Bewoners Gertrudis naar Kevelaer


Het was een schitterende dag !!!

Om het jaar stelt Stichting Broederschap Kevelaer de bewoners van Gertrudis in 's-Heerenberg in de gelegenheid om deel te nemen aan de bedevaart naar Kevelaer in Duitsland. Deze bedevaart wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. giften van de Parochiële Caritasinstelling, de Albertusstichting Didam en Stichting Het Gasthuis Bergh. De voorafgaande keren, in 2010, 2012 en 2014 was het een groot succes. Dit jaar gingen we op 25 mei. Met drie touringcarbussen en twee auto's vol met gezellige mensen, beloofde dat wederom een leuke dag te worden.

En dat werd het ook. De onderlinge sfeer tussen bewoners, begeleiders en verzorgers was warm, gezellig en heel relaxt. De diensten in de grote Basiliek en in de Beichtkapelle waren plechtig doch ook aards boeiend, als we het even zo uit mogen drukken. De overwegingen en teksten van Pastor Aarsen, pastor Margot Dijkman en broedermeester Mimi Hendriksen waren pakkend en toepasselijk. De zang van het Parochieel koor uit Zeddam en Stokkum klonk geweldig mooi in de kerken. De tijd om even op eigen houtje Kevelaer in te gaan werd gezellig ingevuld. Al met al een super leuke dag, waar nog veel over nagepraat wordt en voor velen een leuke herinnering is.

Dank aan iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft.

Met vriendelijke groet, Anouk Hendricksen en Wilco van den Berg
Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis 's-Heerenberg

Getrudis-bezoek-aan-Kevelaer.jpg

Nieuws
Azora voor de 3e keer op rij beste werkgever van Gelderland

In maart hebben we al bericht dat Azora opnieuw heel hoog had gescoord in het door Effectory gehouden medewerkertevredenheidsonderzoek.
Wat we toen nog niet wisten, maar nu wel, is dat Azora met haar resultaten zich voor de derde keer op rij “Beste werkgever van Gelderland” mag noemen.

Lees meer
Nieuws
Wij zijn klaar voor de chauffeursdienst in en om Varsseveld!

Azora biedt chauffeursdienst voor inwoners van Varsseveld.

Per 18 maart 2019 gaan de vrijwilligers van Azora De Bettekamp met de electrowagen mensen die (tijdelijk) slecht ter been zijn in en om Varsseveld rijden. De organisatie van de ritten met de electrowagen ligt volledig in de handen van de vrijwilligers. Zij zijn al enthousiast aan het oefenen en verheugen zich op de officiële start op 18 maart.

Lees meer
Nieuws
WIJKVERPLEEGKUNDIG SPREEKUUR IN DE SCHUYLENBURGH Lees meer