Koersbal in De Schuylenburgh


Onlangs werd het Koersbalspel geïntroduceerd in De Schuylenburgh. Dankzij opbrengsten van De Schuyltoer, de loterij tijdens de Open Dag voor Zorg en Welzijn en een anonieme gift, kon dit spel worden aangeschaft.

Voor de introductie van het spel werden de ‘Belhamels’ uitgenodigd (een clubje van bewoners, die graag elkaars gezelschap zoeken). En het was meteen succesvol. De deelnemers waren laaiend enthousiast. Tot januari 2016 worden ook de overige bewoners van het woon-/zorgpark in de gelegenheid gesteld om te oefenen en de sfeer van het spel te proeven, daarna wordt een heuse competitie gestart met hopelijk zoveel mogelijk teams.

Activiteit
Optreden koor "Hollands Glorie" in Pleinzicht dinsdag 12 februari 2019

Dinsdag 12 februari a.s. om 19.00 uur komt het koor "Hollands Glorie" een optreden verzorgen in Pleinzicht. De entree bedraag €2,50. De consumpties zijn voor eigen rekening. U bent van harte welkom op deze avond.

Lees meer
Activiteit
Kleding verkoop H & A Mode dinsdag 19 februari 2019

Dinsdag 19 februari is er weer een jaarlijkse kledingverkoop van H & A Mode in Pleinzicht. U bent van harte welkom. De inloop is van 14.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Lees meer
Activiteit
Balkenbrij, bloedworst & gebakken eieren dinsdag 26 februari 2019

Kom gezellig deze Oud Hollandse lekkernijen eten in Pleinzicht op dinsdag 26 februari a.s. Aanvang is 16.00 uur. De kosten zijn €8,50 inclusief koffie/thee, melk/karnemelk. Graag voor 15 februari aanmelden bij de receptie/administratie, bereikbaar tijdens kantooruren op tel.nr. 0315-685541 of via email: info-mmpostel@azora.nl

Lees meer