OPEN DAG GERTRUDIS


OPEN DAG IN GERTRUDIS

In het kader van de Week van Zorg en Welzijn werden geïnteresseerden op donderdag 17 maart tussen 10.00 en 16.00 uur van harte uitgenodigd voor een bezoek aan het woonzorgcentrum en verpleeghuis. Een gedeelte van het Hof van Hedel was ingericht met stands met informatie over het woonzorgcentrum en verpleeghuis, de Thuiszorg, vacatures en er waren leuke gadgets om weg te geven. Er was ook gelegenheid voor een rondleiding. Daarnaast was er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten bij een kopje koffie of thee. 's Ochtends deelden bewoners, onder begeleiding van stagiaires, bonnen uit aan bezoekers van de 's-Heerenbergse weekmarkt om gratis koffie of thee te komen drinken en daar werd ruim gebruik van gemaakt.
De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag.

OpenDag-Gertrudis.jpg

Nieuws
Stroomstoring in Varsseveld treft ook Den Es en De Bettekamp

Vanmiddag rond 15.30 uur is er in Varsseveld een stroomstoring geweest die ook Den Es en De Bettekamp getroffen heeft. Om 19.30 uur was de grote storing opgelost, het heeft tot 21.30 uur geduurd voor Den Es en De Bettekamp weer normaal functioneerden. Rond 23.00 uur lagen (vrijwel) alle bewoners op bed en is de rust weergekeerd.

Lees meer
Nieuws
Actiz creëert duidelijkheid met betrekking tot wie betaalt wat bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis

Naar aanleiding van de berichtgeving van RTL nieuws rondom het doorberekenen van kosten aan nabestaanden bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis heeft Actiz dienaangaande duidelijkheid gecreëerd.

Hieronder is de toelichting van Actiz integraal overgenomen.

Voor Azora is dit aanleiding om in de eerstvolgende vergadering met de centrale cliëntenraad opnieuw af te spreken welke diensten in dit kader tegen welke prijs in rekening zullen worden gebracht. Vanzelfsprekend zullen wij de hernieuwde afspraken direct daarna communiceren met cliënten en hun naasten en deze in ons tarievenboek opnemen.

Lees meer
Nieuws
OPEN DAG DE SCHUYLENBURGH Lees meer