SPECTACULAIRE PLAYBACKSHOW IN GERTRUDIS


Medewerkers van Gertrudis verzorgen Playbackshow

Initiatienemers Arno en Petra (koks) nodigden medewerkers uit om hun playbacktalenten te vertonen en met succes. Het werd een gezellige en succesvolle avond, compleet met geluidstechnici, een ladyspeaker en cameramensen. Bewoners,medewerkers en bezoekers genoten van de leuke, lieve en ook hilarische optredens zoals o.a. The Spice Girls, nummers uit The Sound of Music en Sister Act en een strijkorkest. Het hoogtepunt was ongetwijfeld de laatste act: een optreden van Raymond van ’t Groenewoud, begeleid door soms frivool geklede dames, vertolkt door Arno en zijn collega’s van de keuken. Het was een geweldige avond.Gertrudis-PB-show-1.JPG Gertrudis-PB-show-3.JPG Gertrudis-PB-show-2.JPG

Nieuws
Stroomstoring in Varsseveld treft ook Den Es en De Bettekamp

Vanmiddag rond 15.30 uur is er in Varsseveld een stroomstoring geweest die ook Den Es en De Bettekamp getroffen heeft. Om 19.30 uur was de grote storing opgelost, het heeft tot 21.30 uur geduurd voor Den Es en De Bettekamp weer normaal functioneerden. Rond 23.00 uur lagen (vrijwel) alle bewoners op bed en is de rust weergekeerd.

Lees meer
Nieuws
Actiz creëert duidelijkheid met betrekking tot wie betaalt wat bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis

Naar aanleiding van de berichtgeving van RTL nieuws rondom het doorberekenen van kosten aan nabestaanden bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis heeft Actiz dienaangaande duidelijkheid gecreëerd.

Hieronder is de toelichting van Actiz integraal overgenomen.

Voor Azora is dit aanleiding om in de eerstvolgende vergadering met de centrale cliëntenraad opnieuw af te spreken welke diensten in dit kader tegen welke prijs in rekening zullen worden gebracht. Vanzelfsprekend zullen wij de hernieuwde afspraken direct daarna communiceren met cliënten en hun naasten en deze in ons tarievenboek opnemen.

Lees meer
Nieuws
OPEN DAG DE SCHUYLENBURGH Lees meer