Het nieuwe MMP staat gepland voor medio zomer 2020.


De plannen en tekening liggen er. Het nieuwe MMP staat gepland voor medio zomer 2020.
In het gebouw komen 45 grotere appartementen van ca. 60 m². Hiervan zijn er 20 voor Azora en 25 voor Wonion waarvan wederom 14 aan Estinea verhuurd worden. Daarnaast zijn er 26 kleinere appartementen van ca. 40 m². Deze zijn verdeeld in twee groepen PG respectievelijk 8 en 9 appartementen en nog 9 plaatsen ELV.

De PG groepen zijn gehuisvest op de begane grond en hebben beide een eigen huiskamer en een buitenruimte met afgesloten tuindeel. Op de begane grond is ook de hoofdentree met naastgelegen het Grand Café en multifunctionele ruimten. Nabij de hoofdentree liggen ook de wellnessruimte en de winkel. De grotere appartementen van Azora zijn gehuisvest op de tweede en derde bouwlaag en zijn alle voorzien van een balkon. Op de derde bouwlaag zijn ook de ELV appartementen gesitueerd.

Leuke plannen - maar eerst wordt nog door de Meeuw uit Oirschot een tijdelijke huisvestiging met 72 plaatsen (32 PG en 40 somatiek) aan de Bongerdstraat in Ulft gebouwd om deze plannen te kunnen realiseren. De omwonenden krijgen nog persoonlijk een uitnodiging voor een inloopavond op 15 mei a.s. De tijdelijke huisvestiging is eind november 2018 klaar is en de bewoner van het huidige MMP gaan dan hier naartoe verhuizen. In januari 2019 beginnen de sloopwerkzaamheden en we hopen medio zomer 2020 het nieuwe MMP te kunnen gebruiken.

Azora_MMP-woonzorgcomplex-gendringen_PagAzora_MMP-woonzorgcomplex-gendringen_PagAzora_MMP-woonzorgcomplex-gendringen_Pag
Activiteit
Vrijdag 20 juli 2018: Intocht 4daagse Nijmegen kijken in zaal "Pleinzicht"

U bent van harte welkom om samen met ons te kijken naar de indrukwekkende intocht van de Nijmeegse vierdaagse. Onder het genot van een hapje en een drankje kijken wij de intocht op een groot scherm. Entree €4,50 inclusief consumpties en hapjes.

Lees meer
Activiteit
24 augustus 2018: Viering kermis met Oud Hollandse Spelen

Gezellige kermismiddag met diverse Oud Hollandse Spelen. Naast een gezellige middag kunt u ook nog prachtige prijzen winnen! Aanvang: 14.00 uur. Entree €7,50 inclusief koffie/thee, bonbons, drankjes en hapjes. U bent van harte welkom.

Lees meer
Activiteit
31 augustus 2018: Modeshow en kledingverkoop H & A Mode in Pleinzicht

Modeshow en kledingverkoop van de najaarscollectie van H & A Mode. Vrije inloop van 14.00 tot 16.00 uur. Consumpties voor eigen rekening.

Lees meer