Informatieavond Arc & Ciel en Zorghulpmiddelenonline.nl .


Informatieavond Arc & Ciel en Zorghulpmiddelenonline.nl .

logo-Arc-en-Ciel.png


Op 2 juni a.s. om 19.00 uur zal er in de Tobenbroek een info avond gehouden gaan worden door Arc & Ciel en Zorghulpmiddelenonline.nl .

Tijdens deze avond zal er veel verteld gaan worden hoe je met behulp van zorg- en hulpmiddelenzo aangenaam mogelijk verder kunt leven zonder dat het je voor grote problemen stelt. Ook is er de mogelijkheid om dingen zelf uit te proberen en vragen te stellen.

In de pauze en na afloop is er Live muziek met Michel Wolsink , Michel zingt al vele jaren en misschien kent u hem wel van TV Oranje , waar die altijd te zien is in de Top 15 . Zijn nieuwste nummer "Eens komt de Dag “ , zal zeker niet ontbreken. Familie, kennissen of andere belangstellenden zijn hartelijk welkom.

. Schb-foto-Michel-Wolsink.jpg


Activiteit
Optreden koor "Hollands Glorie" in Pleinzicht dinsdag 12 februari 2019

Dinsdag 12 februari a.s. om 19.00 uur komt het koor "Hollands Glorie" een optreden verzorgen in Pleinzicht. De entree bedraag €2,50. De consumpties zijn voor eigen rekening. U bent van harte welkom op deze avond.

Lees meer
Activiteit
Kleding verkoop H & A Mode dinsdag 19 februari 2019

Dinsdag 19 februari is er weer een jaarlijkse kledingverkoop van H & A Mode in Pleinzicht. U bent van harte welkom. De inloop is van 14.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Lees meer
Activiteit
Balkenbrij, bloedworst & gebakken eieren dinsdag 26 februari 2019

Kom gezellig deze Oud Hollandse lekkernijen eten in Pleinzicht op dinsdag 26 februari a.s. Aanvang is 16.00 uur. De kosten zijn €8,50 inclusief koffie/thee, melk/karnemelk. Graag voor 15 februari aanmelden bij de receptie/administratie, bereikbaar tijdens kantooruren op tel.nr. 0315-685541 of via email: info-mmpostel@azora.nl

Lees meer