Koningsnacht en Koningsdag in Terborg


Het Oranjecomité Terborg biedt op Koningsnacht en Koningsdag een feestelijk programma aan vol muziek en activiteiten voor alle leeftijden. Het tweedaagse feest vindt plaats in en rond de feesttent op het Marktplein in Terborg en de entree is op beide dagen gratis.

Op woensdagavond 26 april spelen vanaf 20.30 uur in de feesttent afwisselend de Achterhoekse band BackEdge Soultrain en DJ Niels.

Op Koningsdag donderdag 27 april kunnen de kinderen zich vanaf 12.00 uur vermaken op de whipeout-stormbaan en de trampoline. Verder zijn er diverse kinderspellen en is er een draaimolen en een springkussen.

De fietspuzzelrit vindt ook dit jaar traditiegetrouw weer plaats. De inschrijving en start van de fietspuzzelrit is tussen 11.00 en 12.30 uur vanaf het Marktplein.

Voor Koningsdag is door TB Events uit Terborg een speciale editie van de escape room gemaakt: Escape Room Terborg – KING Edition. Aanmelden kan vooraf via taco@tbevents.nl, en ook op de dag zelf. De escape room opent om 11.00 uur haar deuren.

De Oranje Man zorgt voor een muzikale reis door de tijd met Hollandse liedjes van toen en nu. Deze voorstelling is om 15.00 uur in verzorgingstehuis Antonia.

DJ Roel zorgt voor de muzikale omlijsting van deze Koningsdag en vanaf 16.00 uur wordt het wederom een feest met DJ Niels.

Meer info is te vinden op www.oranjecomiteterborg.nl.

Activiteit
Optreden koor "Hollands Glorie" in Pleinzicht dinsdag 12 februari 2019

Dinsdag 12 februari a.s. om 19.00 uur komt het koor "Hollands Glorie" een optreden verzorgen in Pleinzicht. De entree bedraag €2,50. De consumpties zijn voor eigen rekening. U bent van harte welkom op deze avond.

Lees meer
Activiteit
Kleding verkoop H & A Mode dinsdag 19 februari 2019

Dinsdag 19 februari is er weer een jaarlijkse kledingverkoop van H & A Mode in Pleinzicht. U bent van harte welkom. De inloop is van 14.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Lees meer
Activiteit
Balkenbrij, bloedworst & gebakken eieren dinsdag 26 februari 2019

Kom gezellig deze Oud Hollandse lekkernijen eten in Pleinzicht op dinsdag 26 februari a.s. Aanvang is 16.00 uur. De kosten zijn €8,50 inclusief koffie/thee, melk/karnemelk. Graag voor 15 februari aanmelden bij de receptie/administratie, bereikbaar tijdens kantooruren op tel.nr. 0315-685541 of via email: info-mmpostel@azora.nl

Lees meer