Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland met dagverzorging


Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland (in ’s-Heerenberg en in Braamt) met dagverzorging. Tot die datum werd dat geleverd door Welcom, de welzijnsorganisatie in Montferland. Van 31-12 op 01-01 worden de cliënten van Welcom overgeschreven naar Azora en op dat moment hebben wij de meeste van de dagverzorgingsmedewerkers van Welcom overgenomen, zodat er voor de bezoekers van de dagverzorging van een vrijwel geruisloze overgang sprake is. We zijn verheugd deze zorgvorm nu ook in Montferland te kunnen leveren en we heten de nieuwe medewerkers graag van harte welkom bij Azora. In Oude IJsselstreek leveren de meeste locaties van Azora al dagverzorging/dagbehandeling.

Nieuws
Azora, Klimmendaal en Sensire tekenen intentieverklaring

Vandaag maken Azora, Klimmendaal en Sensire via een persbericht bekend dat we inhoudelijke samenwerking onderzoeken op het gebied van medisch specialistische revalidatie en geriatrische revalidatie. Met beide partijen kennen wij sinds meerdere jaren een collegiale relatie in de regio.

Lees meer
Nieuws
Azora voor de 3e keer op rij beste werkgever van Gelderland

In maart hebben we al bericht dat Azora opnieuw heel hoog had gescoord in het door Effectory gehouden medewerkertevredenheidsonderzoek.
Wat we toen nog niet wisten, maar nu wel, is dat Azora met haar resultaten zich voor de derde keer op rij “Beste werkgever van Gelderland” mag noemen.

Lees meer
Nieuws
Wij zijn klaar voor de chauffeursdienst in en om Varsseveld!

Azora biedt chauffeursdienst voor inwoners van Varsseveld.

Per 18 maart 2019 gaan de vrijwilligers van Azora De Bettekamp met de electrowagen mensen die (tijdelijk) slecht ter been zijn in en om Varsseveld rijden. De organisatie van de ritten met de electrowagen ligt volledig in de handen van de vrijwilligers. Zij zijn al enthousiast aan het oefenen en verheugen zich op de officiële start op 18 maart.

Lees meer