OPEN DAG GERTRUDIS


OPEN DAG IN GERTRUDIS

In het kader van de Week van Zorg en Welzijn werden geïnteresseerden op donderdag 17 maart tussen 10.00 en 16.00 uur van harte uitgenodigd voor een bezoek aan het woonzorgcentrum en verpleeghuis. Een gedeelte van het Hof van Hedel was ingericht met stands met informatie over het woonzorgcentrum en verpleeghuis, de Thuiszorg, vacatures en er waren leuke gadgets om weg te geven. Er was ook gelegenheid voor een rondleiding. Daarnaast was er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten bij een kopje koffie of thee. 's Ochtends deelden bewoners, onder begeleiding van stagiaires, bonnen uit aan bezoekers van de 's-Heerenbergse weekmarkt om gratis koffie of thee te komen drinken en daar werd ruim gebruik van gemaakt.
De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag.

OpenDag-Gertrudis.jpg

Nieuws
Beste werkgever 2018-2019

​Azora scoort 3 van de 3 sterren bij het onderzoek ‘Beste Werkgever 2018-2019’
Op basis van de uitkomsten van het onderzoek, heeft Azora in de categorie ‘VVT’ de maximale 3 sterren behaald en daarom dit keurmerk ontvangen. De lijst met alle werkgevers en de bekendmaking van de Beste Werkgever per sector wordt pas in maart bekend gemaakt.

Lees meer
Nieuws
Azora kerstmarkt 2018 in 's-Heerenberg

Weer een geslaagde en gezellige kerstmarkt voor vrijwilligers en medewerkers, dit jaar weer in Gertrudis in ‘s-Heerenberg.

Lees meer
Nieuws
Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland met dagverzorging

Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland (in ’s-Heerenberg en in Braamt) met dagverzorging. Tot die datum werd dat geleverd door Welcom, de welzijnsorganisatie in Montferland.

Lees meer