Koningsnacht en Koningsdag in Terborg


Het Oranjecomité Terborg biedt op Koningsnacht en Koningsdag een feestelijk programma aan vol muziek en activiteiten voor alle leeftijden. Het tweedaagse feest vindt plaats in en rond de feesttent op het Marktplein in Terborg en de entree is op beide dagen gratis.

Op woensdagavond 26 april spelen vanaf 20.30 uur in de feesttent afwisselend de Achterhoekse band BackEdge Soultrain en DJ Niels.

Op Koningsdag donderdag 27 april kunnen de kinderen zich vanaf 12.00 uur vermaken op de whipeout-stormbaan en de trampoline. Verder zijn er diverse kinderspellen en is er een draaimolen en een springkussen.

De fietspuzzelrit vindt ook dit jaar traditiegetrouw weer plaats. De inschrijving en start van de fietspuzzelrit is tussen 11.00 en 12.30 uur vanaf het Marktplein.

Voor Koningsdag is door TB Events uit Terborg een speciale editie van de escape room gemaakt: Escape Room Terborg – KING Edition. Aanmelden kan vooraf via taco@tbevents.nl, en ook op de dag zelf. De escape room opent om 11.00 uur haar deuren.

De Oranje Man zorgt voor een muzikale reis door de tijd met Hollandse liedjes van toen en nu. Deze voorstelling is om 15.00 uur in verzorgingstehuis Antonia.

DJ Roel zorgt voor de muzikale omlijsting van deze Koningsdag en vanaf 16.00 uur wordt het wederom een feest met DJ Niels.

Meer info is te vinden op www.oranjecomiteterborg.nl.

Nieuws
Gezellige kerstmarkt in en om MMP zaterdag 15 december 2018 aanvang 16.00 uur

Kerstmarkt in Gendringen bij woonzorgcentrum Maria Magdalena Postel!

Zaterdag 15 december a.s. van 16.00 tot 20.00 uur op het Kerkplein 3.

Na de kerstmarkt van vorig jaar dacht MMP haar laatste markt voorlopig gehouden te hebben, als gevolg van de (tijdelijke) verhuizing naar Ulft. Door omstandigheden is het tijdspad aangepast en zal er pas in maart/april 2019 verhuisd gaan worden. Derhalve is er besloten om weer een kerstmarkt te organiseren. Zo kunnen de inwoners van Gendringen de kerstmarkt dit jaar bezoeken i.c.m. het ‘Winterpreuvement’ wat tegenover het woonzorgcentrum georganiseerd wordt. Woonzorgcentrum Maria Magdalena Postel wil een leuke middag / avond organiseren voor iedereen! De kerstmarkt in en om MMP wordt georganiseerd voor een goed doel. Met de opbrengst kan hopelijk een nieuwe beweegtuin aangelegd worden bij het nieuwe woonzorgcentrum en verpleeghuis.

Wat is er tijdens de kerstmarkt zoal te doen?

Verkoop van kerststukjes, kerst/wenskaarten, vogelvoedertaarten, Rode Kruis met kerst en handwerk artikelen, loterij met altijd (hele mooie) prijzen, heerlijke erwtensoep uit eigen keuken (ook om mee te nemen!), wafels met warme kersen en slagroom, warme chocolademelk en glühwein, promotie / informatiekraam van de ‘Vrienden van MMP’,
U bent van harte welkom op zaterdag 15 december tussen 16.00 – 20.00 uur!

Lees meer
Nieuws
Nieuwsbrief van Azora en Wonion over het nieuwe MMP

Het ontwerp voor het nieuwe woonzorgcentrum is, verwachten we, begin volgend jaar helemaal klaar.
Extra tijd is nodig voor bijvoorbeeld het maken van een goede woningplattegrond. Ook het toevoegen van een parkeerkelder vraagt aanpassing van de indeling van het gebouw.

Lees meer
Nieuws
Film van Miele over verpleeghuis Den Es: "Aandacht heeft iedereen nodig"

​In verpleeghuis Den Es in Varsseveld verblijven de cliënten in kleinschalige woongroepen in hun vertrouwde omgeving in de Achterhoek. De was wordt centraal gedaan, in de in-huis wasserij. Dit zorgt ervoor dat er meer tijd is voor de medewerkers om de bewoners de aandacht te geven die ze verdienen.

Lees meer