Barbecue in Hof van Hedel


Barbecue in Hof van Hedel

Op 22 augustus 2017 is er een barbecue georganiseerd door de Gastenservice en de Dagbesteding. Zonder de vele hulp van onze vrijwilligers hadden we het niet gered. De zaal was mooi versierd en het eten zag er verrukkelijk uit. Om dit alles nog feestelijker te maken stond Frans Gerritsen weer paraat om ons te voorzien van geweldige piano en accordeon muziek. Hierdoor ontstond er een warme en gezellige sfeer waarbij veel werd meegezongen. Ook werd iedereen warm onthaald door de twee ‘’Dorissen’’ die samen met hun collega’s van de Gastenservice voor het heerlijke eten hebben gezorgd. Iedereen heeft genoten.

Gertrudis-BBQ-2017-1.jpg


Gertrudis-BBQ-2017-2.jpg


Gertudis-BBQ-2017-4.jpgGertrudis-BBQ-3.png

Nieuws
Beste werkgever 2018-2019

​Azora scoort 3 van de 3 sterren bij het onderzoek ‘Beste Werkgever 2018-2019’
Op basis van de uitkomsten van het onderzoek, heeft Azora in de categorie ‘VVT’ de maximale 3 sterren behaald en daarom dit keurmerk ontvangen. De lijst met alle werkgevers en de bekendmaking van de Beste Werkgever per sector wordt pas in maart bekend gemaakt.

Lees meer
Nieuws
Azora kerstmarkt 2018 in 's-Heerenberg

Weer een geslaagde en gezellige kerstmarkt voor vrijwilligers en medewerkers, dit jaar weer in Gertrudis in ‘s-Heerenberg.

Lees meer
Nieuws
Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland met dagverzorging

Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland (in ’s-Heerenberg en in Braamt) met dagverzorging. Tot die datum werd dat geleverd door Welcom, de welzijnsorganisatie in Montferland.

Lees meer