105-jarige Jo Bruggink oudste inwoner Oude IJsselstreek


Jo Bruggink-Wisselink uit Varsseveld is dinsdag 105 jaar geworden. In het bijzijn van waarnemend burgemeester Steven de Vreeze werd de oudste inwoner van Oude IJsselstreek in het zonnetje gezet.

Jo Bruggink had samen met haar man Bertus een schildersbedrijf, dat later door hun jongste zoon is voortgezet. Ondanks haar hoge leeftijd is mevrouw Bruggink nog helemaal bij. Ze puzzelt graag en leest de krant. Daarnaast speelt ze graag bingo of rummikub.

Het gaat ook relatief goed met haar gezondheid en ze houdt alles goed bij. Helaas kan ze sinds een jaar niet meer lopen. Mevrouw Bruggink woont sinds tien jaar in zorgcentrum De Bettekamp.

Ze heeft 2 kinderen, 4 kleinkinderen en 7 achterkleinkinderen.

Link naar de artikel

Activiteit
Optreden koor "Hollands Glorie" in Pleinzicht dinsdag 12 februari 2019

Dinsdag 12 februari a.s. om 19.00 uur komt het koor "Hollands Glorie" een optreden verzorgen in Pleinzicht. De entree bedraag €2,50. De consumpties zijn voor eigen rekening. U bent van harte welkom op deze avond.

Lees meer
Activiteit
Kleding verkoop H & A Mode dinsdag 19 februari 2019

Dinsdag 19 februari is er weer een jaarlijkse kledingverkoop van H & A Mode in Pleinzicht. U bent van harte welkom. De inloop is van 14.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Lees meer
Activiteit
Balkenbrij, bloedworst & gebakken eieren dinsdag 26 februari 2019

Kom gezellig deze Oud Hollandse lekkernijen eten in Pleinzicht op dinsdag 26 februari a.s. Aanvang is 16.00 uur. De kosten zijn €8,50 inclusief koffie/thee, melk/karnemelk. Graag voor 15 februari aanmelden bij de receptie/administratie, bereikbaar tijdens kantooruren op tel.nr. 0315-685541 of via email: info-mmpostel@azora.nl

Lees meer