OPEN DAG DE SCHUYLENBURGH


OPEN DAG DE SCHUYLENBURGH EEN GROOT SUCCES

Tijdens de week van Zorg en Welzijn, opende ook De
Schuylenburgh zijn deuren tijdens de open dag op zaterdag 16 maart jl.


Hoewel we al een aantal jaren een open dag organiseren en we met enige trots mogen zeggen dat deze dagen altijd goed bezocht worden, was er dit jaar toch wel enige spanning te voelen bij de organisatie van deze dag. Buiten was het grijs en nat; zouden de
mensen het slechte weer trotseren en wel komen? Dit jaar geen hobbymarkt, maar een meer informatieve markt met als thema ‘Gezondheid en uiterlijke verzorging”; zou dit mensen wel voldoende aanspreken?


Alle twijfels verdwenen al snel. Om 10.00 uur gingen de deuren open en kwamen de eerste bezoekers al binnenlopen. De sfeer was direct erg gezellig en de hele dag was de belangstelling groot.


Onze collega’s van het Advies- en behandelcentrum hadden leuke en informatieve gesprekken met bezoekers en voor velen ging er een wereld aan mogelijkheden open op het gebied van hulpmiddelen en behandelingen.


De kapper, schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en pedicure konden rekenen op grote belangstelling. Menigeen liep mooi verzorgd en opgemaakt de deur weer uit. Bij de kraam van Bakker Jos kon men gratis een lekkere rozijnenbol of croissant pakken en de groenteboer had gezorgd voor een kraam met heerlijk fruit.


Voor de hartige trek stond er een viskar en natuurlijk kon men terecht in het Grand Café voor een hapje en een drankje.


De Opkamer was door P&O ingericht als Carrière café. Ook dit was een groot succes. De medewerkers van P&O hebben veel gesprekken gevoerd met belangstellenden voor een baan en/of een opleiding in de zorg. En ook de openstaande vacatures zijn onder de aandacht gebracht. Onze eigen Azora vlogger Zuster Elsje was aanwezig met leuke filmpjes en indien gewenst voor een ‘Meet & Greet”.


Volgens goed gebruik werden belangstellenden weer rondgeleid door onze prachtige locatie. Ook hier werd weer heel veel gebruik van gemaakt en vele vragen werden beantwoord.


Ondanks de aanvankelijke twijfels kunnen we gelukkig weer terugkijken op een zeer geslaagde en gezellige dag!

Nieuws
Nood aan de man in de ouderengeneeskunde - olifantenpad

​De komende jaren hebben de Achterhoekse zorgaanbieders gezamenlijk ongeveer 4400 vacatures te vervullen.
Acht zorgaanbieders waaronder Azora en zorgverzekeraar Menzis werken samen vanuit het Olifantenpad aan 6 deelprojecten. Onlangs is het convenant door deze zorgaanbieders ondertekend.

Lees meer
Nieuws
OPEN DAG DE SCHUYLENBURGH Lees meer
Nieuws
SCHENKING VAN MONUTA Lees meer