GERTRUDIS BLIJ MET INITIATIEF TOVERTAFEL


EEN MOOI INITIATIEF

Bart Timmers is initiatiefnemer van deze crowdfunding-actie voor de Tovertafel en vertelt:
“Met luid en duidelijk aanspreken kreeg ik mijn vader uit zijn apathie. Hij zat aan de tafel van verpleeghuis Gertrudis, in ’s-Heerenberg. Ineens zat er weer leven en herkenning in! Maar zonder luid en duidelijk aanspreken, zakte hij toch snel weer weg. Hij werd meer dan goed verzorgd, met liefde en aandacht, maar je kunt onmogelijk verwachten dat er 24 uur per dag continu persoonlijke aandacht is. Omdat mijn vader heel vaak zat te “friemelen” op de tafel, schoot me te binnen dat ik had gelezen over de Tovertafel. Een tafel waar stimulerende spelletjes op de tafel worden geprojecteerd. Wat zou dit goed voor hem en vele andere bewoners zijn!"

"Meerdere malen sprak ik met verzorgsters over de Tovertafel en ook zij waren enthousiast, maar het budget van de instelling liet de aanschaf niet toe. Na mijn vaders overlijden besloten we de bezoekers van zijn uitvaart te vragen een bijdrage te leveren voor de aanschaf van de Tovertafel. En daar was ineens een begin! Daarna besloten we een crowdfunding te starten. Mijn moeder zit nog in
Gertrudis. Gelukkig redt zij zich nog redelijk. Maar ik wil heel graag zien dat andere mensen of mijn moeder, als ze toch achteruitgaat, de kwaliteit van hun leven kunnen verbeteren door de aanschaf van de Tovertafel. Wat zal het mooi zijn als we dit met zijn allen mogelijk kunnen maken. Als je ons hiermee wil helpen, doneer dan een bedrag. Je doet er werkelijk iets goeds mee!’’

Voor meer informatie: http://activecues.com/crowdfunding/azora-gertrudis

Nieuws
Beste werkgever 2018-2019

​Azora scoort 3 van de 3 sterren bij het onderzoek ‘Beste Werkgever 2018-2019’
Op basis van de uitkomsten van het onderzoek, heeft Azora in de categorie ‘VVT’ de maximale 3 sterren behaald en daarom dit keurmerk ontvangen. De lijst met alle werkgevers en de bekendmaking van de Beste Werkgever per sector wordt pas in maart bekend gemaakt.

Lees meer
Nieuws
Azora kerstmarkt 2018 in 's-Heerenberg

Weer een geslaagde en gezellige kerstmarkt voor vrijwilligers en medewerkers, dit jaar weer in Gertrudis in ‘s-Heerenberg.

Lees meer
Nieuws
Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland met dagverzorging

Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland (in ’s-Heerenberg en in Braamt) met dagverzorging. Tot die datum werd dat geleverd door Welcom, de welzijnsorganisatie in Montferland.

Lees meer