Film van Miele over verpleeghuis Den Es: "Bewoners beseffen heel goed dat ze er ongelofelijk mooi uitzien"


Atie van verpleeghuis Den Es: "Bewoners beseffen heel goed dat ze er ongelofelijk mooi uitzien"

Kleding is een belangrijk onderdeel van de eigen identiteit van cliënten. Mooie en verzorgde kleding draagt bij aan het gevoel van eigenwaarde van bewoners. Het is de reden dat verpleeghuis Den Es in Varsseveld er alles aan doet om iedere bewoner er netjes en verzorgd uit te laten zien.

De in-huis wasserij speelt hierbij een centrale rol. Naast een betere kwaliteit en minder slijtage - er wordt heel zorgvuldig met de was omgesprongen - blijft de was dichter bij de bewoners zelf. Dat sluit naadloos aan op het persoonlijke en huiselijke karakter dat Den Es dag in, dag uit nastreeft. “We hebben een band met de bewoners, medewerkers weten precies welke jurk van mevrouw Jansen is.
Dat is heel belangrijk. Bovendien beseffen de bewoners heel goed dat ze er ongelofelijk mooi uitzien. Stiekem denk ik dan ook, daar hebben wij ook een aandeel in gehad”, vertelt Atie Welgraven Teammanger Facilitair van Verpleeghuis Den Es.

Bekijk hieronder het hele verhaal van Atie:

Bekijk hier het hele stuk van Miele.

Activiteit
Optreden koor "Hollands Glorie" in Pleinzicht dinsdag 12 februari 2019

Dinsdag 12 februari a.s. om 19.00 uur komt het koor "Hollands Glorie" een optreden verzorgen in Pleinzicht. De entree bedraag €2,50. De consumpties zijn voor eigen rekening. U bent van harte welkom op deze avond.

Lees meer
Activiteit
Kleding verkoop H & A Mode dinsdag 19 februari 2019

Dinsdag 19 februari is er weer een jaarlijkse kledingverkoop van H & A Mode in Pleinzicht. U bent van harte welkom. De inloop is van 14.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Lees meer
Activiteit
Balkenbrij, bloedworst & gebakken eieren dinsdag 26 februari 2019

Kom gezellig deze Oud Hollandse lekkernijen eten in Pleinzicht op dinsdag 26 februari a.s. Aanvang is 16.00 uur. De kosten zijn €8,50 inclusief koffie/thee, melk/karnemelk. Graag voor 15 februari aanmelden bij de receptie/administratie, bereikbaar tijdens kantooruren op tel.nr. 0315-685541 of via email: info-mmpostel@azora.nl

Lees meer