Sfeerbeeld

Hof van Varwijk Zeddam


Wonen in uw eigen appartement, met zorg op maat.

Mooi wonen in een ruim appartement met zorg, op steenworp afstand van het gezellige dorpscentrum van Zeddam en de Montferlandse bossen. Dat is precies wat wij u bij Hof van Varwijk bieden. In uw eigen thuis bent u - wanneer u een chronische somatische of psychogeriatrische aandoening heeft - dag en nacht verzekerd van zorg op maat. Met onze juiste verpleeghuiszorg, warmte en aandacht is het mogelijk hier, alleen of samen met uw partner, het leven te blijven leiden zoals u dat wilt.

Een nieuw thuis waar u zichzelf kunt zijn

Het wooncomplex heeft 30 appartementen, verspreid over 3 woonlagen. Als u in Hof van Varwijk komt wonen – alleen of met uw partner – geniet u van de privacy binnen uw eigen, ruime appartement. Dit appartement heeft een aparte woon- en slaapkamer en eigen sanitair.

Op de begane grond is een gezamenlijke huiskamer, waar u medebewoners kunt ontmoeten en waar onze medewerkers de heerlijkste maaltijden met veel liefde op tafel toveren. Ook kunt u in de ontmoetingsruimte terecht voor een praatje, op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Net als in onze afgeschermde binnentuin, waar u heerlijk rustig kunt vertoeven met uw familie.

In Hof van Varwijk is uw zorg in handen van een klein team met bekende gezichten, die 24 uur per dag voor u klaar staan. Met veel plezier en liefde zetten wij als team alles op alles om van uw nieuwe huis een thuis te maken. Want waar een mens zich thuis voelt, gedijt hij of zij immers het best. Dat weten wij als geen ander.

Alles in huis voor de juiste zorg

Bij Hof van Varwijk hebben wij alles in huis om u (met indicatie ZZP 5 of 6) de zorg te kunnen bieden, die u nodig heeft. Zo rust de verantwoordelijkheid voor de verpleeghuiszorg op de schouders van onze specialist ouderengeneeskunde. De dagelijkse gang van zaken ligt in handen van onze betrokken verzorgenden, verpleegkundigen, voedingsassistenten, medewerkers huishouding en activiteitenbegeleider. En daarnaast kunt u altijd een beroep doen op onze fysiotherapeut, psycholoog, logopediste of diëtiste.

En wilt u een bezoekje brengen aan de kapper of pedicure? U hoeft de deur niet uit. De kapper en pedicure komen - op aanvraag - naar u toe. Ofwel: Hof van Varwijk heeft alles in huis om u de juiste zorg te bieden.

Wilt u meer informatie over de woon- en zorgmogelijkheden die Hof van Varwijk biedt? U kunt contact met ons opnemen via (0315) 33 82 22 of servicepunt@azora.nl.

Hof van Varwijk

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Velden met een * zijn verplicht

U kunt bij deze locatie voor volgende diensten terecht

Een impressie van deze Azora locatie

Deze voorzieningen zijn aanwezig

  • Wasservice
  • Pedicure
  • Kapsalon
  • Ontmoetingsruimte

Activiteiten en nieuws van deze locatie

Nieuws
Barbecue in Hof van Varwijk

Vrijdag 15 september was er een gezellige barbecue voor de bewoners, familie en medewerkers van Hof van Varwijk. Iedereen heeft volop genoten!

Lees meer
Nieuws
Jaarrekening en bestuursverslag 2016

Azora publiceert elk jaar een jaarrekening en bestuursverslag.
U kunt de jaarrekening en het bestuursverslag 2016 downloaden.

Lees meer