Den Es en De Bettekamp samen in actie voor de voedselbank


Den Es en De Bettekamp samen in actie voor de voedselbank

Onlangs overhandigde mevrouw Elly Wittenberg, teammanager keuken Den Es / De Bettekamp, samen met haar keukenpersoneel acht prachtige boodschappenpakketten aan de voedselbank Silvolde.

De pakketten waren de afgelopen periode, op initiatief van het keukenpersoneel van Den Es / De Bettekamp bijeengespaard.

Ook dit jaar kon men bij de Plus weer sparen voor een boodschappenpakket. Aangezien Den Es en De Bettekamp regelmatig boodschappen bestellen bij de Plus en hierbij ook zegeltjes ontvingen voor het boodschappenpakket, werd direct besloten deze te sparen voor de voedselbank.

In totaal zijn er 8 boodschappenpakketten gespaard en overhandigd aan een afvaardiging van de voedselbank.

Activiteit
Optreden koor "Hollands Glorie" in Pleinzicht dinsdag 12 februari 2019

Dinsdag 12 februari a.s. om 19.00 uur komt het koor "Hollands Glorie" een optreden verzorgen in Pleinzicht. De entree bedraag €2,50. De consumpties zijn voor eigen rekening. U bent van harte welkom op deze avond.

Lees meer
Activiteit
Kleding verkoop H & A Mode dinsdag 19 februari 2019

Dinsdag 19 februari is er weer een jaarlijkse kledingverkoop van H & A Mode in Pleinzicht. U bent van harte welkom. De inloop is van 14.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Lees meer
Activiteit
Balkenbrij, bloedworst & gebakken eieren dinsdag 26 februari 2019

Kom gezellig deze Oud Hollandse lekkernijen eten in Pleinzicht op dinsdag 26 februari a.s. Aanvang is 16.00 uur. De kosten zijn €8,50 inclusief koffie/thee, melk/karnemelk. Graag voor 15 februari aanmelden bij de receptie/administratie, bereikbaar tijdens kantooruren op tel.nr. 0315-685541 of via email: info-mmpostel@azora.nl

Lees meer