Beste werkgever 2018-2019


Azora scoort 3 van de 3 sterren bij het onderzoek ‘Beste Werkgever 2018-2019’

Na de afgelopen jaren uitgeroepen te zijn tot ‘Beste Gelderse werkgever 2016’ en ‘Beste Gelderse werkgever 2017-2018’ deed Azora in november opnieuw mee aan het onderzoek ‘Beste Werkgever'. Het Beste Werkgeversonderzoek wordt jaarlijks door onderzoeksbureau Effectory uitgevoerd onder honderden bedrijven en instellingen uit heel Nederland.
Op basis van de uitkomsten van het onderzoek, heeft Azora in de categorie ‘VVT’ de maximale 3 sterren behaald en daarom dit keurmerk ontvangen. De lijst met alle werkgevers en de bekendmaking van de Beste Werkgever per sector wordt pas in maart bekend gemaakt.

Bovengemiddelde score

Gemiddeld beoordelen medewerkers Azora met een ‘Beste Werkgeversscore’ van 8,1. Ten opzichte van het vorige onderzoek is dit cijfer gelijk gebleven. In vergelijking met andere VVT-organisaties, die gemiddeld een 7,12 scoren, scoort Azora ruim boven het gemiddelde. De NPS (Net Promotor Score) ligt bij 38,7, landelijk scoort de VVT een -0,1. Kortom, dit zijn resultaten waar wij erg trots op zijn!

Feestelijke traktatie

In december vierden we deze mooie resultaten met heerlijke appelflappen! In de komende periode worden de uitkomsten van het onderzoek met de teams besproken en worden verbeteracties uitgezet.

Nieuws
Azora voor de 3e keer op rij beste werkgever van Gelderland

In maart hebben we al bericht dat Azora opnieuw heel hoog had gescoord in het door Effectory gehouden medewerkertevredenheidsonderzoek.
Wat we toen nog niet wisten, maar nu wel, is dat Azora met haar resultaten zich voor de derde keer op rij “Beste werkgever van Gelderland” mag noemen.

Lees meer
Nieuws
Wij zijn klaar voor de chauffeursdienst in en om Varsseveld!

Azora biedt chauffeursdienst voor inwoners van Varsseveld.

Per 18 maart 2019 gaan de vrijwilligers van Azora De Bettekamp met de electrowagen mensen die (tijdelijk) slecht ter been zijn in en om Varsseveld rijden. De organisatie van de ritten met de electrowagen ligt volledig in de handen van de vrijwilligers. Zij zijn al enthousiast aan het oefenen en verheugen zich op de officiële start op 18 maart.

Lees meer
Nieuws
WIJKVERPLEEGKUNDIG SPREEKUUR IN DE SCHUYLENBURGH Lees meer