GOED BEZOCHTE KERSTMARKT IN SFEERVOL GERTRUDIS


KERSTMARKT IN GERTRUDIS

Op 11 december is voor de 1ste keer een heuse Kerstmarkt georganiseerd op Gertrudis! Diverse stands met lekkernijen, sieraden, kerststukjes en leuke andere spulletjes werden te koop aangeboden. We hebben deze dag ruim 250 bezoekers mogen ontvangen en veel bewoners met hun familie waren van de partij. De bezoekers kregen een consumptiebon voor een gratis kopje koffie of chocomelk met een zelfgebakken oliebol. De kok Arno heeft die dag meer dan 1000 bollen gebakken! Live muziek, de kerstman en de prachtige kerststal allemaal ingrediënten die deze dag sfeervol hebben gemaakt. Tijdens de markt werden lootjes verkocht en de cadeaus te winnen waren zijn o.a. door de standhouders ter beschikking gesteld. De loterij was een van de hoogtepunten voor vele aanwezigen. De opbrengst van de Gertrudis kraam waar ook zelfgemaakte spullen van bewoners werden verkocht gaat bij het bedrag voor de aanschaf van een zogenaamde braintrainer voor de bewoners.

Gertrudis-kerstmakt-1.jpgGertrudis-kerstmarkt-2.jpg

Nieuws
Beste werkgever 2018-2019

​Azora scoort 3 van de 3 sterren bij het onderzoek ‘Beste Werkgever 2018-2019’
Op basis van de uitkomsten van het onderzoek, heeft Azora in de categorie ‘VVT’ de maximale 3 sterren behaald en daarom dit keurmerk ontvangen. De lijst met alle werkgevers en de bekendmaking van de Beste Werkgever per sector wordt pas in maart bekend gemaakt.

Lees meer
Nieuws
Azora kerstmarkt 2018 in 's-Heerenberg

Weer een geslaagde en gezellige kerstmarkt voor vrijwilligers en medewerkers, dit jaar weer in Gertrudis in ‘s-Heerenberg.

Lees meer
Nieuws
Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland met dagverzorging

Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland (in ’s-Heerenberg en in Braamt) met dagverzorging. Tot die datum werd dat geleverd door Welcom, de welzijnsorganisatie in Montferland.

Lees meer