GERTRUDISDAG


GERTRUDISDAG

De sterfdag van de naamgever van woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis (17 maart) wordt jaarlijks herdacht met activiteiten voor de bewoners.

Gertrudis ontleent haar naar aan Gertrudis van Nijvel (626 - 17 maart 659), een vroegmiddeleeuwse heilige en abdis, die haar leven in dienst stelde van armen, reizigers, bejaarden en stervenden.

Dit jaar werd Gertrudisdag gevierd met een feestelijk lenteontbijt en 's middags een optreden van Folkloristische Dansgroep de Dörsvlegels.

Dorsvleagels-in-Gertrudis.jpg


Nieuws
Beste werkgever 2018-2019

​Azora scoort 3 van de 3 sterren bij het onderzoek ‘Beste Werkgever 2018-2019’
Op basis van de uitkomsten van het onderzoek, heeft Azora in de categorie ‘VVT’ de maximale 3 sterren behaald en daarom dit keurmerk ontvangen. De lijst met alle werkgevers en de bekendmaking van de Beste Werkgever per sector wordt pas in maart bekend gemaakt.

Lees meer
Nieuws
Azora kerstmarkt 2018 in 's-Heerenberg

Weer een geslaagde en gezellige kerstmarkt voor vrijwilligers en medewerkers, dit jaar weer in Gertrudis in ‘s-Heerenberg.

Lees meer
Nieuws
Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland met dagverzorging

Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland (in ’s-Heerenberg en in Braamt) met dagverzorging. Tot die datum werd dat geleverd door Welcom, de welzijnsorganisatie in Montferland.

Lees meer