Complexe zorg thuis (vth team)


Complexe zorg thuis (VTH team)

Azora is actief op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. Veel complexe verpleegkundige zorg kan door uw vertrouwde team van Azora in uw eigen huis uitgevoerd worden. U kunt daarbij denken aan sondevoeding, wondzorg, oncologiezorg en medicijnpompjes.
Wij hebben een special team dat bevoegd en bekwaam is voor alle verpleegtechnische handelingen bij u thuis, zoals infusen en sondevoeding.
Dat is zorg die u anders in het ziekenhuis zou ontvangen, maar waarvoor u bij Azora gewoon thuis kunt blijven wonen.
Bij Azora ziet u zo veel mogelijk dezelfde medewerkers. Betrokken en deskundige mensen op wie u dag en nacht in uw eigen omgeving kunt rekenen.
Onze wijkverpleegkundigen werken nauw samen met uw ziekenhuis, uw huisarts en andere zorgverleners in de regio.

Kosten
Voor onze ondersteuning hebben wij een contract met alle zorgverzekeraars.

Persoonlijk advies
De wijkverpleegkundige van het wijkteam bij u in de buurt kan voor u uitzoeken wat in uw persoonlijke situatie de mogelijkheden zijn van onze dienstverlening, zodat u vooraf goed weet waar u aan toe bent. Zij komt graag - vrijblijvend - bij u thuis voor een persoonlijk advies over welke zorg voor u het beste is. Als blijkt dat u bijvoorbeeld gespecialiseerde zorg of persoonlijke zorg nodig heeft, dan legt zij voor u het contact met haar collega's die u dat kunnen bieden.

Verwijzing en indicatie
Of u een verwijzing van uw huisarts of specialist of een indicatie nodig heeft, kan een wijkverpleegkundige van Azora u vertellen. In spoedgevallen bieden wij altijd direct de zorg die nodig is. De indicatie wordt dan op een later tijdstip geregeld.

Nieuws
Azora voor de 3e keer op rij beste werkgever van Gelderland

In maart hebben we al bericht dat Azora opnieuw heel hoog had gescoord in het door Effectory gehouden medewerkertevredenheidsonderzoek.
Wat we toen nog niet wisten, maar nu wel, is dat Azora met haar resultaten zich voor de derde keer op rij “Beste werkgever van Gelderland” mag noemen.

Lees meer
Nieuws
Wij zijn klaar voor de chauffeursdienst in en om Varsseveld!

Azora biedt chauffeursdienst voor inwoners van Varsseveld.

Per 18 maart 2019 gaan de vrijwilligers van Azora De Bettekamp met de electrowagen mensen die (tijdelijk) slecht ter been zijn in en om Varsseveld rijden. De organisatie van de ritten met de electrowagen ligt volledig in de handen van de vrijwilligers. Zij zijn al enthousiast aan het oefenen en verheugen zich op de officiële start op 18 maart.

Lees meer
Nieuws
WIJKVERPLEEGKUNDIG SPREEKUUR IN DE SCHUYLENBURGH Lees meer