Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland met dagverzorging


Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland (in ’s-Heerenberg en in Braamt) met dagverzorging. Tot die datum werd dat geleverd door Welcom, de welzijnsorganisatie in Montferland. Van 31-12 op 01-01 worden de cliënten van Welcom overgeschreven naar Azora en op dat moment hebben wij de meeste van de dagverzorgingsmedewerkers van Welcom overgenomen, zodat er voor de bezoekers van de dagverzorging van een vrijwel geruisloze overgang sprake is. We zijn verheugd deze zorgvorm nu ook in Montferland te kunnen leveren en we heten de nieuwe medewerkers graag van harte welkom bij Azora. In Oude IJsselstreek leveren de meeste locaties van Azora al dagverzorging/dagbehandeling.

Nieuws
Beste werkgever 2018-2019

​Azora scoort 3 van de 3 sterren bij het onderzoek ‘Beste Werkgever 2018-2019’
Op basis van de uitkomsten van het onderzoek, heeft Azora in de categorie ‘VVT’ de maximale 3 sterren behaald en daarom dit keurmerk ontvangen. De lijst met alle werkgevers en de bekendmaking van de Beste Werkgever per sector wordt pas in maart bekend gemaakt.

Lees meer
Nieuws
Azora kerstmarkt 2018 in 's-Heerenberg

Weer een geslaagde en gezellige kerstmarkt voor vrijwilligers en medewerkers, dit jaar weer in Gertrudis in ‘s-Heerenberg.

Lees meer
Nieuws
Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland met dagverzorging

Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland (in ’s-Heerenberg en in Braamt) met dagverzorging. Tot die datum werd dat geleverd door Welcom, de welzijnsorganisatie in Montferland.

Lees meer