Het nieuwe MMP staat gepland voor medio zomer 2020.


De plannen en tekening liggen er. Het nieuwe MMP staat gepland voor medio zomer 2020.
In het gebouw komen 45 grotere appartementen van ca. 60 m². Hiervan zijn er 20 voor Azora en 25 voor Wonion waarvan wederom 14 aan Estinea verhuurd worden. Daarnaast zijn er 26 kleinere appartementen van ca. 40 m². Deze zijn verdeeld in twee groepen PG respectievelijk 8 en 9 appartementen en nog 9 plaatsen ELV.

De PG groepen zijn gehuisvest op de begane grond en hebben beide een eigen huiskamer en een buitenruimte met afgesloten tuindeel. Op de begane grond is ook de hoofdentree met naastgelegen het Grand Café en multifunctionele ruimten. Nabij de hoofdentree liggen ook de wellnessruimte en de winkel. De grotere appartementen van Azora zijn gehuisvest op de tweede en derde bouwlaag en zijn alle voorzien van een balkon. Op de derde bouwlaag zijn ook de ELV appartementen gesitueerd.

Leuke plannen - maar eerst wordt nog door de Meeuw uit Oirschot een tijdelijke huisvestiging met 72 plaatsen (32 PG en 40 somatiek) aan de Bongerdstraat in Ulft gebouwd om deze plannen te kunnen realiseren. De omwonenden krijgen nog persoonlijk een uitnodiging voor een inloopavond op 15 mei a.s. De tijdelijke huisvestiging is eind november 2018 klaar is en de bewoner van het huidige MMP gaan dan hier naartoe verhuizen. In januari 2019 beginnen de sloopwerkzaamheden en we hopen medio zomer 2020 het nieuwe MMP te kunnen gebruiken.

Azora_MMP-woonzorgcomplex-gendringen_PagAzora_MMP-woonzorgcomplex-gendringen_PagAzora_MMP-woonzorgcomplex-gendringen_Pag
Activiteit
Onbeperkt friets en met snacks eten dinsdag 16 oktober 2018

Kom gezellig een frietje, kroket, frikandel, bamischijf of kaassoufflé eten op dinsdag 16 oktober a.s. Aanvang 16.00 uur in Pleinzicht. De kosten zijn €7,50 inclusief koffie/thee, melk en karnemelk. U kunt zich tot 9 oktober aanmelden bij de receptie, bereikbaar tijdens kantooruren via de telefoon: 0315-685541 of via de e-mail: info-mmpostel@azora.nl.

Lees meer
Activiteit
Optreden Harmonicagroep Ahof dinsdag 30 oktober 2018

Op dinsdag 30 oktober a.s. komt harmonicagroep Ahof in Pleinzicht. U bent van harte welkom om deze middag bij te wonen. Het begint om 14.30 uur en de entrée kost €4,50 inclusief 2 consumpties.

Lees meer
Activiteit
Verkoop Ondermode "Wielens" in Pleinzicht dinsdag 6 november 2018

Dinsdag 6 november is er weer een jaarlijkse verkoop van ondermode "Wielens" in Pleinzicht. U bent van harte welkom. De verkoop begint om 14.00 uur. De consumpties zijn voor eigen rekening.

Lees meer