Kerstmarkt in MMP zaterdag 17 december 2016 van 17.00 tot 21.00 uur


Kerstmarkt in MMP zaterdag 17 december 2016 van 17.00 tot 21.00 uur

Graag nodigen wij u uit voor een gezellige en sfeervolle kerstmarkt in woonzorgcentrum Maria Magdalena Postel. Met de opbrengst willen wij een prachtige tovertafel kopen voor de bewoners. Wat is er tijdens de kerstmarkt zoal te doen: verkoop van
kerststukjes, kerst/wenskaarten, vogelvoedertaarten, Rode Kruis met kerst- en handwerkartikelen, kleding Pleinmode uit Ulft, loterij met altijd prijs, woondecoratie, erwtensoep uit eigen keuken, wafels met kersen en slagroom, warme chocolade melk en gluhwein etc. Tevens is er een lampionnnenoptocht en sfeervolle kraam van ondernemers uit Gendringen.
Wij hopen u op zaterdag 17 December te mogen begroeten.

Nieuws
Stroomstoring in Varsseveld treft ook Den Es en De Bettekamp

Vanmiddag rond 15.30 uur is er in Varsseveld een stroomstoring geweest die ook Den Es en De Bettekamp getroffen heeft. Om 19.30 uur was de grote storing opgelost, het heeft tot 21.30 uur geduurd voor Den Es en De Bettekamp weer normaal functioneerden. Rond 23.00 uur lagen (vrijwel) alle bewoners op bed en is de rust weergekeerd.

Lees meer
Nieuws
Actiz creëert duidelijkheid met betrekking tot wie betaalt wat bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis

Naar aanleiding van de berichtgeving van RTL nieuws rondom het doorberekenen van kosten aan nabestaanden bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis heeft Actiz dienaangaande duidelijkheid gecreëerd.

Hieronder is de toelichting van Actiz integraal overgenomen.

Voor Azora is dit aanleiding om in de eerstvolgende vergadering met de centrale cliëntenraad opnieuw af te spreken welke diensten in dit kader tegen welke prijs in rekening zullen worden gebracht. Vanzelfsprekend zullen wij de hernieuwde afspraken direct daarna communiceren met cliënten en hun naasten en deze in ons tarievenboek opnemen.

Lees meer
Nieuws
OPEN DAG DE SCHUYLENBURGH Lees meer