Sfeerbeeld

De Schuylenburgh Silvolde


Wonen in een prachtige, parkachtige omgeving

Woonzorgcentrum en verpleeghuis De Schuylenburgh bevindt zich op Woonzorgpark De Schuylenburgh in een prachtige, parkachtige omgeving in Silvolde. Drie gebouwen vormen een aantrekkelijke en veilige woonomgeving met een ruim aanbod op het terrein van zorg- en dienstverlening. Onze receptie fungeert als vraagbaak en informatiepunt. Onze medewerkers doen hun uiterste best om vragen snel en accuraat te beantwoorden of goed door te verwijzen. In ons Grand Café, waar onze gastdames en -heren dagelijks van 09.00 tot 18.00 uur voor u klaarstaan, kunt u zich heerlijk laten verwennen en ontmoet u medebewoners uit ons woonzorgcentrum en mensen uit de wijk. Onze catering verzorgt ook regelmatig hapjes voor bewoners die een feestje geven in hun appartement. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de winkel, die gesitueerd is in de centrale hal van het Woonzorgcentrum. U kunt elke week naar behoefte deelnemen aan verschillende activiteiten. Uw interesses en ontspanning staan hierbij centraal. Via onze wekelijkse nieuwsbrief, het prikbord en de kabelkrant blijft u op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de Schuylenburgh.


De Schuylenburgh heeft ook een functie als wijksteunpunt. Onze bewoners en buren uit de wijk ontmoeten elkaar bij activiteiten, een kopje koffie, of tijdens het eten in het Grand Café. Verder verhuren wij ruimtes voor verschillende doeleinden. Dit alles maakt dat de Schuylenburgh een belangrijke plaats heeft in ons dorp, en dat onze bewoners op deze manier midden in de dorpsgemeenschap staan!


‘De Schuylenburgh is een fijne, veilige plek, waar onze cliënten kunnen blijven wonen, ook al verandert hun zorgbehoefte door afnemende fysieke of mentale gezondheid.’

Jelle Hoogeveen, locatiemanager De Schuylenburgh


Ons aanbod

In woonzorgcentrum en verpleeghuis De Schuylenburgh bieden wij naar behoefte zorg, behandeling, begeleiding of huishoudelijke hulp. Als bewoner bepaalt u zelf welke keuzes u maakt met betrekking tot welzijn en zorg. Onze medewerkers gaan respectvol met u om en luisteren zorgvuldig naar uw vraag.


Wij bieden professionele en multidisciplinaire zorg aan in totaal 60 bewoners in de vorm van:

 • Verzorgingshuiszorg (verzorgd wonen)
 • Somatische Verpleeghuiszorg (verzorgd wonen met behandeling voor mensen met lichamelijke problematiek)
 • Psychogeriatrische verpleeghuiszorg (kleinschalig wonen voor ouderen met dementie)

De Schuylenburgh

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Velden met een * zijn verplicht

Een impressie van deze Azora locatie

Deze voorzieningen zijn aanwezig

 • Grand Cafe
 • Dierentuin
 • Recreatieruimte
 • Activiteitencentrum
 • Kapsalon
 • Winkel
 • Stilteruimte
 • Computerruimte
 • Hydrobad
 • Duofiets te huur

Activiteiten en nieuws van deze locatie

Nieuws
Actiz creëert duidelijkheid met betrekking tot wie betaalt wat bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis

Naar aanleiding van de berichtgeving van RTL nieuws rondom het doorberekenen van kosten aan nabestaanden bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis heeft Actiz dienaangaande duidelijkheid gecreëerd.

Hieronder is de toelichting van Actiz integraal overgenomen.

Voor Azora is dit aanleiding om in de eerstvolgende vergadering met de centrale cliëntenraad opnieuw af te spreken welke diensten in dit kader tegen welke prijs in rekening zullen worden gebracht. Vanzelfsprekend zullen wij de hernieuwde afspraken direct daarna communiceren met cliënten en hun naasten en deze in ons tarievenboek opnemen.

Lees meer
Nieuws
OPEN DAG DE SCHUYLENBURGH Lees meer
Nieuws
SCHENKING VAN MONUTA Lees meer
Nieuws
WIJKVERPLEEGKUNDIG SPREEKUUR IN DE SCHUYLENBURGH Lees meer
Nieuws
Terugblik op de Schuyltoer 2018

Op zondag 10 juni jl. organiseerden Azora en Wonion alweer de zesde editie van de Schuyltoer.

Lees meer
Nieuws
Terugblik Open Dag van de Zorg in De Schuylenburgh

De Schuylenburgh kijkt terug op een geslaagde open dag!

Lees meer
Nieuws
WANDELCLUB VOOR SENIOREN

Vanuit het Wijksteunpunt De Schuylenburgh start een wandelclub voor senioren.

Lees meer
Nieuws
Vanaf maandag 24 oktober a.s. nieuw in De Schuylenburgh

Vanaf maandag 24 oktober a.s. kunt in Grand Café Tobenbroek genieten van het arrangement "aanbieding van de dag", inclusief een kop soep en een kopje koffie.

Lees meer
Activiteit
Programma van activiteiten tijdens de Wereld Alzheimerweek van 19-23 september

Tijdens de Wereld Alzheimerweek van 19 tot 23 september, worden bij De Schuylenburgh verschillende activiteiten georganiseerd met als thema "dans en muziek". Iedereen is van harte welkom om aan deze activiteiten deel te nemen.

Lees meer
Nieuws
JEU DE BOULES IN WOONZORGPARK DE SCHUYLENBURGH

ZIN IN JEU DE BOULES?
Dat kan in Woonzorgpark De Schuylenburgh.

Lees meer
Nieuws
Informatieavond Arc & Ciel en Zorghulpmiddelenonline.nl .

Op2 juni a.s. om 19.00 uur zal er in de Tobenbroek een info avond gehouden gaan worden door Arc & Ciel en Zorghulpmiddelenonline.nl .

Lees meer
Nieuws
OPENING REPAIR CAFÉ IN DE SCHUYLENBURGH

Zaterdag 9 april was de opening van het Repair Café in de Schuylenburgh, en hoe! Het team van enthousiaste, deskundige vrijwilligers zat klaar om de kapotte spullen van de bezoekers te repareren.

Lees meer
Nieuws
NOREN BEZOEKEN DE SCHUYLENBURGH

Op vrijdag 5 februari bracht een gemeentelijke delegatie uit het Noorse Øvre Eiker een bezoek aan De Schuylenburgh.

Lees meer
Nieuws
Feest met knipoog naar carnaval

Op dinsdagavond 2 februari was het feest in De Schuylenburgh: een feest met een knipoog naar carnaval.

Lees meer
Activiteit
Broodjesfeest in De Schuylenburgh

De Schuylenburgh is gestart met het “broodjesfeest”. Iedere zondagochtend vanaf 9.30 uur zijn in Grand Café Tobenbroek vers afgebakken broodjes verkrijgbaar voor € 0,25 per stuk of 5 voor € 1,00. Een andere mogelijkheid is om lekker te komen ontbijten in Tobenbroek.

Lees meer
Nieuws
Schuyltreffers doen mee aan volleybaltoernooi

Op zaterdag 14 november 2015 werd het Azora Volleybaltoernooi gehouden in Sportcomplex De Paasberg. Medewerkers van De Schuylenburgh, aangevuld met een aantal gastspelers, schreven zich in als De Schuyltreffers en sloegen een aardig balletje weg.

Lees meer
Activiteit
Koersbal in De Schuylenburgh

Onlangs werd het Koersbalspel geïntroduceerd in De Schuylenburgh. Dankzij opbrengsten van De Schuyltoer, de loterij tijdens de Open Dag voor Zorg en Welzijn en een anonieme gift, kon dit spel worden aangeschaft.

Lees meer
Nieuws
Symposium "Mantelzorger in eigen kracht"

Op donderdag 4 juni 2015 wordt door het Kennisnetwerk Kwetsbare Ouderen West-Achterhoek (voorheen het Dementienetwerk West-Achterhoek en Zowel Nwa) een symposium ‘Mantelzorger in eigen kracht’ georganiseerd voor mantelzorgers, vrijwilligers en professionals die betrokken zijn bij mensen met dementie.

Lees meer

Veelgestelde vragen voor deze locatie

 • Ik zoek voor mijn vader (of moeder) een verzorgingshuis. Kan ik eens een kijkje komen nemen bij jullie?

  U kunt altijd een kijkje komen nemen in onze woonzorgcentra.

  Uw vader of moeder moet om in aanmerking te komen voor opname in een verzorgingshuis daarvoor een indicatie hebben voor de zorg die hij/zij nodig heeft. Die indicatie kunt u aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling voor Zorg (CIZ). Datzelfde geldt natuurlijk ook wanneer uw vader of moeder opgenomen moet worden in een verpleeghuis.

 • Wat zijn de bezoektijden?

  Uw familie en vrienden zijn belangrijk en horen erbij. Zij zijn dan ook altijd welkom.


Of download onze brochure...

Brochure Download