Het nieuwe MMP staat gepland voor medio zomer 2020.


De plannen en tekening liggen er. Het nieuwe MMP staat gepland voor medio zomer 2020.
In het gebouw komen 45 grotere appartementen van ca. 60 m². Hiervan zijn er 20 voor Azora en 25 voor Wonion waarvan wederom 14 aan Estinea verhuurd worden. Daarnaast zijn er 26 kleinere appartementen van ca. 40 m². Deze zijn verdeeld in twee groepen PG respectievelijk 8 en 9 appartementen en nog 9 plaatsen ELV.

De PG groepen zijn gehuisvest op de begane grond en hebben beide een eigen huiskamer en een buitenruimte met afgesloten tuindeel. Op de begane grond is ook de hoofdentree met naastgelegen het Grand Café en multifunctionele ruimten. Nabij de hoofdentree liggen ook de wellnessruimte en de winkel. De grotere appartementen van Azora zijn gehuisvest op de tweede en derde bouwlaag en zijn alle voorzien van een balkon. Op de derde bouwlaag zijn ook de ELV appartementen gesitueerd.

Leuke plannen - maar eerst wordt nog door de Meeuw uit Oirschot een tijdelijke huisvestiging met 72 plaatsen (32 PG en 40 somatiek) aan de Bongerdstraat in Ulft gebouwd om deze plannen te kunnen realiseren. De omwonenden krijgen nog persoonlijk een uitnodiging voor een inloopavond op 15 mei a.s. De tijdelijke huisvestiging is eind november 2018 klaar is en de bewoner van het huidige MMP gaan dan hier naartoe verhuizen. In januari 2019 beginnen de sloopwerkzaamheden en we hopen medio zomer 2020 het nieuwe MMP te kunnen gebruiken.

Azora_MMP-woonzorgcomplex-gendringen_PagAzora_MMP-woonzorgcomplex-gendringen_PagAzora_MMP-woonzorgcomplex-gendringen_Pag
Nieuws
Beste werkgever 2018-2019

​Azora scoort 3 van de 3 sterren bij het onderzoek ‘Beste Werkgever 2018-2019’
Op basis van de uitkomsten van het onderzoek, heeft Azora in de categorie ‘VVT’ de maximale 3 sterren behaald en daarom dit keurmerk ontvangen. De lijst met alle werkgevers en de bekendmaking van de Beste Werkgever per sector wordt pas in maart bekend gemaakt.

Lees meer
Nieuws
Azora kerstmarkt 2018 in 's-Heerenberg

Weer een geslaagde en gezellige kerstmarkt voor vrijwilligers en medewerkers, dit jaar weer in Gertrudis in ‘s-Heerenberg.

Lees meer
Nieuws
Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland met dagverzorging

Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland (in ’s-Heerenberg en in Braamt) met dagverzorging. Tot die datum werd dat geleverd door Welcom, de welzijnsorganisatie in Montferland.

Lees meer