Barbecue in Hof van Hedel


Barbecue in Hof van Hedel

Op 22 augustus 2017 is er een barbecue georganiseerd door de Gastenservice en de Dagbesteding. Zonder de vele hulp van onze vrijwilligers hadden we het niet gered. De zaal was mooi versierd en het eten zag er verrukkelijk uit. Om dit alles nog feestelijker te maken stond Frans Gerritsen weer paraat om ons te voorzien van geweldige piano en accordeon muziek. Hierdoor ontstond er een warme en gezellige sfeer waarbij veel werd meegezongen. Ook werd iedereen warm onthaald door de twee ‘’Dorissen’’ die samen met hun collega’s van de Gastenservice voor het heerlijke eten hebben gezorgd. Iedereen heeft genoten.

Gertrudis-BBQ-2017-1.jpg


Gertrudis-BBQ-2017-2.jpg


Gertudis-BBQ-2017-4.jpg Gertrudis-BBQ-3.png

Nieuws
Stroomstoring in Varsseveld treft ook Den Es en De Bettekamp

Vanmiddag rond 15.30 uur is er in Varsseveld een stroomstoring geweest die ook Den Es en De Bettekamp getroffen heeft. Om 19.30 uur was de grote storing opgelost, het heeft tot 21.30 uur geduurd voor Den Es en De Bettekamp weer normaal functioneerden. Rond 23.00 uur lagen (vrijwel) alle bewoners op bed en is de rust weergekeerd.

Lees meer
Nieuws
Actiz creëert duidelijkheid met betrekking tot wie betaalt wat bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis

Naar aanleiding van de berichtgeving van RTL nieuws rondom het doorberekenen van kosten aan nabestaanden bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis heeft Actiz dienaangaande duidelijkheid gecreëerd.

Hieronder is de toelichting van Actiz integraal overgenomen.

Voor Azora is dit aanleiding om in de eerstvolgende vergadering met de centrale cliëntenraad opnieuw af te spreken welke diensten in dit kader tegen welke prijs in rekening zullen worden gebracht. Vanzelfsprekend zullen wij de hernieuwde afspraken direct daarna communiceren met cliënten en hun naasten en deze in ons tarievenboek opnemen.

Lees meer
Nieuws
OPEN DAG DE SCHUYLENBURGH Lees meer