Beste werkgever 2018-2019


Azora scoort 3 van de 3 sterren bij het onderzoek ‘Beste Werkgever 2018-2019’

Na de afgelopen jaren uitgeroepen te zijn tot ‘Beste Gelderse werkgever 2016’ en ‘Beste Gelderse werkgever 2017-2018’ deed Azora in november opnieuw mee aan het onderzoek ‘Beste Werkgever'. Het Beste Werkgeversonderzoek wordt jaarlijks door onderzoeksbureau Effectory uitgevoerd onder honderden bedrijven en instellingen uit heel Nederland.
Op basis van de uitkomsten van het onderzoek, heeft Azora in de categorie ‘VVT’ de maximale 3 sterren behaald en daarom dit keurmerk ontvangen. De lijst met alle werkgevers en de bekendmaking van de Beste Werkgever per sector wordt pas in maart bekend gemaakt.

Bovengemiddelde score

Gemiddeld beoordelen medewerkers Azora met een ‘Beste Werkgeversscore’ van 8,1. Ten opzichte van het vorige onderzoek is dit cijfer gelijk gebleven. In vergelijking met andere VVT-organisaties, die gemiddeld een 7,12 scoren, scoort Azora ruim boven het gemiddelde. De NPS (Net Promotor Score) ligt bij 38,7, landelijk scoort de VVT een -0,1. Kortom, dit zijn resultaten waar wij erg trots op zijn!

Feestelijke traktatie

In december vierden we deze mooie resultaten met heerlijke appelflappen! In de komende periode worden de uitkomsten van het onderzoek met de teams besproken en worden verbeteracties uitgezet.

Nieuws
Stroomstoring in Varsseveld treft ook Den Es en De Bettekamp

Vanmiddag rond 15.30 uur is er in Varsseveld een stroomstoring geweest die ook Den Es en De Bettekamp getroffen heeft. Om 19.30 uur was de grote storing opgelost, het heeft tot 21.30 uur geduurd voor Den Es en De Bettekamp weer normaal functioneerden. Rond 23.00 uur lagen (vrijwel) alle bewoners op bed en is de rust weergekeerd.

Lees meer
Nieuws
Actiz creëert duidelijkheid met betrekking tot wie betaalt wat bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis

Naar aanleiding van de berichtgeving van RTL nieuws rondom het doorberekenen van kosten aan nabestaanden bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis heeft Actiz dienaangaande duidelijkheid gecreëerd.

Hieronder is de toelichting van Actiz integraal overgenomen.

Voor Azora is dit aanleiding om in de eerstvolgende vergadering met de centrale cliëntenraad opnieuw af te spreken welke diensten in dit kader tegen welke prijs in rekening zullen worden gebracht. Vanzelfsprekend zullen wij de hernieuwde afspraken direct daarna communiceren met cliënten en hun naasten en deze in ons tarievenboek opnemen.

Lees meer
Nieuws
OPEN DAG DE SCHUYLENBURGH Lees meer