Barbecue in Hof van Hedel


Barbecue in Hof van Hedel

Op 22 augustus 2017 is er een barbecue georganiseerd door de Gastenservice en de Dagbesteding. Zonder de vele hulp van onze vrijwilligers hadden we het niet gered. De zaal was mooi versierd en het eten zag er verrukkelijk uit. Om dit alles nog feestelijker te maken stond Frans Gerritsen weer paraat om ons te voorzien van geweldige piano en accordeon muziek. Hierdoor ontstond er een warme en gezellige sfeer waarbij veel werd meegezongen. Ook werd iedereen warm onthaald door de twee ‘’Dorissen’’ die samen met hun collega’s van de Gastenservice voor het heerlijke eten hebben gezorgd. Iedereen heeft genoten.

Gertrudis-BBQ-2017-1.jpg


Gertrudis-BBQ-2017-2.jpg


Gertudis-BBQ-2017-4.jpg Gertrudis-BBQ-3.png

Nieuws
Azora voor de 3e keer op rij beste werkgever van Gelderland

In maart hebben we al bericht dat Azora opnieuw heel hoog had gescoord in het door Effectory gehouden medewerkertevredenheidsonderzoek.
Wat we toen nog niet wisten, maar nu wel, is dat Azora met haar resultaten zich voor de derde keer op rij “Beste werkgever van Gelderland” mag noemen.

Lees meer
Nieuws
Wij zijn klaar voor de chauffeursdienst in en om Varsseveld!

Azora biedt chauffeursdienst voor inwoners van Varsseveld.

Per 18 maart 2019 gaan de vrijwilligers van Azora De Bettekamp met de electrowagen mensen die (tijdelijk) slecht ter been zijn in en om Varsseveld rijden. De organisatie van de ritten met de electrowagen ligt volledig in de handen van de vrijwilligers. Zij zijn al enthousiast aan het oefenen en verheugen zich op de officiële start op 18 maart.

Lees meer
Nieuws
WIJKVERPLEEGKUNDIG SPREEKUUR IN DE SCHUYLENBURGH Lees meer