Dinsdagmiddag 20 maart 2018: Onbeperkt vis eten


Dinsdagmiddag 20 maart 2018: Onbeperkt vis eten

Houdt u ook zo van vis? Dan moet u zich voor deze middag zeker opgeven! Heerlijk genieten van (broodjes)paling, makreel, haring en zalm, daarnaast hebben we ook nog heerlijke rolmopsen en gebakken kibbeling. Van al dit lekkers kunt u onbeperkt eten!
Kosten: €10,00 inclusief koffie & thee, melk & karnemelk. Aanvang: 16.00 uur. U kunt zich voor 13 maart a.s. aanmelden bij de receptie. Bereikbaar tijdens kantooruren op telefoon: 0315-685541 of via de e-mail: info-mmpostel@azora.nl.

Nieuws
Azora voor de 3e keer op rij beste werkgever van Gelderland

In maart hebben we al bericht dat Azora opnieuw heel hoog had gescoord in het door Effectory gehouden medewerkertevredenheidsonderzoek.
Wat we toen nog niet wisten, maar nu wel, is dat Azora met haar resultaten zich voor de derde keer op rij “Beste werkgever van Gelderland” mag noemen.

Lees meer
Nieuws
Wij zijn klaar voor de chauffeursdienst in en om Varsseveld!

Azora biedt chauffeursdienst voor inwoners van Varsseveld.

Per 18 maart 2019 gaan de vrijwilligers van Azora De Bettekamp met de electrowagen mensen die (tijdelijk) slecht ter been zijn in en om Varsseveld rijden. De organisatie van de ritten met de electrowagen ligt volledig in de handen van de vrijwilligers. Zij zijn al enthousiast aan het oefenen en verheugen zich op de officiële start op 18 maart.

Lees meer
Nieuws
WIJKVERPLEEGKUNDIG SPREEKUUR IN DE SCHUYLENBURGH Lees meer