Complexe zorg thuis (vth team)


Complexe zorg thuis (VTH team)

Azora is actief op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. Veel complexe verpleegkundige zorg kan door uw vertrouwde team van Azora in uw eigen huis uitgevoerd worden. U kunt daarbij denken aan sondevoeding, wondzorg, oncologiezorg en medicijnpompjes.
Wij hebben een special team dat bevoegd en bekwaam is voor alle verpleegtechnische handelingen bij u thuis, zoals infusen en sondevoeding.
Dat is zorg die u anders in het ziekenhuis zou ontvangen, maar waarvoor u bij Azora gewoon thuis kunt blijven wonen.
Bij Azora ziet u zo veel mogelijk dezelfde medewerkers. Betrokken en deskundige mensen op wie u dag en nacht in uw eigen omgeving kunt rekenen.
Onze wijkverpleegkundigen werken nauw samen met uw ziekenhuis, uw huisarts en andere zorgverleners in de regio.

Kosten
Voor onze ondersteuning hebben wij een contract met alle zorgverzekeraars.

Persoonlijk advies
De wijkverpleegkundige van het wijkteam bij u in de buurt kan voor u uitzoeken wat in uw persoonlijke situatie de mogelijkheden zijn van onze dienstverlening, zodat u vooraf goed weet waar u aan toe bent. Zij komt graag - vrijblijvend - bij u thuis voor een persoonlijk advies over welke zorg voor u het beste is. Als blijkt dat u bijvoorbeeld gespecialiseerde zorg of persoonlijke zorg nodig heeft, dan legt zij voor u het contact met haar collega's die u dat kunnen bieden.

Verwijzing en indicatie
Of u een verwijzing van uw huisarts of specialist of een indicatie nodig heeft, kan een wijkverpleegkundige van Azora u vertellen. In spoedgevallen bieden wij altijd direct de zorg die nodig is. De indicatie wordt dan op een later tijdstip geregeld.

Nieuws
Stroomstoring in Varsseveld treft ook Den Es en De Bettekamp

Vanmiddag rond 15.30 uur is er in Varsseveld een stroomstoring geweest die ook Den Es en De Bettekamp getroffen heeft. Om 19.30 uur was de grote storing opgelost, het heeft tot 21.30 uur geduurd voor Den Es en De Bettekamp weer normaal functioneerden. Rond 23.00 uur lagen (vrijwel) alle bewoners op bed en is de rust weergekeerd.

Lees meer
Nieuws
Actiz creëert duidelijkheid met betrekking tot wie betaalt wat bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis

Naar aanleiding van de berichtgeving van RTL nieuws rondom het doorberekenen van kosten aan nabestaanden bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis heeft Actiz dienaangaande duidelijkheid gecreëerd.

Hieronder is de toelichting van Actiz integraal overgenomen.

Voor Azora is dit aanleiding om in de eerstvolgende vergadering met de centrale cliëntenraad opnieuw af te spreken welke diensten in dit kader tegen welke prijs in rekening zullen worden gebracht. Vanzelfsprekend zullen wij de hernieuwde afspraken direct daarna communiceren met cliënten en hun naasten en deze in ons tarievenboek opnemen.

Lees meer
Nieuws
OPEN DAG DE SCHUYLENBURGH Lees meer