GERTRUDISDAG


GERTRUDISDAG

De sterfdag van de naamgever van woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis (17 maart) wordt jaarlijks herdacht met activiteiten voor de bewoners.

Gertrudis ontleent haar naar aan Gertrudis van Nijvel (626 - 17 maart 659), een vroegmiddeleeuwse heilige en abdis, die haar leven in dienst stelde van armen, reizigers, bejaarden en stervenden.

Dit jaar werd Gertrudisdag gevierd met een feestelijk lenteontbijt en 's middags een optreden van Folkloristische Dansgroep de Dörsvlegels.

Dorsvleagels-in-Gertrudis.jpg


Nieuws
Azora voor de 3e keer op rij beste werkgever van Gelderland

In maart hebben we al bericht dat Azora opnieuw heel hoog had gescoord in het door Effectory gehouden medewerkertevredenheidsonderzoek.
Wat we toen nog niet wisten, maar nu wel, is dat Azora met haar resultaten zich voor de derde keer op rij “Beste werkgever van Gelderland” mag noemen.

Lees meer
Nieuws
Wij zijn klaar voor de chauffeursdienst in en om Varsseveld!

Azora biedt chauffeursdienst voor inwoners van Varsseveld.

Per 18 maart 2019 gaan de vrijwilligers van Azora De Bettekamp met de electrowagen mensen die (tijdelijk) slecht ter been zijn in en om Varsseveld rijden. De organisatie van de ritten met de electrowagen ligt volledig in de handen van de vrijwilligers. Zij zijn al enthousiast aan het oefenen en verheugen zich op de officiële start op 18 maart.

Lees meer
Nieuws
WIJKVERPLEEGKUNDIG SPREEKUUR IN DE SCHUYLENBURGH Lees meer