Complexe zorg thuis (vth team)


Complexe zorg thuis (VTH team)

Azora is actief op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. Veel complexe verpleegkundige zorg kan door uw vertrouwde team van Azora in uw eigen huis uitgevoerd worden. U kunt daarbij denken aan sondevoeding, wondzorg, oncologiezorg en medicijnpompjes.
Wij hebben een special team dat bevoegd en bekwaam is voor alle verpleegtechnische handelingen bij u thuis, zoals infusen en sondevoeding.
Dat is zorg die u anders in het ziekenhuis zou ontvangen, maar waarvoor u bij Azora gewoon thuis kunt blijven wonen.
Bij Azora ziet u zo veel mogelijk dezelfde medewerkers. Betrokken en deskundige mensen op wie u dag en nacht in uw eigen omgeving kunt rekenen.
Onze wijkverpleegkundigen werken nauw samen met uw ziekenhuis, uw huisarts en andere zorgverleners in de regio.

Kosten
Voor onze ondersteuning hebben wij een contract met alle zorgverzekeraars.

Persoonlijk advies
De wijkverpleegkundige van het wijkteam bij u in de buurt kan voor u uitzoeken wat in uw persoonlijke situatie de mogelijkheden zijn van onze dienstverlening, zodat u vooraf goed weet waar u aan toe bent. Zij komt graag - vrijblijvend - bij u thuis voor een persoonlijk advies over welke zorg voor u het beste is. Als blijkt dat u bijvoorbeeld gespecialiseerde zorg of persoonlijke zorg nodig heeft, dan legt zij voor u het contact met haar collega's die u dat kunnen bieden.

Verwijzing en indicatie
Of u een verwijzing van uw huisarts of specialist of een indicatie nodig heeft, kan een wijkverpleegkundige van Azora u vertellen. In spoedgevallen bieden wij altijd direct de zorg die nodig is. De indicatie wordt dan op een later tijdstip geregeld.

Nieuws
Beste werkgever 2018-2019

​Azora scoort 3 van de 3 sterren bij het onderzoek ‘Beste Werkgever 2018-2019’
Op basis van de uitkomsten van het onderzoek, heeft Azora in de categorie ‘VVT’ de maximale 3 sterren behaald en daarom dit keurmerk ontvangen. De lijst met alle werkgevers en de bekendmaking van de Beste Werkgever per sector wordt pas in maart bekend gemaakt.

Lees meer
Nieuws
Azora kerstmarkt 2018 in 's-Heerenberg

Weer een geslaagde en gezellige kerstmarkt voor vrijwilligers en medewerkers, dit jaar weer in Gertrudis in ‘s-Heerenberg.

Lees meer
Nieuws
Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland met dagverzorging

Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland (in ’s-Heerenberg en in Braamt) met dagverzorging. Tot die datum werd dat geleverd door Welcom, de welzijnsorganisatie in Montferland.

Lees meer