Koningsnacht en Koningsdag in Terborg


Het Oranjecomité Terborg biedt op Koningsnacht en Koningsdag een feestelijk programma aan vol muziek en activiteiten voor alle leeftijden. Het tweedaagse feest vindt plaats in en rond de feesttent op het Marktplein in Terborg en de entree is op beide dagen gratis.

Op woensdagavond 26 april spelen vanaf 20.30 uur in de feesttent afwisselend de Achterhoekse band BackEdge Soultrain en DJ Niels.

Op Koningsdag donderdag 27 april kunnen de kinderen zich vanaf 12.00 uur vermaken op de whipeout-stormbaan en de trampoline. Verder zijn er diverse kinderspellen en is er een draaimolen en een springkussen.

De fietspuzzelrit vindt ook dit jaar traditiegetrouw weer plaats. De inschrijving en start van de fietspuzzelrit is tussen 11.00 en 12.30 uur vanaf het Marktplein.

Voor Koningsdag is door TB Events uit Terborg een speciale editie van de escape room gemaakt: Escape Room Terborg – KING Edition. Aanmelden kan vooraf via taco@tbevents.nl, en ook op de dag zelf. De escape room opent om 11.00 uur haar deuren.

De Oranje Man zorgt voor een muzikale reis door de tijd met Hollandse liedjes van toen en nu. Deze voorstelling is om 15.00 uur in verzorgingstehuis Antonia.

DJ Roel zorgt voor de muzikale omlijsting van deze Koningsdag en vanaf 16.00 uur wordt het wederom een feest met DJ Niels.

Meer info is te vinden op www.oranjecomiteterborg.nl.

Nieuws
Nood aan de man in de ouderengeneeskunde - olifantenpad

​De komende jaren hebben de Achterhoekse zorgaanbieders gezamenlijk ongeveer 4400 vacatures te vervullen.
Acht zorgaanbieders waaronder Azora en zorgverzekeraar Menzis werken samen vanuit het Olifantenpad aan 6 deelprojecten. Onlangs is het convenant door deze zorgaanbieders ondertekend.

Lees meer
Nieuws
OPEN DAG DE SCHUYLENBURGH Lees meer
Nieuws
SCHENKING VAN MONUTA Lees meer