KERSTMARKT SUCCESVOL ONDANKS WEERSOMSTANDIGHEDEN


SFEERVOLLE KERSTMARKT

Op zondag 10 december was het Hof van Hedel in Gertrudis omgetoverd tot een heuse kerstmarkt: kramen met een divers aanbod, oliebollen, een verloting, kerstzang en -muziek maakten het tot een sfeervol gebeuren. Vanaf een uur of twaalf begon koning winter zich buiten te roeren, de sneeuw viel gestaag en in een ogenblik waren de straten wit. Bezoekers lieten er zich niet van weerhouden om de kerstmarkt te bezoeken. Het was een gezellige en fijne dag.

Gertrudis-kerstmarkt2017.01.jpgGertrudis-kerstmarkt2017.02.jpgGertrudis-kerstmarkt2017.04.jpg

Nieuws
Beste werkgever 2018-2019

​Azora scoort 3 van de 3 sterren bij het onderzoek ‘Beste Werkgever 2018-2019’
Op basis van de uitkomsten van het onderzoek, heeft Azora in de categorie ‘VVT’ de maximale 3 sterren behaald en daarom dit keurmerk ontvangen. De lijst met alle werkgevers en de bekendmaking van de Beste Werkgever per sector wordt pas in maart bekend gemaakt.

Lees meer
Nieuws
Azora kerstmarkt 2018 in 's-Heerenberg

Weer een geslaagde en gezellige kerstmarkt voor vrijwilligers en medewerkers, dit jaar weer in Gertrudis in ‘s-Heerenberg.

Lees meer
Nieuws
Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland met dagverzorging

Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland (in ’s-Heerenberg en in Braamt) met dagverzorging. Tot die datum werd dat geleverd door Welcom, de welzijnsorganisatie in Montferland.

Lees meer