GERTRUDIS HEEFT EEN TOVERTAFEL


TOVERTAFEL IN GEBRUIK

Op vrijdag 22 december werd de tovertafel geïnstalleerd en de eerste spelers schoven meteen aan. De tovertafel is een methode om mensen met dementie te stimuleren tot meer bewegen en sociale interactie. Door middel van een projector die boven de tafel hangt worden spelletjes op de tafel geprojecteerd, zoals blaadjes die moeten worden weggeveegd, vissen die je over de tafel kunt laten zwemmen of bloemen die groter gemaakt kunnen worden.

Bewoners en medewerkers zijn blij met deze tovertafel en bedanken initiatiefnemer Bart Timmers en alle gulle gevers die de aanschaf mogelijk hebben gemaakt.

GT-TOVERTAFEL-1.JPGGT-TOVERTAFEL-2.JPGGT-TOVERTAFEL-3.JPG

Nieuws
Beste werkgever 2018-2019

​Azora scoort 3 van de 3 sterren bij het onderzoek ‘Beste Werkgever 2018-2019’
Op basis van de uitkomsten van het onderzoek, heeft Azora in de categorie ‘VVT’ de maximale 3 sterren behaald en daarom dit keurmerk ontvangen. De lijst met alle werkgevers en de bekendmaking van de Beste Werkgever per sector wordt pas in maart bekend gemaakt.

Lees meer
Nieuws
Azora kerstmarkt 2018 in 's-Heerenberg

Weer een geslaagde en gezellige kerstmarkt voor vrijwilligers en medewerkers, dit jaar weer in Gertrudis in ‘s-Heerenberg.

Lees meer
Nieuws
Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland met dagverzorging

Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland (in ’s-Heerenberg en in Braamt) met dagverzorging. Tot die datum werd dat geleverd door Welcom, de welzijnsorganisatie in Montferland.

Lees meer