NOREN BEZOEKEN DE SCHUYLENBURGH


NOREN BEZOEKEN DE SCHUYLENBURGH

IMG_8339.JPG

Op vrijdag 5 februari bracht een gemeentelijke delegatie uit het Noorse Øvre Eiker een bezoek aan De Schuylenburgh. Dit bezoek was gearrangeerd op initiatief van de Gemeente Oude IJsselstreek. De Noorse delegatie, bestaande uit zo’n 25 dames en heren, werd ontvangen op De Deal met koffie en thee. Door Hans Metzemaekers (bestuurder van Azora) en Matthijs Almekinders (gemeente Oude IJsselstreek) werd een uitleg gegeven over de verzorgings- en verpleeghuiszorg en de Thuiszorg in de gemeente Oude IJsselstreek en in Nederland. Hierna volgde een rondleiding door het gebouw en aansluiten een lunch.

Het was een geslaagd bezoek.

Activiteit
Optreden koor "Hollands Glorie" in Pleinzicht dinsdag 12 februari 2019

Dinsdag 12 februari a.s. om 19.00 uur komt het koor "Hollands Glorie" een optreden verzorgen in Pleinzicht. De entree bedraag €2,50. De consumpties zijn voor eigen rekening. U bent van harte welkom op deze avond.

Lees meer
Activiteit
Kleding verkoop H & A Mode dinsdag 19 februari 2019

Dinsdag 19 februari is er weer een jaarlijkse kledingverkoop van H & A Mode in Pleinzicht. U bent van harte welkom. De inloop is van 14.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Lees meer
Activiteit
Balkenbrij, bloedworst & gebakken eieren dinsdag 26 februari 2019

Kom gezellig deze Oud Hollandse lekkernijen eten in Pleinzicht op dinsdag 26 februari a.s. Aanvang is 16.00 uur. De kosten zijn €8,50 inclusief koffie/thee, melk/karnemelk. Graag voor 15 februari aanmelden bij de receptie/administratie, bereikbaar tijdens kantooruren op tel.nr. 0315-685541 of via email: info-mmpostel@azora.nl

Lees meer