Kerstmarkt in MMP zaterdag 17 december 2016 van 17.00 tot 21.00 uur


Kerstmarkt in MMP zaterdag 17 december 2016 van 17.00 tot 21.00 uur

Graag nodigen wij u uit voor een gezellige en sfeervolle kerstmarkt in woonzorgcentrum Maria Magdalena Postel. Met de opbrengst willen wij een prachtige tovertafel kopen voor de bewoners. Wat is er tijdens de kerstmarkt zoal te doen: verkoop van
kerststukjes, kerst/wenskaarten, vogelvoedertaarten, Rode Kruis met kerst- en handwerkartikelen, kleding Pleinmode uit Ulft, loterij met altijd prijs, woondecoratie, erwtensoep uit eigen keuken, wafels met kersen en slagroom, warme chocolade melk en gluhwein etc. Tevens is er een lampionnnenoptocht en sfeervolle kraam van ondernemers uit Gendringen.
Wij hopen u op zaterdag 17 December te mogen begroeten.

Nieuws
Azora voor de 3e keer op rij beste werkgever van Gelderland

In maart hebben we al bericht dat Azora opnieuw heel hoog had gescoord in het door Effectory gehouden medewerkertevredenheidsonderzoek.
Wat we toen nog niet wisten, maar nu wel, is dat Azora met haar resultaten zich voor de derde keer op rij “Beste werkgever van Gelderland” mag noemen.

Lees meer
Nieuws
Wij zijn klaar voor de chauffeursdienst in en om Varsseveld!

Azora biedt chauffeursdienst voor inwoners van Varsseveld.

Per 18 maart 2019 gaan de vrijwilligers van Azora De Bettekamp met de electrowagen mensen die (tijdelijk) slecht ter been zijn in en om Varsseveld rijden. De organisatie van de ritten met de electrowagen ligt volledig in de handen van de vrijwilligers. Zij zijn al enthousiast aan het oefenen en verheugen zich op de officiële start op 18 maart.

Lees meer
Nieuws
WIJKVERPLEEGKUNDIG SPREEKUUR IN DE SCHUYLENBURGH Lees meer