Bewoners Gertrudis naar Kevelaer


Het was een schitterende dag !!!

Om het jaar stelt Stichting Broederschap Kevelaer de bewoners van Gertrudis in 's-Heerenberg in de gelegenheid om deel te nemen aan de bedevaart naar Kevelaer in Duitsland. Deze bedevaart wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. giften van de Parochiële Caritasinstelling, de Albertusstichting Didam en Stichting Het Gasthuis Bergh. De voorafgaande keren, in 2010, 2012 en 2014 was het een groot succes. Dit jaar gingen we op 25 mei. Met drie touringcarbussen en twee auto's vol met gezellige mensen, beloofde dat wederom een leuke dag te worden.

En dat werd het ook. De onderlinge sfeer tussen bewoners, begeleiders en verzorgers was warm, gezellig en heel relaxt. De diensten in de grote Basiliek en in de Beichtkapelle waren plechtig doch ook aards boeiend, als we het even zo uit mogen drukken. De overwegingen en teksten van Pastor Aarsen, pastor Margot Dijkman en broedermeester Mimi Hendriksen waren pakkend en toepasselijk. De zang van het Parochieel koor uit Zeddam en Stokkum klonk geweldig mooi in de kerken. De tijd om even op eigen houtje Kevelaer in te gaan werd gezellig ingevuld. Al met al een super leuke dag, waar nog veel over nagepraat wordt en voor velen een leuke herinnering is.

Dank aan iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft.

Met vriendelijke groet, Anouk Hendricksen en Wilco van den Berg
Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis 's-Heerenberg

Getrudis-bezoek-aan-Kevelaer.jpg

Nieuws
Beste werkgever 2018-2019

​Azora scoort 3 van de 3 sterren bij het onderzoek ‘Beste Werkgever 2018-2019’
Op basis van de uitkomsten van het onderzoek, heeft Azora in de categorie ‘VVT’ de maximale 3 sterren behaald en daarom dit keurmerk ontvangen. De lijst met alle werkgevers en de bekendmaking van de Beste Werkgever per sector wordt pas in maart bekend gemaakt.

Lees meer
Nieuws
Azora kerstmarkt 2018 in 's-Heerenberg

Weer een geslaagde en gezellige kerstmarkt voor vrijwilligers en medewerkers, dit jaar weer in Gertrudis in ‘s-Heerenberg.

Lees meer
Nieuws
Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland met dagverzorging

Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland (in ’s-Heerenberg en in Braamt) met dagverzorging. Tot die datum werd dat geleverd door Welcom, de welzijnsorganisatie in Montferland.

Lees meer