SPECTACULAIRE PLAYBACKSHOW IN GERTRUDIS


Medewerkers van Gertrudis verzorgen Playbackshow

Initiatienemers Arno en Petra (koks) nodigden medewerkers uit om hun playbacktalenten te vertonen en met succes. Het werd een gezellige en succesvolle avond, compleet met geluidstechnici, een ladyspeaker en cameramensen. Bewoners,medewerkers en bezoekers genoten van de leuke, lieve en ook hilarische optredens zoals o.a. The Spice Girls, nummers uit The Sound of Music en Sister Act en een strijkorkest. Het hoogtepunt was ongetwijfeld de laatste act: een optreden van Raymond van ’t Groenewoud, begeleid door soms frivool geklede dames, vertolkt door Arno en zijn collega’s van de keuken. Het was een geweldige avond.Gertrudis-PB-show-1.JPGGertrudis-PB-show-3.JPGGertrudis-PB-show-2.JPG

Nieuws
Beste werkgever 2018-2019

​Azora scoort 3 van de 3 sterren bij het onderzoek ‘Beste Werkgever 2018-2019’
Op basis van de uitkomsten van het onderzoek, heeft Azora in de categorie ‘VVT’ de maximale 3 sterren behaald en daarom dit keurmerk ontvangen. De lijst met alle werkgevers en de bekendmaking van de Beste Werkgever per sector wordt pas in maart bekend gemaakt.

Lees meer
Nieuws
Azora kerstmarkt 2018 in 's-Heerenberg

Weer een geslaagde en gezellige kerstmarkt voor vrijwilligers en medewerkers, dit jaar weer in Gertrudis in ‘s-Heerenberg.

Lees meer
Nieuws
Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland met dagverzorging

Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland (in ’s-Heerenberg en in Braamt) met dagverzorging. Tot die datum werd dat geleverd door Welcom, de welzijnsorganisatie in Montferland.

Lees meer