OPEN DAG GERTRUDIS


OPEN DAG IN GERTRUDIS

In het kader van de Week van Zorg en Welzijn werden geïnteresseerden op donderdag 17 maart tussen 10.00 en 16.00 uur van harte uitgenodigd voor een bezoek aan het woonzorgcentrum en verpleeghuis. Een gedeelte van het Hof van Hedel was ingericht met stands met informatie over het woonzorgcentrum en verpleeghuis, de Thuiszorg, vacatures en er waren leuke gadgets om weg te geven. Er was ook gelegenheid voor een rondleiding. Daarnaast was er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten bij een kopje koffie of thee. 's Ochtends deelden bewoners, onder begeleiding van stagiaires, bonnen uit aan bezoekers van de 's-Heerenbergse weekmarkt om gratis koffie of thee te komen drinken en daar werd ruim gebruik van gemaakt.
De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag.

OpenDag-Gertrudis.jpg

Nieuws
Azora voor de 3e keer op rij beste werkgever van Gelderland

In maart hebben we al bericht dat Azora opnieuw heel hoog had gescoord in het door Effectory gehouden medewerkertevredenheidsonderzoek.
Wat we toen nog niet wisten, maar nu wel, is dat Azora met haar resultaten zich voor de derde keer op rij “Beste werkgever van Gelderland” mag noemen.

Lees meer
Nieuws
Wij zijn klaar voor de chauffeursdienst in en om Varsseveld!

Azora biedt chauffeursdienst voor inwoners van Varsseveld.

Per 18 maart 2019 gaan de vrijwilligers van Azora De Bettekamp met de electrowagen mensen die (tijdelijk) slecht ter been zijn in en om Varsseveld rijden. De organisatie van de ritten met de electrowagen ligt volledig in de handen van de vrijwilligers. Zij zijn al enthousiast aan het oefenen en verheugen zich op de officiële start op 18 maart.

Lees meer
Nieuws
WIJKVERPLEEGKUNDIG SPREEKUUR IN DE SCHUYLENBURGH Lees meer