Sfeerbeeld

Hof van Varwijk Zeddam


Wonen in uw eigen appartement, met zorg op maat.

Mooi wonen in een ruim appartement met zorg, op steenworp afstand van het gezellige dorpscentrum van Zeddam en de Montferlandse bossen. Dat is precies wat wij u bij Hof van Varwijk bieden. In uw eigen thuis bent u - wanneer u een chronische somatische of psychogeriatrische aandoening heeft - dag en nacht verzekerd van zorg op maat. Met onze juiste verpleeghuiszorg, warmte en aandacht is het mogelijk hier, alleen of samen met uw partner, het leven te blijven leiden zoals u dat wilt.

Een nieuw thuis waar u zichzelf kunt zijn

Het wooncomplex heeft 30 appartementen, verspreid over 3 woonlagen. Als u in Hof van Varwijk komt wonen – alleen of met uw partner – geniet u van de privacy binnen uw eigen, ruime appartement. Dit appartement heeft een aparte woon- en slaapkamer en eigen sanitair.

Op de begane grond is een gezamenlijke huiskamer, waar u medebewoners kunt ontmoeten en waar onze medewerkers de heerlijkste maaltijden met veel liefde op tafel toveren. Ook kunt u in de ontmoetingsruimte terecht voor een praatje, op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Net als in onze afgeschermde binnentuin, waar u heerlijk rustig kunt vertoeven met uw familie.

In Hof van Varwijk is uw zorg in handen van een klein team met bekende gezichten, die 24 uur per dag voor u klaar staan. Met veel plezier en liefde zetten wij als team alles op alles om van uw nieuwe huis een thuis te maken. Want waar een mens zich thuis voelt, gedijt hij of zij immers het best. Dat weten wij als geen ander.

Alles in huis voor de juiste zorg

Bij Hof van Varwijk hebben wij alles in huis om u (met indicatie ZZP 5 of 6) de zorg te kunnen bieden, die u nodig heeft. Zo rust de verantwoordelijkheid voor de verpleeghuiszorg op de schouders van onze specialist ouderengeneeskunde. De dagelijkse gang van zaken ligt in handen van onze betrokken verzorgenden, verpleegkundigen, voedingsassistenten, medewerkers huishouding en activiteitenbegeleider. En daarnaast kunt u altijd een beroep doen op onze fysiotherapeut, psycholoog, logopediste of diëtiste.

En wilt u een bezoekje brengen aan de kapper of pedicure? U hoeft de deur niet uit. De kapper en pedicure komen - op aanvraag - naar u toe. Ofwel: Hof van Varwijk heeft alles in huis om u de juiste zorg te bieden.

Wilt u meer informatie over de woon- en zorgmogelijkheden die Hof van Varwijk biedt? U kunt contact met ons opnemen via (0315) 33 82 22 of servicepunt@azora.nl.

Hof van Varwijk

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Velden met een * zijn verplicht

U kunt bij deze locatie voor volgende diensten terecht

Een impressie van deze Azora locatie

Deze voorzieningen zijn aanwezig

 • Wasservice
 • Pedicure
 • Kapsalon
 • Ontmoetingsruimte

Activiteiten en nieuws van deze locatie

Nieuws
Actiz creëert duidelijkheid met betrekking tot wie betaalt wat bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis

Naar aanleiding van de berichtgeving van RTL nieuws rondom het doorberekenen van kosten aan nabestaanden bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis heeft Actiz dienaangaande duidelijkheid gecreëerd.

Hieronder is de toelichting van Actiz integraal overgenomen.

Voor Azora is dit aanleiding om in de eerstvolgende vergadering met de centrale cliëntenraad opnieuw af te spreken welke diensten in dit kader tegen welke prijs in rekening zullen worden gebracht. Vanzelfsprekend zullen wij de hernieuwde afspraken direct daarna communiceren met cliënten en hun naasten en deze in ons tarievenboek opnemen.

Lees meer
Nieuws
Barbecue in Hof van Varwijk

Vrijdag 15 september was er een gezellige barbecue voor de bewoners, familie en medewerkers van Hof van Varwijk. Iedereen heeft volop genoten!

Lees meer

Veelgestelde vragen voor deze locatie

 • Wat zijn de bezoektijden?

  Uw familie en vrienden zijn belangrijk en horen erbij. Zij zijn dan ook altijd welkom.

 • Kan een partner (die geen zorg nodig heeft) mee verhuizen?

  Wordt een cliënt opgenomen in een Wlz-instelling, in ons geval Azora, dan mag de partner mee verhuizen. Wij vragen hiervoor een ZZP0 aan via de aanmeldfunctionaliteit van het CIZ. Wij mogen dit pas doen op het moment dat er voor de partner daadwerkelijk plaats is en deze verhuist. Een indicatiebesluit voor een ZZP0 is een registratief besluit. Het ZZP0 vertegenwoordigt geen zorgprofiel en staat los van een recht op Wlz zorg.

  Heeft de meeverhuizende partner zorg nodig? Dan moet daarvoor een beroep worden gedaan op de andere domeinen (WMO, ZVW en/of
  subsidieregeling Behandeling) of er moet een eigen WLZ-indicatie (zorgprofiel) aangevraagd worden bij het CIZ.

  Overlijdt de cliënt dan houdt de inwonende partner het recht om met een ZZP0 indicatie bij Azora te blijven wonen.

  Woont de partner, na overlijden van de cliënt, in een wooneenheid met een intramurale toelating voor 2 plaatsen?
  Dan moet de partner binnen redelijke termijn naar een eenpersoons wooneenheid verhuizen. De ‘niet geïndiceerde’ partner blijft dan een
  eigen bijdrage voor het verblijf in de instelling betalen. Azora declareert deze verblijfscomponent bij het zorgkantoor. De ‘niet
  geïndiceerde’ partner kan er ook voor kiezen om naar een wooneenheid te verhuizen zonder intramurale toelating. Een aanleunwoning of een
  zelfstandige wooneenheid in of bij Azora zijn hier goede voorbeelden van. In deze situatie wordt de intramurale eigen bijdrage vervangen door huur. (Voor eventuele ondersteuning vanuit de WMO geldt dan weer wel een eigen bijdrage).

 • Kunnen ook echtparen bij Azora in het verpleeghuis opgenomen worden als een partner geen WLZ-verblijfsindicatie(zorgzwaartepakket) heeft?

  Ja, meestal kan dat wel. Wij noemen dit echtparen met een verblijfsindicatie/meeliftende partner.

  Wat betekent dat er voor cliënten met een WLZ-verblijfsindicatie(zorgzwaartepakket), waarvan de partner mee wil verhuizen (liften) met een zogenaamd zorgzwaartepakket 0, mogelijkheden zijn om dit binnen de meeste zorglocaties van Azora te realiseren.

  In sommige locaties stelt Azora twee appartementen beschikbaar, waarbij naar wens een appartement als woonkamer en een als slaapkamer kan dienen. Azora beschikt ook over een locatie waar de appartementen uitermate geschikt zijn om er als echtpaar of partners samen opgenomen te worden.

  Voor meer informatie kunt u terecht bij de cliëntadviseurs.