Woonzorgcentrum Maria Magdalena Postel
Sfeerbeeld

Maria Magdalena Postel Gendringen


Klein en huiselijk

In hartje Gendringen ligt aan het plein tegenover de kerk ons woonzorgcentrum Maria Magdalena Postel(MMP). Het gebouw is klein, de sfeer is open, gastvrij, huiselijk en gemoedelijk. We bieden u goede, comfortabele voorzieningen en we organiseren regelmatig activiteiten waaraan u samen met uw medebewoners kunt deelnemen: goed voor de sfeer en voor het onderhouden van de sociale contacten. Verder bieden wij u ook de mogelijkheid om een ruimte te huren voor diverse activiteiten. MMP heeft verder een functie als wijksteunpunt, en heeft daarmee een belangrijke plaats in het dorp. Onze bewoners en buren uit de wijk ontmoeten elkaar bij activiteiten, een kopje koffie, of tijdens het eten in het restaurant "Pleinzicht". U kunt tussen 12.00 uur en 12.30 uur binnenlopen om een maaltijd te nuttigen. Ook is er altijd een luisterend oor voor vragen op het terrein van wonen, zorg en welzijn.
Onze toegewijde, professionele medewerkers zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis en op uw gemak voelt. Zij worden hierbij ondersteund door onze vrijwilligers, die net dat extra stukje aandacht bieden dat het nog gezelliger en persoonlijker maakt.


“Van elk contact willen wij een succes maken zodat een ieder zich welkom en/of snel thuis voelt!

Jelle Hoogeveen, locatiemanager Maria Magdalena PostelOns aanbod

Wij bieden professionele en multidisciplinaire zorg aan in totaal 52 bewoners in de vorm van:

 • Verzorgingshuiszorg (verzorgd wonen)
 • Wijksteunpunt

Naast de bovengenoemde zorg voor onze bewoners leveren wij zorg aan mensen uit de wijk in de vorm van dagbesteding (drie dagen per week).

Voor meer informatie over de hierboven genoemde zorg- en woonvormen kunt u elders op deze website terecht, uiteraard kunt u ook te allen tijde contact met ons opnemen.

Wat u verder moet weten
Naast ons centrum liggen 22 aanleunwoningen van Wooncorporatie Wonion Hiervoor kunt u in aanmerking komen als u zelfstandig wilt wonen, maar wel een beroep wilt doen op onze zorg en faciliteiten.

Meer informatie
Heeft u behoefte aan meer informatie over ons gemoedelijke woonzorgcentrum? Neem dan contact met ons op.

Maria Magdalena Postel

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Velden met een * zijn verplicht

Een impressie van deze Azora locatie

Deze voorzieningen zijn aanwezig

 • Recreatieruimte
 • Kerk
 • Stilteruimte
 • Activiteitencentrum
 • Kapsalon
 • Winkel
 • Duofiets te huur

Activiteiten en nieuws van deze locatie

Nieuws
Actiz creëert duidelijkheid met betrekking tot wie betaalt wat bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis

Naar aanleiding van de berichtgeving van RTL nieuws rondom het doorberekenen van kosten aan nabestaanden bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis heeft Actiz dienaangaande duidelijkheid gecreëerd.

Hieronder is de toelichting van Actiz integraal overgenomen.

Voor Azora is dit aanleiding om in de eerstvolgende vergadering met de centrale cliëntenraad opnieuw af te spreken welke diensten in dit kader tegen welke prijs in rekening zullen worden gebracht. Vanzelfsprekend zullen wij de hernieuwde afspraken direct daarna communiceren met cliënten en hun naasten en deze in ons tarievenboek opnemen.

Lees meer
Activiteit
Optreden koor "Hollands Glorie" in Pleinzicht dinsdag 12 februari 2019

Dinsdag 12 februari a.s. om 19.00 uur komt het koor "Hollands Glorie" een optreden verzorgen in Pleinzicht. De entree bedraag €2,50. De consumpties zijn voor eigen rekening. U bent van harte welkom op deze avond.

Lees meer
Activiteit
Kleding verkoop H & A Mode dinsdag 19 februari 2019

Dinsdag 19 februari is er weer een jaarlijkse kledingverkoop van H & A Mode in Pleinzicht. U bent van harte welkom. De inloop is van 14.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Lees meer
Activiteit
Balkenbrij, bloedworst & gebakken eieren dinsdag 26 februari 2019

Kom gezellig deze Oud Hollandse lekkernijen eten in Pleinzicht op dinsdag 26 februari a.s. Aanvang is 16.00 uur. De kosten zijn €8,50 inclusief koffie/thee, melk/karnemelk. Graag voor 15 februari aanmelden bij de receptie/administratie, bereikbaar tijdens kantooruren op tel.nr. 0315-685541 of via email: info-mmpostel@azora.nl

Lees meer
Activiteit
Carnaval vieren met koor "Hartgelach"' maandag 4 maart 2019

Wij vieren 's-middags carnaval in MMP met koor "Hartgelach". Aanvang 14.30 uur in Pleinzicht. De entree kost €2,50. De consumpties zijn voor eigen rekening. U bent van harte welkom.

Lees meer
Activiteit
Kledingverkoop Theijssen Mode maandag 18 maart 2019

Maandag 18 maart a.s. is er weer de jaarlijkse verkoop van Theijssen Mode in Pleinzicht. De inloop is van 14.00 tot 16.00 uur en de entree is gratis. De consumpties zijn voor eigen rekening. U bent van harte welkom.

Lees meer
Activiteit
Onbeperkt vis eten dinsdag 26 maart 2019

Houdt u ook zo van vis? Dan moet u zich voor deze middag zeker opgeven! Heerlijk genieten van (broodjes) paling, makreel, haring en zalm. Daarnaast hebben we ook nog heerlijke rolmopsen en gebakken kibbeling. Van al dit lekkers kunt u onbeperkt eten! De kosten zijn €13,00 inclusief koffie/thee, melk/karnemelk. Aanvang 17.00 uur in Pleinzicht. Deelname: s.v.p. voor 15 maart aanmelden bij de receptie (vol is vol), bereikbaar tijdens kantooruren tel.0315-685541 of via email info-mmpostel@azora.nl.

Lees meer
Activiteit
Trekzakmuziek van de Pluckermuzikanten donderdag 4 april 2019

Op donderdag 4 april a.s. komt harmonicagroep "De Pluckermuzikanten' een gezellige avond organiseren in Pleinzicht. Aanvang 19.00 uur. De entree bedraagt €2,50. De consumpties zijn voor eigen rekening. U wordt hierbij van harte uitgenodigd.

Lees meer
Activiteit
Onbeperkt friet eten met snacks dinsdag 30 april 2019

Kom gezellig een frietje, kroket, frikadel, bamischijf, kaassoufflé eten in Pleinzicht. Aanvang 17.00 uur. De kosten zijn €8,00 inclusief koffie/thee, melk/karnemelk. U bent van harte welkom. Graag opgeven voor 19 april a.s. Aanmelden kan via de receptie, bereikbaar tijdens kantooruren tel. 0315-685541 of via email info-mmpostel@azora.nl

Lees meer
Nieuws
Gezellige kerstmarkt in en om MMP zaterdag 15 december 2018 aanvang 16.00 uur

Kerstmarkt in Gendringen bij woonzorgcentrum Maria Magdalena Postel!

Zaterdag 15 december a.s. van 16.00 tot 20.00 uur op het Kerkplein 3.

Na de kerstmarkt van vorig jaar dacht MMP haar laatste markt voorlopig gehouden te hebben, als gevolg van de (tijdelijke) verhuizing naar Ulft. Door omstandigheden is het tijdspad aangepast en zal er pas in maart/april 2019 verhuisd gaan worden. Derhalve is er besloten om weer een kerstmarkt te organiseren. Zo kunnen de inwoners van Gendringen de kerstmarkt dit jaar bezoeken i.c.m. het ‘Winterpreuvement’ wat tegenover het woonzorgcentrum georganiseerd wordt. Woonzorgcentrum Maria Magdalena Postel wil een leuke middag / avond organiseren voor iedereen! De kerstmarkt in en om MMP wordt georganiseerd voor een goed doel. Met de opbrengst kan hopelijk een nieuwe beweegtuin aangelegd worden bij het nieuwe woonzorgcentrum en verpleeghuis.

Wat is er tijdens de kerstmarkt zoal te doen?

Verkoop van kerststukjes, kerst/wenskaarten, vogelvoedertaarten, Rode Kruis met kerst en handwerk artikelen, loterij met altijd (hele mooie) prijzen, heerlijke erwtensoep uit eigen keuken (ook om mee te nemen!), wafels met warme kersen en slagroom, warme chocolademelk en glühwein, promotie / informatiekraam van de ‘Vrienden van MMP’,
U bent van harte welkom op zaterdag 15 december tussen 16.00 – 20.00 uur!

Lees meer
Activiteit
Onbeperkt friets en met snacks eten dinsdag 16 oktober 2018

Kom gezellig een frietje, kroket, frikandel, bamischijf of kaassoufflé eten op dinsdag 16 oktober a.s. Aanvang 16.00 uur in Pleinzicht. De kosten zijn €7,50 inclusief koffie/thee, melk en karnemelk. U kunt zich tot 9 oktober aanmelden bij de receptie, bereikbaar tijdens kantooruren via de telefoon: 0315-685541 of via de e-mail: info-mmpostel@azora.nl.

Lees meer
Activiteit
Optreden Harmonicagroep Ahof dinsdag 30 oktober 2018

Op dinsdag 30 oktober a.s. komt harmonicagroep Ahof in Pleinzicht. U bent van harte welkom om deze middag bij te wonen. Het begint om 14.30 uur en de entrée kost €4,50 inclusief 2 consumpties.

Lees meer
Activiteit
Verkoop Ondermode "Wielens" in Pleinzicht dinsdag 6 november 2018

Dinsdag 6 november is er weer een jaarlijkse verkoop van ondermode "Wielens" in Pleinzicht. U bent van harte welkom. De verkoop begint om 14.00 uur. De consumpties zijn voor eigen rekening.

Lees meer
Activiteit
Vrijdag 20 juli 2018: Intocht 4daagse Nijmegen kijken in zaal "Pleinzicht"

U bent van harte welkom om samen met ons te kijken naar de indrukwekkende intocht van de Nijmeegse vierdaagse. Onder het genot van een hapje en een drankje kijken wij de intocht op een groot scherm. Entree €4,50 inclusief consumpties en hapjes.

Lees meer
Activiteit
24 augustus 2018: Viering kermis met Oud Hollandse Spelen

Gezellige kermismiddag met diverse Oud Hollandse Spelen. Naast een gezellige middag kunt u ook nog prachtige prijzen winnen! Aanvang: 14.00 uur. Entree €7,50 inclusief koffie/thee, bonbons, drankjes en hapjes. U bent van harte welkom.

Lees meer
Activiteit
31 augustus 2018: Modeshow en kledingverkoop H & A Mode in Pleinzicht

Modeshow en kledingverkoop van de najaarscollectie van H & A Mode. Vrije inloop van 14.00 tot 16.00 uur. Consumpties voor eigen rekening.

Lees meer
Activiteit
Dinsdag 18 september 2018: SOL blaasorkest in MMP

Aanvang 14.30 uur in Pleinzicht. De entree is €4,50 inclusief 2 consumpties. U bent van harte welkom.

Lees meer
Activiteit
Dinsdag 25 september 2018: Onbeperkt vis eten in Maria Magdalena Postel

Houdt u ook zo van vis? Dan moet u zich voor deze middag zeker opgeven! Heerlijk genieten van (broodjes) paling, makreel, haring en zalm. Daarnaast hebben wij ook nog heerlijke rolmopsen en gebakken kibbeling. Van al dit lekkers kunt u onbeperkt eten!
Kosten €12,50 inclusief koffie & thee, melk & karnemelk. Aanvang: 16.00 uur in Pleinzicht. Deelname: voor 14 september aanmelden bij de receptie, bereikbaar tijdens kantooruren via de telefoon: 0315-685541 of via de e-mail: info-mmpostel@azora.nl.

Lees meer
Nieuws
Bedrijfsauto van Azora officieel in gebruik genomen

Woensdag 4 april jl. werd de bedrijfsauto van Azora officieel in gebruik genomen. De aanwezige sponsoren werden bedankt voor hun bijdrage en mochten een certificaat in ontvangst nemen.

Lees meer
Activiteit
Koningsavond dinsdag 26 april 2018 met optreden van Zangkoor Different Voices

Deze avond wordt aangeboden door de Oranjevereniging. Aanvang: 18.30 uur. U bent van harte uitgenodigd.

Lees meer
Activiteit
High tea in MMP 15 mei 2018

Genieten van heerlijke zoete en hartige hapjes inclusief koffie en/of thee. Kom naar MMP op dinsdag 15 mei. Aanvang: 14.30 uur in Pleinzicht. De kosten zijn Euro 7,50. U bent van harte uitgenodigd.

Lees meer
Activiteit
Donderdagavond 15 maart 2018: Optreden van "De Pluckermuzikanten"' in Pleinzicht

Kom samen met ons genieten van de gezellige harmonicamuziek van de Pluckermuzikanten.
Aanvang is om 19.00 uur. De kosten zijn €4,50 inclusief 2 consumpties.

Lees meer
Activiteit
Dinsdagmiddag 20 maart 2018: Onbeperkt vis eten

Houdt u ook zo van vis? Dan moet u zich voor deze middag zeker opgeven! Heerlijk genieten van (broodjes)paling, makreel, haring en zalm, daarnaast hebben we ook nog heerlijke rolmopsen en gebakken kibbeling. Van al dit lekkers kunt u onbeperkt eten!
Kosten: €10,00 inclusief koffie & thee, melk & karnemelk. Aanvang: 16.00 uur. U kunt zich voor 13 maart a.s. aanmelden bij de receptie. Bereikbaar tijdens kantooruren op telefoon: 0315-685541 of via de e-mail: info-mmpostel@azora.nl.

Lees meer
Activiteit
Dinsdagmiddag 10 april 2018: Zangduo Willem en Meriam

U bent van harte welkom om te luisteren naar de mooie liedjes die zangduo Willem en Meriam voor ons gaan zingen. Aanvang : 14.30 uur in Pleinzicht. Entree: €4,50 inclusief 2 consumpties.

Lees meer
Activiteit
Dinsdagmiddag 17 april 2018: Onbeperkt friet met snacks

Kom gezellig een lekker frietje, kroket, frikandel, bamischijf, kaassouflé eten in "Pleinzicht'. Aanvang: 16.00 uur. Kosten: €7,50 inclusief koffie/thee, melk/karnemelk. Deelname graag voor 10 april aanmelden bij de receptie, bereikbaar tijdens kantooruren op telefoon: 0315-68551 of via e-mail: info-mmpostel@azora.nl.

Lees meer
Activiteit
Optreden Evergreenkoor dinsdag 23 januari 2018 in Pleinzicht

Komt samen met ons genieten van de mooie liedjes die het Evergreenkoor ten gehore brengt. Aanvang 14.30 uur.
De kosten zijn €4,50 inclusief 2 consumpties.

Lees meer
Activiteit
Optreden koor "Hartgelach" maandag 12 februari 2018 in Pleinzicht

U bent van harte welkom om mee te zingen met de mooie levensliederen van het koor "Hartgelach". De aanvang is om 14.30 uur Pleinzicht.
De entree bedraag €6,00 inclusief koffie/thee & drankje/hapje.

Lees meer
Nieuws
Kledingverkoop H & A dinsdag 13 februari 2018 in Pleinzicht

Kom gezellig een kijkje nemen naar de modeshow en kledingverkoop van H & A Mode. De inloop is van 14.00 tot 16.00 uur. De consumpties zijn voor eigen rekening.

Lees meer
Activiteit
Balkenbrij, bloedworst & gebakken eieren eten in Pleinzicht op dinsdag 20 februari 2018

Kom gezellig deze Oud Hollandse lekkernijen eten in Pleinzicht (onbeperkt). De aanvang is om 16.00 uur. De kosten zijn €7,50 per persoon inclusief koffie/thee, melk/karnemelk. Meld u wel aan voor 13 februari a.s. Wij zijn bereikbaar onder kantooruren op telefoonnummer: 0315-685541.

Lees meer
Nieuws
Kerstmarkt in Gendringen bij woonzorgcentrum Maria Magdalena Postel zaterdag 16 december 2017

Kerstmarkt in Gendringen!


Woonzorgcentrum Maria Magdalena Postel organiseert in samenwerking met Bart Bressers en enkele andere ondernemers uit Gendringen en de vrienden van MMP een unieke kerstmarkt in Gendringen. Op zaterdag 16 december van 16.00 tot ca. 22.00 uur zal er in en om het woonzorgcentrum van alles te beleven zijn.

Het woonzorgcentrum is de laatste jaren meer naar buiten toe gericht. Men wil de bewoners en de inwoners van Gendringen en omstreken graag meer met elkaar in contact brengen.

Zo kan men bij MMP hamburgers en braadworst, huisgemaakte erwtensoep en chocolademelk kopen. Verder is er een ‘altijd prijs’ loterij. Ook zijn er mooie kerststukjes, kerst-decoratie-artikelen, sieraden, vogelvoedertaarten en kerst en wenskaarten te koop.

In de recreatiezaal serveren medewerkers aan de bezoekers de nodige (warme) versnaperingen, want als het koud is, dan kan men in MMP even lekker warm worden.
Het Rode Kruis zal met verkoopmateriaal de entourage complementeren.

De Vrienden van MMP staan buiten met een promotie- en informatiestand voor het goede doel en tevens gaan zij op zoek naar nieuwe donateurs. Met de opbrengst van de Kerstmarkt kan men nieuw activiteitenmateriaal voor bewoners en bezoekers van MMP aanschaffen.

Kortom, het is zeker de moeite waard om even bij Woonzorgcentrum Maria Magdalena Postel op zaterdag 16 december, vanaf 16.00 uur langs gaan!

Lees meer
Activiteit
Kerstconcert met de "Iesellander Muzikanten" in woonzorgcentrum Maria Magdalena Postel

Vrijdag 15 december wordt er een gezellige middag georganiseerd met de "Iesellander Muzikanten'. De middag begint om 14.30 uur. De entree is €4,50 inclusief 2 consumpties. U bent van harte uitgenodigd.

Lees meer
Nieuws
Jaarlijkse verkoopdag Rode Kruis vrijdag 24 november in woonzorgcentrum Maria Magdalena Postel.

Op vrijdag 24 november a.s. is de jaarlijkse verkoopdag van het Rode Kruis. U bent van harte welkom van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Lees meer
Activiteit
Verkoop ondermode "Wielens" in Pleinzicht

Donderdag 7 november is er weer een jaarlijkse verkoop van ondermode ''Wielens' in Pleinzicht. U bent van harte welkom. De verkoop begint om 14.00 uur. De consumpties zijn voor eigen rekening

Lees meer
Activiteit
Optreden Rainbowband in Pleinzicht

Op maandag 20 november a.s. komt de Rainbowband een gezellige avond organiseren in Pleinzicht. De avond begint om 19.00 uur. De entree bedraagt €4,50 inclusief 2 consumpties. U wordt hierbij van harte uitgenodigd.

Lees meer
Activiteit
Onbeperkt friet met snacks

Kom gezellig een lekker frietje, kroket, frikandel, bamischijf, kaassoufflé eten in "Pleinzicht". Aanvang 16.00 uur. De kosten zijn €7,50 inclusief koffie/thee, melk/karnemelk. U bent van harte welkom.

Lees meer
Activiteit
Harmonicagroep De Spolluu in Pleinzicht

Op vrijdag 21 april a.s. komt harmonicagroep De Spolluu in Pleinzicht. U bent van harte welkom. Het begint om 19.00 uur en de entrée kost €2,50. De consumpties zijn deze avond voor eigen rekening.

Lees meer
Activiteit
High tea in Pleinzicht

Dinsdag 9 mei organiseren wij een high tea in Pleinzicht. We beginnen om 14.30 uur. De kosten zijn €7,50 inclusief diverse petit fours en koffie/thee.

Lees meer
Activiteit
Sint Martinus kerkkoor in Pleinzicht

Op donderdag 11 mei a.s. komt kerkkoor Sint Martinus in Pleinzicht. Aanvang 18.45 uur. De entrée kost €2,50. De consumpties zijn deze avond voor eigen rekening.

Lees meer
Activiteit
Smartlappenkoor "Do 't us noa" in Pleinzicht

Dinsdag 16 mei a.s. om 14.30 uur komt smartlappenkoor "Do 't us noa" in Pleinzicht. De entrée bedraagt €2,50.De consumpties zijn voor eigen rekening. U bent van harte welkom op deze middag.

Lees meer
Activiteit
Verkoop ondermode "Wielens" in Pleinzicht

Woensdag 31 mei is er weer een jaarlijkse verkoop van ondermode "Wielens" in Pleinzicht. U bent van harte welkom. De verkoop begint om 14.00 uur. De consumpties zijn voor eigen rekening.

Lees meer
Activiteit
Optreden harmonicagroep "De Pluckermuzikanten"

Op donderdag 26 januari a.s. komt harmonicagroep "De Pluckermuzikanten" een gezellige avond organiseren in Pleinzicht. Aanvang 19.00 uur. De entrée bedraagt €2,50. De consumpties zijn voor eigen rekening. U wordt hierbij van harte uitgenodigd.

Lees meer
Activiteit
Kledingverkoop H & A Mode

Vrijdag 3 februari a.s. is er weer een jaarlijkse kledingverkoop van H & A Mode in Pleinzicht. U bent van harte welkom. De inloop is vanaf 14.30 uur. De kosten voor een kopje koffie/thee is €1,00 per kopje.

Lees meer
Activiteit
Balkenbrij, bloedworst & gebakken eieren

Kom gezellig deze Oud Hollandse lekkernijen eten in Pleinzicht op dinsdag 14 februari a.s. Aanvang 16.00 uur. De kosten zijn €7,50 inclusief koffie/thee, melk/karnemelk. U kunt zich tot 7 februari aanmelden bij de receptie, bereikbaar tijdens kantooruren of telefonisch: 0315-685541.

Lees meer
Activiteit
Carnaval met smartlappenkoor "Hartgelach"

Maandag 27 februari a.s. wordt er een gezellige carnavalsmiddag gehouden in pleinzicht met smartlappenkoor "Hartgelach". De middag begint om 14.30 uur. De kosten zijn €6,00 inclusief koffie/thee & drankje/hapje. U wordt hiervoor van harte uitgenodigd.

Lees meer
Nieuws
Kerstmarkt in MMP zaterdag 17 december 2016 van 17.00 tot 21.00 uur

Graag nodigen wij u uit voor een gezellige en sfeervolle kerstmarkt in woonzorgcentrum Maria Magdalena Postel. Met de opbrengst willen wij een prachtige tovertafel kopen voor de bewoners. Wat is er tijdens de kerstmarkt zoal te doen: verkoop van
kerststukjes, kerst/wenskaarten, vogelvoedertaarten, rode kruis met kerst- en handwerkartikelen, kleding Pleinmode uit Ulft, loterij met altijd prijs, woondecoratie, erwtensoep uit eigen keuken, wafels met kersen en slagroom, warme chocolade melk en gluhwein etc. Tevens is er een lampionnenoptocht en sfeervolle kraam van ondernemers uit Gendringen.Wij hopen u op zaterdag 17 December te mogen begroeten.

Lees meer
Nieuws
Winterfair Engbergen

Vrijdag 11 en zaterdag 12 November staat Woonzorgcentrum Maria Magdalena Postel op de Winterfair Engbergen. Kom gezellig in onze kraam een lootje of cadeautje kopen of neem een heerlijke kop erwtensoep.... de beste erwtensoep uit de Achterhoek, gemaakt in eigen keuken.

Lees meer
Activiteit
Optreden Ieselander muzikanten

Op vrijdag 16 December a.s. is er een optreden van de "Ieserlander muzikanten'. Aanvang: 14.30 uur in Pleinzicht. De entrée bedraagt €2,50. De consumpties zijn voor eigen rekening. U wordt van harte uitgenodigd om aan deze activiteit deel te nemen.

Lees meer
Nieuws
Oproep aan Gendringen: plannen voor Maria Magdalena Postel

In Gendringen staat woonzorgcentrum MMP. Het huidige gebouw dateert uit 1964 en het einde van de technische levensduur is inzicht. Installaties zijn technisch en functioneel verouderd. Datzelfde geldt voor de 52 appartementen. Daarom neemt Azora afscheid van het huidige gebouw. Het streven is om eind 2018 een nieuw woonzorgcentrum te hebben gerealiseerd. Al zal dit nieuwe woonzorgcentrum een andere invulling krijgen, dankzij de scheiding van wonen en zorg.

Lees meer
Nieuws
Verkoop ondermode "Wielens''

Op woensdag 9 November is er verkoop van ondermode in Pleinzicht. De inloop is van 14.30 tot 16.30 uur. De kosten van een kopje koffie of thee zijn €1,00. U wordt van harte uitgenodigd.

Lees meer
Activiteit
Optreden van de Rainbowband

Op maandag 14 november a.s. is er een optreden van de Rainbowband in Pleinzicht. Aanvang: 19.00 uur. De entrée bedraagt €2,50. De consumpties zijn voor eigen rekening. U wordt van harte uitgenodigd om aan deze activiteit deel te nemen.

Lees meer
Activiteit
Szinderendse Smart

Op woensdag 21 September a.s. is er een optreden van het smartlappenkoor "Szinderendse Smart''. Aanvang 19.00 uur. De entrée bedraagt €2,50. De consumpties zijn voor eigen rekening. U wordt van harte uitgenodigd om aan deze activiteit deel te nemen.

Lees meer
Activiteit
Onbeperkt vis eten

Houdt u ook zo van vis? Dan moet u zich voor deze middag zeker opgeven. De kosten zijn €10,00 inclusief koffie/thee en karnemelk. Aanvang: 16.00 uur. U kunt u zich voor 20 September a.s. aanmelden bij de receptie, bereikbaar tijdens kantooruren of telefonisch 0315-685541.

Lees meer
Activiteit
Kledingverkoop "pleinmode'' uit Ulft

Dinsdag 11 oktober is er weer een jaarlijkse kledingverkoop van de wintercollectie van Pleinmode uit Ulft in Pleinzicht. U bent van harte welkom. De inloop is van 14.00 uur tot 16.00 uur. Kosten koffie/thee zijn €1,00 per kopje.

Lees meer
Activiteit
Onbeperkt friet en snacks eten

Kom gezellig een frietje, kroket, frikadel, bamischijf of kaassoufflé eten op dinsdag 25 oktober a.s.. Aanvang 16.00 uur. De kosten zijn €7,50 inclusief koffie/thee, melk/karnemelk. U kunt zich voor 18 oktober aanmelden bij de receptie, bereikbaar tijdens kantooruren of telefonisch 0315-685541.

Lees meer
Activiteit
Optreden harmonicagroep "Ahof"

Dinsdag 18 oktober is er een optreden van de harmonicagroep "Ahof' in Pleinzicht. Het optreden begint om 14.30 uur. De entrée is €2,50. Consumpties zijn voor eigen rekening. U wordt van harte uitgenodigd om aan deze activiteit deel te nemen.

Lees meer
Nieuws
Programma van activiteiten tijdens de beweegweek 19- 23 september

Programma van activiteiten in Woonzorgcentrum Maria Magdalena Postel:

Dinsdag 20 September 10.30 uur opening van de beweegruimte (afdeling 2)

Woensdag 21 September 14.30 uur beweegspel in de activiteitenruimte

Donderdag 22 September 14.30 uur bewegen op muziek in pleinzicht

Vrijdag 23 September 14.30 uur senioren dansmiddag in pleinzicht

Lees meer
Activiteit
Gezellige kermismiddag in Pleinzicht

Vrijdag 26 augustus wordt er een gezellige kermisdag gehouden in Pleinzicht met diverse Oud Hollandse Spelen. Aanvang 14.00 uur. Entrée 7,50€ inclusief koffie/thee, bonbon, drankjes en hapjes. U wordt van harte uitgenodigd om aan deze activiteit deel te nemen.

Lees meer
Activiteit
Bingomiddag in Pleinzicht

Iedere eerste dinsdagmiddag van de maand wordt er een bingo georganiseerd in Pleinzicht. Aanvang 14.15 uur. De entrée bedraag 5€. Dit is inclusief koffie/thee en bingokaart. U bent van harte welkom om aan deze activiteit deel te nemen.

Lees meer
Nieuws
Kledingverkoop & modeshow H & A Mode

Vrijdag 19 augustus a.s. komt H & A Mode in Pleinzicht. U bent van harte welkom vanaf 14.30 uur.

Lees meer
Activiteit
Koningsavond in Pleinzicht met een optreden van de "Dörsvlégels''

Dinsdag 26 april a.s. van 18.30 tot 19.30 uur is er een optreden van de Dörsvlégels in woonzorgcentrum Maria Magdalena Postel voor alle Gendringse senioren.

Lees meer
Activiteit
Onbeperkt friet met snacks eten

Kom gezellig een lekker frietje, kroket, frikandel, bamischijf of kaassoufflé eten in "cafetaria Pleinzicht" op dinsdag 12 april om16.00 uur.
De kosten zijn €7,50 pp. inclusief koffie/thee, melk en karnemelk. Heeft u een activiteitenabonnement dan zijn de kosten €5,00 pp. U kunt zich opgeven via de telefoon (0315-685541) of aan de receptie.

Lees meer
Nieuws
Kledingverkoop "Pleinmode''

Dinsdag 19 april om 14.00 uur is er weer een jaarlijkse kledingverkoop van Pleinmode uit Ulft in Pleinzicht. U bent van harte welkom.

Lees meer
Activiteit
Smartlappenkoor "Hartegelach"

Maandag 18 april om 19.00 uur is er een optreden van het smartlappenkoor "Hartgelach" in Pleinzicht. U bent van harte welkom. Wij vragen een entrée van €2,50 en de consumpties zijn voor eigen rekening.

Lees meer
Nieuws
MMP: Dinsdag 15 December Evergreenkoor

U bent van harte welkom om te genieten van de levensliederen die het Evergreenkoor ten gehore zal brengen. Aanvang avond: 19.30 uur. Entree: € 2,50.

Lees meer
Nieuws
zaterdag, 19 december 2015: sfeervolle kerstmarkt in Maria Magdalena Postel

​Kom zaterdag 19 december naar de sfeervolle kerstmarkt in Maria Magdalena Postel. Tijd: 17.00 tot 22.00 uur.

Lees meer
Nieuws
Facebook pagina voor MMP

Locatie Maria Magdalena Postel heeft een eigen Facebook-pagina.
​Like ons op Facebook: Azora Maria Magdalena Postel

Lees meer
Nieuws
Symposium "Mantelzorger in eigen kracht"

Op donderdag 4 juni 2015 wordt door het Kennisnetwerk Kwetsbare Ouderen West-Achterhoek (voorheen het Dementienetwerk West-Achterhoek en Zowel Nwa) een symposium ‘Mantelzorger in eigen kracht’ georganiseerd voor mantelzorgers, vrijwilligers en professionals die betrokken zijn bij mensen met dementie.

Lees meer

Veelgestelde vragen voor deze locatie

 • Ik zoek voor mijn vader (of moeder) een verzorgingshuis. Kan ik eens een kijkje komen nemen bij jullie?

  U kunt altijd een kijkje komen nemen in onze woonzorgcentra.

  Uw vader of moeder moet om in aanmerking te komen voor opname in een verzorgingshuis daarvoor een indicatie hebben voor de zorg die hij/zij nodig heeft. Die indicatie kunt u aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling voor Zorg (CIZ). Datzelfde geldt natuurlijk ook wanneer uw vader of moeder opgenomen moet worden in een verpleeghuis.

 • Wat zijn de bezoektijden?

  Uw familie en vrienden zijn belangrijk en horen erbij. Zij zijn dan ook altijd welkom.


Of download onze brochure...

Brochure Download