuleren. Meedoen gebeurt helemaal op vrijwillige basis. Onder de paraplu van Azora Gaat Gezond kun je gaan mountainbiken, hardlopen, krijg je korting op het lidmaatschap van je sportschool, kun je meedoen aan Nordic Walking, maar ook aan power yoga. Andere activiteiten die we oppakken zijn bijvoorbeeld gezond koken en zelfverdediging. Azora Gaat Gezond is inmiddels een geweldig succes. Honderden collega’s doen enthousiast mee. Niet alleen omdat het gezond is. Maar ook omdat het leuk is om met je vrienden, in clubjes, in teams en met z’n allen bezig te zijn met dingen die goed voor je zijn.

 

  • Informatie voor nieuwe medewerkers
    Als je nieuw binnenkomt bij Azora wil je natuurlijk graag weten hoe het precies zit met de regels, afspraken, verzekeringen, het ‘huishoudelijk reglement’, enzovoort. Alle nieuwe medewerkers ontvangen hier een uitgebreid informatiepakket over. Bovendien worden er voor onze nieuwe collega’s speciale informatiebijeenkomsten georganiseerd. Hier word je ingewijd in je nieuwe werkomgeving en kun je je eventuele vragen stellen.