​Herinrichting Azora Thuiszorg


Sinds begin van 2017 en vanaf het vertrek van de manager thuiszorg nog intensiever, heeft Azora zich beraden over de gewenste positionering van Azora Thuiszorg. Er is intensief overleg geweest met de teammanagers, wijkverpleegkundigen en de medewerkers van de thuiszorg. En daarnaast ook met de Raad van Toezicht, de cliëntenraden en de ondernemingsraad.
Vooral vanuit het cliëntperspectief is geconcludeerd dat het niet wenselijk is dat Azora thuiszorg een aparte entiteit blijft. Azora heeft ervoor gekozen dat de thuiszorg wordt ondergebracht bij de diverse locaties. Dit bevordert de samenwerking, afstemming en integratie tussen de thuiszorgmedewerkers en de (zorg)medewerkers van de betreffende locatie.
Op geografische gronden heeft de gewenste inrichting vier ‘nieuwe’ clusters opgeleverd:

• Het cluster Varsseveld (Den Es, De Bettekamp en thuiszorg Varsseveld en omgeving)
• Het cluster Terborg (Antonia, thuiszorg Terborg, Etten en Gaanderen)
• Het cluster Silvolde-Ulft-Gendringen (De Schuylenburgh, Debbeshoek, MMp en de thuiszorg)
• Het cluster Montferland (Gertrudis, Hof van Varwijk en thuiszorg in Montferland)

Activiteit
Vrijdag 20 juli 2018: Intocht 4daagse Nijmegen kijken in zaal "Pleinzicht"

U bent van harte welkom om samen met ons te kijken naar de indrukwekkende intocht van de Nijmeegse vierdaagse. Onder het genot van een hapje en een drankje kijken wij de intocht op een groot scherm. Entree €4,50 inclusief consumpties en hapjes.

Lees meer
Activiteit
24 augustus 2018: Viering kermis met Oud Hollandse Spelen

Gezellige kermismiddag met diverse Oud Hollandse Spelen. Naast een gezellige middag kunt u ook nog prachtige prijzen winnen! Aanvang: 14.00 uur. Entree €7,50 inclusief koffie/thee, bonbons, drankjes en hapjes. U bent van harte welkom.

Lees meer
Activiteit
31 augustus 2018: Modeshow en kledingverkoop H & A Mode in Pleinzicht

Modeshow en kledingverkoop van de najaarscollectie van H & A Mode. Vrije inloop van 14.00 tot 16.00 uur. Consumpties voor eigen rekening.

Lees meer