Dinsdag 25 september 2018: Onbeperkt vis eten in Maria Magdalena Postel


Dinsdag 25 september 2018: Onbeperkt vis eten in Maria Magdalena Postel

Houdt u ook zo van vis? Dan moet u zich voor deze middag zeker opgeven! Heerlijk genieten van (broodjes) paling, makreel, haring en zalm. Daarnaast hebben wij ook nog heerlijke rolmopsen en gebakken kibbeling. Van al dit lekkers kunt u onbeperkt eten!
Kosten €12,50 inclusief koffie & thee, melk & karnemelk. Aanvang: 16.00 uur in Pleinzicht. Deelname: voor 14 september aanmelden bij de receptie, bereikbaar tijdens kantooruren via de telefoon: 0315-685541 of via de e-mail: info-mmpostel@azora.nl.

Nieuws
Stroomstoring in Varsseveld treft ook Den Es en De Bettekamp

Vanmiddag rond 15.30 uur is er in Varsseveld een stroomstoring geweest die ook Den Es en De Bettekamp getroffen heeft. Om 19.30 uur was de grote storing opgelost, het heeft tot 21.30 uur geduurd voor Den Es en De Bettekamp weer normaal functioneerden. Rond 23.00 uur lagen (vrijwel) alle bewoners op bed en is de rust weergekeerd.

Lees meer
Nieuws
Actiz creëert duidelijkheid met betrekking tot wie betaalt wat bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis

Naar aanleiding van de berichtgeving van RTL nieuws rondom het doorberekenen van kosten aan nabestaanden bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis heeft Actiz dienaangaande duidelijkheid gecreëerd.

Hieronder is de toelichting van Actiz integraal overgenomen.

Voor Azora is dit aanleiding om in de eerstvolgende vergadering met de centrale cliëntenraad opnieuw af te spreken welke diensten in dit kader tegen welke prijs in rekening zullen worden gebracht. Vanzelfsprekend zullen wij de hernieuwde afspraken direct daarna communiceren met cliënten en hun naasten en deze in ons tarievenboek opnemen.

Lees meer
Nieuws
OPEN DAG DE SCHUYLENBURGH Lees meer