GOED BEZOCHTE KERSTMARKT IN SFEERVOL GERTRUDIS


KERSTMARKT IN GERTRUDIS

Op 11 december is voor de 1ste keer een heuse Kerstmarkt georganiseerd op Gertrudis! Diverse stands met lekkernijen, sieraden, kerststukjes en leuke andere spulletjes werden te koop aangeboden. We hebben deze dag ruim 250 bezoekers mogen ontvangen en veel bewoners met hun familie waren van de partij. De bezoekers kregen een consumptiebon voor een gratis kopje koffie of chocomelk met een zelfgebakken oliebol. De kok Arno heeft die dag meer dan 1000 bollen gebakken! Live muziek, de kerstman en de prachtige kerststal allemaal ingrediënten die deze dag sfeervol hebben gemaakt. Tijdens de markt werden lootjes verkocht en de cadeaus te winnen waren zijn o.a. door de standhouders ter beschikking gesteld. De loterij was een van de hoogtepunten voor vele aanwezigen. De opbrengst van de Gertrudis kraam waar ook zelfgemaakte spullen van bewoners werden verkocht gaat bij het bedrag voor de aanschaf van een zogenaamde braintrainer voor de bewoners.

Gertrudis-kerstmakt-1.jpg Gertrudis-kerstmarkt-2.jpg

Nieuws
Stroomstoring in Varsseveld treft ook Den Es en De Bettekamp

Vanmiddag rond 15.30 uur is er in Varsseveld een stroomstoring geweest die ook Den Es en De Bettekamp getroffen heeft. Om 19.30 uur was de grote storing opgelost, het heeft tot 21.30 uur geduurd voor Den Es en De Bettekamp weer normaal functioneerden. Rond 23.00 uur lagen (vrijwel) alle bewoners op bed en is de rust weergekeerd.

Lees meer
Nieuws
Actiz creëert duidelijkheid met betrekking tot wie betaalt wat bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis

Naar aanleiding van de berichtgeving van RTL nieuws rondom het doorberekenen van kosten aan nabestaanden bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis heeft Actiz dienaangaande duidelijkheid gecreëerd.

Hieronder is de toelichting van Actiz integraal overgenomen.

Voor Azora is dit aanleiding om in de eerstvolgende vergadering met de centrale cliëntenraad opnieuw af te spreken welke diensten in dit kader tegen welke prijs in rekening zullen worden gebracht. Vanzelfsprekend zullen wij de hernieuwde afspraken direct daarna communiceren met cliënten en hun naasten en deze in ons tarievenboek opnemen.

Lees meer
Nieuws
OPEN DAG DE SCHUYLENBURGH Lees meer