​Herinrichting Azora Thuiszorg


Sinds begin van 2017 en vanaf het vertrek van de manager thuiszorg nog intensiever, heeft Azora zich beraden over de gewenste positionering van Azora Thuiszorg. Er is intensief overleg geweest met de teammanagers, wijkverpleegkundigen en de medewerkers van de thuiszorg. En daarnaast ook met de Raad van Toezicht, de cliëntenraden en de ondernemingsraad.
Vooral vanuit het cliëntperspectief is geconcludeerd dat het niet wenselijk is dat Azora thuiszorg een aparte entiteit blijft. Azora heeft ervoor gekozen dat de thuiszorg wordt ondergebracht bij de diverse locaties. Dit bevordert de samenwerking, afstemming en integratie tussen de thuiszorgmedewerkers en de (zorg)medewerkers van de betreffende locatie.
Op geografische gronden heeft de gewenste inrichting vier ‘nieuwe’ clusters opgeleverd:

• Het cluster Varsseveld (Den Es, De Bettekamp en thuiszorg Varsseveld en omgeving)
• Het cluster Terborg (Antonia, thuiszorg Terborg, Etten en Gaanderen)
• Het cluster Silvolde-Ulft-Gendringen (De Schuylenburgh, Debbeshoek, MMp en de thuiszorg)
• Het cluster Montferland (Gertrudis, Hof van Varwijk en thuiszorg in Montferland)

Nieuws
​Nieuwe locatie biedt oplossing voor lange wachtlijsten

Een einde aan lange wachtlijsten voor cliënten. Met dat doel voor ogen realiseert zorginstelling Azora, in samenwerking met specialist in flexibel bouwen De Meeuw én de gemeente Oude IJsselstreek, een nieuwe 9e locatie aan de Keurkamer in Ulft ‘De Meulenbeek’.

Lees meer
Nieuws
Voorleeslunch Antonia 5 oktober

Op 5 oktober van 11.15 - 13.00 uur vindt de nationale voorleeslunch plaats. Ook verpleeg- en revalidatiecentrum Antonia Terborg neemt hier aan deel. Bewoners en bezoekers van buitenaf zijn van harte welkom om tijdens de lunch te luisteren naar diverse verhalen die worden voorgelezen. Als speciale gast is burgemeester Otwin van Dijk uitgenodigd, ook hij zal een verhaal komen voorlezen.
U bent van harte welkom! Aanmelden kan tot 1 oktober bij b.meekes@azora.nl

Lees meer
Nieuws
"Veel meer aandacht voor levenseinde in de Achterhoek"

Mooi artikel in de Gelderlander. Achterhoekse zorgverleners - waaronder Azora - zijn samen gaan nadenken over registratie van wensen van cliënten rond het levenseinde:

Lees meer