GERTRUDIS HEEFT EEN TOVERTAFEL


TOVERTAFEL IN GEBRUIK

Op vrijdag 22 december werd de tovertafel geïnstalleerd en de eerste spelers schoven meteen aan. De tovertafel is een methode om mensen met dementie te stimuleren tot meer bewegen en sociale interactie. Door middel van een projector die boven de tafel hangt worden spelletjes op de tafel geprojecteerd, zoals blaadjes die moeten worden weggeveegd, vissen die je over de tafel kunt laten zwemmen of bloemen die groter gemaakt kunnen worden.

Bewoners en medewerkers zijn blij met deze tovertafel en bedanken initiatiefnemer Bart Timmers en alle gulle gevers die de aanschaf mogelijk hebben gemaakt.

GT-TOVERTAFEL-1.JPG GT-TOVERTAFEL-2.JPG GT-TOVERTAFEL-3.JPG

Nieuws
Azora voor de 3e keer op rij beste werkgever van Gelderland

In maart hebben we al bericht dat Azora opnieuw heel hoog had gescoord in het door Effectory gehouden medewerkertevredenheidsonderzoek.
Wat we toen nog niet wisten, maar nu wel, is dat Azora met haar resultaten zich voor de derde keer op rij “Beste werkgever van Gelderland” mag noemen.

Lees meer
Nieuws
Wij zijn klaar voor de chauffeursdienst in en om Varsseveld!

Azora biedt chauffeursdienst voor inwoners van Varsseveld.

Per 18 maart 2019 gaan de vrijwilligers van Azora De Bettekamp met de electrowagen mensen die (tijdelijk) slecht ter been zijn in en om Varsseveld rijden. De organisatie van de ritten met de electrowagen ligt volledig in de handen van de vrijwilligers. Zij zijn al enthousiast aan het oefenen en verheugen zich op de officiële start op 18 maart.

Lees meer
Nieuws
WIJKVERPLEEGKUNDIG SPREEKUUR IN DE SCHUYLENBURGH Lees meer