GERTRUDIS BLIJ MET INITIATIEF TOVERTAFEL


EEN MOOI INITIATIEF

Bart Timmers is initiatiefnemer van deze crowdfunding-actie voor de Tovertafel en vertelt:
“Met luid en duidelijk aanspreken kreeg ik mijn vader uit zijn apathie. Hij zat aan de tafel van verpleeghuis Gertrudis, in ’s-Heerenberg. Ineens zat er weer leven en herkenning in! Maar zonder luid en duidelijk aanspreken, zakte hij toch snel weer weg. Hij werd meer dan goed verzorgd, met liefde en aandacht, maar je kunt onmogelijk verwachten dat er 24 uur per dag continu persoonlijke aandacht is. Omdat mijn vader heel vaak zat te “friemelen” op de tafel, schoot me te binnen dat ik had gelezen over de Tovertafel. Een tafel waar stimulerende spelletjes op de tafel worden geprojecteerd. Wat zou dit goed voor hem en vele andere bewoners zijn!"

"Meerdere malen sprak ik met verzorgsters over de Tovertafel en ook zij waren enthousiast, maar het budget van de instelling liet de aanschaf niet toe. Na mijn vaders overlijden besloten we de bezoekers van zijn uitvaart te vragen een bijdrage te leveren voor de aanschaf van de Tovertafel. En daar was ineens een begin! Daarna besloten we een crowdfunding te starten. Mijn moeder zit nog in
Gertrudis. Gelukkig redt zij zich nog redelijk. Maar ik wil heel graag zien dat andere mensen of mijn moeder, als ze toch achteruitgaat, de kwaliteit van hun leven kunnen verbeteren door de aanschaf van de Tovertafel. Wat zal het mooi zijn als we dit met zijn allen mogelijk kunnen maken. Als je ons hiermee wil helpen, doneer dan een bedrag. Je doet er werkelijk iets goeds mee!’’

Voor meer informatie: http://activecues.com/crowdfunding/azora-gertrudis

Nieuws
Azora voor de 3e keer op rij beste werkgever van Gelderland

In maart hebben we al bericht dat Azora opnieuw heel hoog had gescoord in het door Effectory gehouden medewerkertevredenheidsonderzoek.
Wat we toen nog niet wisten, maar nu wel, is dat Azora met haar resultaten zich voor de derde keer op rij “Beste werkgever van Gelderland” mag noemen.

Lees meer
Nieuws
Wij zijn klaar voor de chauffeursdienst in en om Varsseveld!

Azora biedt chauffeursdienst voor inwoners van Varsseveld.

Per 18 maart 2019 gaan de vrijwilligers van Azora De Bettekamp met de electrowagen mensen die (tijdelijk) slecht ter been zijn in en om Varsseveld rijden. De organisatie van de ritten met de electrowagen ligt volledig in de handen van de vrijwilligers. Zij zijn al enthousiast aan het oefenen en verheugen zich op de officiële start op 18 maart.

Lees meer
Nieuws
WIJKVERPLEEGKUNDIG SPREEKUUR IN DE SCHUYLENBURGH Lees meer