JEU DE BOULES IN WOONZORGPARK DE SCHUYLENBURGH


ZIN IN JEU DE BOULES?

Dat kan in Woonzorgpark De Schuylenburgh.

Op het grasveld ligt een prachtige jeu de boules baan. Iedereen mag er gebruik van maken en er zijn geen kosten aan verbonden.

Jeu de Boules is een leuke sport voor jong en oud. Als u zelf niet een jeu de boules set bij de hand hebt, dan kunt u deze gratis lenen bij de receptie van woonzorgcentrum en verpleeghuis De Schuylenburgh.

En na zo’n partijtje jeu de boules is het heerlijk vertoeven op het terras of in Grand Café Tobenbroek.


Schuylenburgh-jeudeboules.gif

Activiteit
Optreden koor "Hollands Glorie" in Pleinzicht dinsdag 12 februari 2019

Dinsdag 12 februari a.s. om 19.00 uur komt het koor "Hollands Glorie" een optreden verzorgen in Pleinzicht. De entree bedraag €2,50. De consumpties zijn voor eigen rekening. U bent van harte welkom op deze avond.

Lees meer
Activiteit
Kleding verkoop H & A Mode dinsdag 19 februari 2019

Dinsdag 19 februari is er weer een jaarlijkse kledingverkoop van H & A Mode in Pleinzicht. U bent van harte welkom. De inloop is van 14.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Lees meer
Activiteit
Balkenbrij, bloedworst & gebakken eieren dinsdag 26 februari 2019

Kom gezellig deze Oud Hollandse lekkernijen eten in Pleinzicht op dinsdag 26 februari a.s. Aanvang is 16.00 uur. De kosten zijn €8,50 inclusief koffie/thee, melk/karnemelk. Graag voor 15 februari aanmelden bij de receptie/administratie, bereikbaar tijdens kantooruren op tel.nr. 0315-685541 of via email: info-mmpostel@azora.nl

Lees meer