Schuyltreffers doen mee aan volleybaltoernooi


Op zaterdag 14 november 2015 werd het Azora Volleybaltoernooi gehouden in Sportcomplex De Paasberg. Medewerkers van De Schuylenburgh, aangevuld met een aantal gastspelers, schreven zich in als De Schuyltreffers en sloegen een aardig balletje weg.

Er heerste een ontspannen en ongedwongen sfeer in de sporthal in Terborg op die 14e november. Ieder team speelde 4 à 5 wedstrijden en het was natuurlijk heel erg spannend, want ieder team wilde graag de beste zijn. Op welke plek de Schuyltreffers zijn geëindigd is niet helemaal duidelijk en dat is ook maar bijzaak. Meedoen is immers belangrijker dan winnen. Nu de spierpijn over is en de blauwe armen weer zijn bijgekleurd kijken de fanatieke Schuyltreffers met een voldaan gevoel terug op een geslaagd toernooi.

Activiteit
Optreden koor "Hollands Glorie" in Pleinzicht dinsdag 12 februari 2019

Dinsdag 12 februari a.s. om 19.00 uur komt het koor "Hollands Glorie" een optreden verzorgen in Pleinzicht. De entree bedraag €2,50. De consumpties zijn voor eigen rekening. U bent van harte welkom op deze avond.

Lees meer
Activiteit
Kleding verkoop H & A Mode dinsdag 19 februari 2019

Dinsdag 19 februari is er weer een jaarlijkse kledingverkoop van H & A Mode in Pleinzicht. U bent van harte welkom. De inloop is van 14.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Lees meer
Activiteit
Balkenbrij, bloedworst & gebakken eieren dinsdag 26 februari 2019

Kom gezellig deze Oud Hollandse lekkernijen eten in Pleinzicht op dinsdag 26 februari a.s. Aanvang is 16.00 uur. De kosten zijn €8,50 inclusief koffie/thee, melk/karnemelk. Graag voor 15 februari aanmelden bij de receptie/administratie, bereikbaar tijdens kantooruren op tel.nr. 0315-685541 of via email: info-mmpostel@azora.nl

Lees meer