KERSTMARKT SUCCESVOL ONDANKS WEERSOMSTANDIGHEDEN


SFEERVOLLE KERSTMARKT

Op zondag 10 december was het Hof van Hedel in Gertrudis omgetoverd tot een heuse kerstmarkt: kramen met een divers aanbod, oliebollen, een verloting, kerstzang en -muziek maakten het tot een sfeervol gebeuren. Vanaf een uur of twaalf begon koning winter zich buiten te roeren, de sneeuw viel gestaag en in een ogenblik waren de straten wit. Bezoekers lieten er zich niet van weerhouden om de kerstmarkt te bezoeken. Het was een gezellige en fijne dag.

Gertrudis-kerstmarkt2017.01.jpg Gertrudis-kerstmarkt2017.02.jpg Gertrudis-kerstmarkt2017.04.jpg

Nieuws
Stroomstoring in Varsseveld treft ook Den Es en De Bettekamp

Vanmiddag rond 15.30 uur is er in Varsseveld een stroomstoring geweest die ook Den Es en De Bettekamp getroffen heeft. Om 19.30 uur was de grote storing opgelost, het heeft tot 21.30 uur geduurd voor Den Es en De Bettekamp weer normaal functioneerden. Rond 23.00 uur lagen (vrijwel) alle bewoners op bed en is de rust weergekeerd.

Lees meer
Nieuws
Actiz creëert duidelijkheid met betrekking tot wie betaalt wat bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis

Naar aanleiding van de berichtgeving van RTL nieuws rondom het doorberekenen van kosten aan nabestaanden bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis heeft Actiz dienaangaande duidelijkheid gecreëerd.

Hieronder is de toelichting van Actiz integraal overgenomen.

Voor Azora is dit aanleiding om in de eerstvolgende vergadering met de centrale cliëntenraad opnieuw af te spreken welke diensten in dit kader tegen welke prijs in rekening zullen worden gebracht. Vanzelfsprekend zullen wij de hernieuwde afspraken direct daarna communiceren met cliënten en hun naasten en deze in ons tarievenboek opnemen.

Lees meer
Nieuws
OPEN DAG DE SCHUYLENBURGH Lees meer