Kerstmarkt in MMP zaterdag 17 december 2016 van 17.00 tot 21.00 uur


Kerstmarkt in MMP zaterdag 17 december 2016 van 17.00 tot 21.00 uur

Graag nodigen wij u uit voor een gezellige en sfeervolle kerstmarkt in woonzorgcentrum Maria Magdalena Postel. Met de opbrengst willen wij een prachtige tovertafel kopen voor de bewoners. Wat is er tijdens de kerstmarkt zoal te doen: verkoop van
kerststukjes, kerst/wenskaarten, vogelvoedertaarten, Rode Kruis met kerst- en handwerkartikelen, kleding Pleinmode uit Ulft, loterij met altijd prijs, woondecoratie, erwtensoep uit eigen keuken, wafels met kersen en slagroom, warme chocolade melk en gluhwein etc. Tevens is er een lampionnnenoptocht en sfeervolle kraam van ondernemers uit Gendringen.
Wij hopen u op zaterdag 17 December te mogen begroeten.

Nieuws
Beste werkgever 2018-2019

​Azora scoort 3 van de 3 sterren bij het onderzoek ‘Beste Werkgever 2018-2019’
Op basis van de uitkomsten van het onderzoek, heeft Azora in de categorie ‘VVT’ de maximale 3 sterren behaald en daarom dit keurmerk ontvangen. De lijst met alle werkgevers en de bekendmaking van de Beste Werkgever per sector wordt pas in maart bekend gemaakt.

Lees meer
Nieuws
Azora kerstmarkt 2018 in 's-Heerenberg

Weer een geslaagde en gezellige kerstmarkt voor vrijwilligers en medewerkers, dit jaar weer in Gertrudis in ‘s-Heerenberg.

Lees meer
Nieuws
Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland met dagverzorging

Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland (in ’s-Heerenberg en in Braamt) met dagverzorging. Tot die datum werd dat geleverd door Welcom, de welzijnsorganisatie in Montferland.

Lees meer