Azora voor de 3e keer op rij beste werkgever van Gelderland


In maart hebben we al bericht dat Azora opnieuw heel hoog had gescoord in het door Effectory gehouden medewerkertevredenheidsonderzoek.
Wat we toen nog niet wisten, maar nu wel, is dat Azora met haar resultaten zich voor de derde keer op rij “Beste werkgever van Gelderland” mag noemen.
Van alle medewerkers van Azora heeft 53% de enquete ingevuld. De werkgeversscore is 8,08. Het gemiddelde cijfer van de branche VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) is een 7,12. Hierdoor heeft Azora het “3 sterren keurmerk” (3 sterren is de maximale score!) toegekend gekregen door Effectory (meer dan 0,5 hoger scooren dan de gemiddelde score van de branche). De werkgeversscore is gebaseerd op onderzoek op de volgende zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatie-inrichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. De onderdelen waarop medewerkers Azora het hoogste scoren in vergelijking met de branche zijn ‘Trots op Azora’ en ‘Azora als werkgever’.
We zijn ontzettend trots op zoveel betrokken en bevlogen medewerkers die met zijn allen elke dag opnieuw met hart en ziel klaar staan voor de aan onze zorg toevertrouwde cliënten. Het is dankzij jullie dat onze cliënten op hun beurt zo tevreden zijn over de door Azora geleverde zorg (dat bleek immers opnieuw uit de resultaten van het in het afgelopen najaar gehouden cliënttevredenheidsonderzoek).

Nieuws
Stroomstoring in Varsseveld treft ook Den Es en De Bettekamp

Vanmiddag rond 15.30 uur is er in Varsseveld een stroomstoring geweest die ook Den Es en De Bettekamp getroffen heeft. Om 19.30 uur was de grote storing opgelost, het heeft tot 21.30 uur geduurd voor Den Es en De Bettekamp weer normaal functioneerden. Rond 23.00 uur lagen (vrijwel) alle bewoners op bed en is de rust weergekeerd.

Lees meer
Nieuws
Actiz creëert duidelijkheid met betrekking tot wie betaalt wat bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis

Naar aanleiding van de berichtgeving van RTL nieuws rondom het doorberekenen van kosten aan nabestaanden bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis heeft Actiz dienaangaande duidelijkheid gecreëerd.

Hieronder is de toelichting van Actiz integraal overgenomen.

Voor Azora is dit aanleiding om in de eerstvolgende vergadering met de centrale cliëntenraad opnieuw af te spreken welke diensten in dit kader tegen welke prijs in rekening zullen worden gebracht. Vanzelfsprekend zullen wij de hernieuwde afspraken direct daarna communiceren met cliënten en hun naasten en deze in ons tarievenboek opnemen.

Lees meer
Nieuws
OPEN DAG DE SCHUYLENBURGH Lees meer