SPECTACULAIRE PLAYBACKSHOW IN GERTRUDIS


Medewerkers van Gertrudis verzorgen Playbackshow

Initiatienemers Arno en Petra (koks) nodigden medewerkers uit om hun playbacktalenten te vertonen en met succes. Het werd een gezellige en succesvolle avond, compleet met geluidstechnici, een ladyspeaker en cameramensen. Bewoners,medewerkers en bezoekers genoten van de leuke, lieve en ook hilarische optredens zoals o.a. The Spice Girls, nummers uit The Sound of Music en Sister Act en een strijkorkest. Het hoogtepunt was ongetwijfeld de laatste act: een optreden van Raymond van ’t Groenewoud, begeleid door soms frivool geklede dames, vertolkt door Arno en zijn collega’s van de keuken. Het was een geweldige avond.Gertrudis-PB-show-1.JPG Gertrudis-PB-show-3.JPG Gertrudis-PB-show-2.JPG

Nieuws
Azora voor de 3e keer op rij beste werkgever van Gelderland

In maart hebben we al bericht dat Azora opnieuw heel hoog had gescoord in het door Effectory gehouden medewerkertevredenheidsonderzoek.
Wat we toen nog niet wisten, maar nu wel, is dat Azora met haar resultaten zich voor de derde keer op rij “Beste werkgever van Gelderland” mag noemen.

Lees meer
Nieuws
Wij zijn klaar voor de chauffeursdienst in en om Varsseveld!

Azora biedt chauffeursdienst voor inwoners van Varsseveld.

Per 18 maart 2019 gaan de vrijwilligers van Azora De Bettekamp met de electrowagen mensen die (tijdelijk) slecht ter been zijn in en om Varsseveld rijden. De organisatie van de ritten met de electrowagen ligt volledig in de handen van de vrijwilligers. Zij zijn al enthousiast aan het oefenen en verheugen zich op de officiële start op 18 maart.

Lees meer
Nieuws
WIJKVERPLEEGKUNDIG SPREEKUUR IN DE SCHUYLENBURGH Lees meer