GOED BEZOCHTE KERSTMARKT IN SFEERVOL GERTRUDIS


KERSTMARKT IN GERTRUDIS

Op 11 december is voor de 1ste keer een heuse Kerstmarkt georganiseerd op Gertrudis! Diverse stands met lekkernijen, sieraden, kerststukjes en leuke andere spulletjes werden te koop aangeboden. We hebben deze dag ruim 250 bezoekers mogen ontvangen en veel bewoners met hun familie waren van de partij. De bezoekers kregen een consumptiebon voor een gratis kopje koffie of chocomelk met een zelfgebakken oliebol. De kok Arno heeft die dag meer dan 1000 bollen gebakken! Live muziek, de kerstman en de prachtige kerststal allemaal ingrediënten die deze dag sfeervol hebben gemaakt. Tijdens de markt werden lootjes verkocht en de cadeaus te winnen waren zijn o.a. door de standhouders ter beschikking gesteld. De loterij was een van de hoogtepunten voor vele aanwezigen. De opbrengst van de Gertrudis kraam waar ook zelfgemaakte spullen van bewoners werden verkocht gaat bij het bedrag voor de aanschaf van een zogenaamde braintrainer voor de bewoners.

Gertrudis-kerstmakt-1.jpg Gertrudis-kerstmarkt-2.jpg

Nieuws
Azora voor de 3e keer op rij beste werkgever van Gelderland

In maart hebben we al bericht dat Azora opnieuw heel hoog had gescoord in het door Effectory gehouden medewerkertevredenheidsonderzoek.
Wat we toen nog niet wisten, maar nu wel, is dat Azora met haar resultaten zich voor de derde keer op rij “Beste werkgever van Gelderland” mag noemen.

Lees meer
Nieuws
Wij zijn klaar voor de chauffeursdienst in en om Varsseveld!

Azora biedt chauffeursdienst voor inwoners van Varsseveld.

Per 18 maart 2019 gaan de vrijwilligers van Azora De Bettekamp met de electrowagen mensen die (tijdelijk) slecht ter been zijn in en om Varsseveld rijden. De organisatie van de ritten met de electrowagen ligt volledig in de handen van de vrijwilligers. Zij zijn al enthousiast aan het oefenen en verheugen zich op de officiële start op 18 maart.

Lees meer
Nieuws
WIJKVERPLEEGKUNDIG SPREEKUUR IN DE SCHUYLENBURGH Lees meer