OPENING REPAIR CAFÉ IN DE SCHUYLENBURGH


OPENING REPAIR CAFÉ IN DE SCHUYLENBURGH

Zaterdag 9 april was de opening van het Repair Café in de Schuylenburgh, en hoe! Het team van enthousiaste, deskundige vrijwilligers zat klaar om de kapotte spullen van de bezoekers te repareren. De eerste bezoeker, dhr. Bosman uit Silvolde, opende symbolisch het Repair Café door een lint door te knippen van een gereedschapskist. Vele bezoekers volgden, met allerlei uiteenlopende hulpvragen. Van een rits repareren, tot een kapotte lamp. Zelfs een relaxstoel werd gerepareerd. In totaal zijn er 19 reparaties verricht.

Het Repair Café wordt elke 2e zaterdagochtend van de maand gehouden van 10.00 tot 13.00 uur in de Schuylenburgh, kosten: vrijwillige bijdrage. Geef uw spullen een tweede kans en kom naar het Repair Café!


Schb-Repair-Cafe-1.jpg

Schb-Repair-Cafe-2.jpg


Schb-Repair-Cafe-3.jpg


Schb-Repair-Cafe-4.jpg

Activiteit
Optreden koor "Hollands Glorie" in Pleinzicht dinsdag 12 februari 2019

Dinsdag 12 februari a.s. om 19.00 uur komt het koor "Hollands Glorie" een optreden verzorgen in Pleinzicht. De entree bedraag €2,50. De consumpties zijn voor eigen rekening. U bent van harte welkom op deze avond.

Lees meer
Activiteit
Kleding verkoop H & A Mode dinsdag 19 februari 2019

Dinsdag 19 februari is er weer een jaarlijkse kledingverkoop van H & A Mode in Pleinzicht. U bent van harte welkom. De inloop is van 14.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Lees meer
Activiteit
Balkenbrij, bloedworst & gebakken eieren dinsdag 26 februari 2019

Kom gezellig deze Oud Hollandse lekkernijen eten in Pleinzicht op dinsdag 26 februari a.s. Aanvang is 16.00 uur. De kosten zijn €8,50 inclusief koffie/thee, melk/karnemelk. Graag voor 15 februari aanmelden bij de receptie/administratie, bereikbaar tijdens kantooruren op tel.nr. 0315-685541 of via email: info-mmpostel@azora.nl

Lees meer