KERSTMARKT SUCCESVOL ONDANKS WEERSOMSTANDIGHEDEN


SFEERVOLLE KERSTMARKT

Op zondag 10 december was het Hof van Hedel in Gertrudis omgetoverd tot een heuse kerstmarkt: kramen met een divers aanbod, oliebollen, een verloting, kerstzang en -muziek maakten het tot een sfeervol gebeuren. Vanaf een uur of twaalf begon koning winter zich buiten te roeren, de sneeuw viel gestaag en in een ogenblik waren de straten wit. Bezoekers lieten er zich niet van weerhouden om de kerstmarkt te bezoeken. Het was een gezellige en fijne dag.

Gertrudis-kerstmarkt2017.01.jpg Gertrudis-kerstmarkt2017.02.jpg Gertrudis-kerstmarkt2017.04.jpg

Nieuws
Azora voor de 3e keer op rij beste werkgever van Gelderland

In maart hebben we al bericht dat Azora opnieuw heel hoog had gescoord in het door Effectory gehouden medewerkertevredenheidsonderzoek.
Wat we toen nog niet wisten, maar nu wel, is dat Azora met haar resultaten zich voor de derde keer op rij “Beste werkgever van Gelderland” mag noemen.

Lees meer
Nieuws
Wij zijn klaar voor de chauffeursdienst in en om Varsseveld!

Azora biedt chauffeursdienst voor inwoners van Varsseveld.

Per 18 maart 2019 gaan de vrijwilligers van Azora De Bettekamp met de electrowagen mensen die (tijdelijk) slecht ter been zijn in en om Varsseveld rijden. De organisatie van de ritten met de electrowagen ligt volledig in de handen van de vrijwilligers. Zij zijn al enthousiast aan het oefenen en verheugen zich op de officiële start op 18 maart.

Lees meer
Nieuws
WIJKVERPLEEGKUNDIG SPREEKUUR IN DE SCHUYLENBURGH Lees meer