Succesvolle Open Dag in Gertrudis


Succesvolle Open Dag in Gertrudis

Gertrudis-Open-Dag-2017-1.JPG Gertrudis-Open-Dag-2017-2.JPG Gertrudis-Open-Dag-2017-3.JPG

Tussen 11.00 en 16.00 uur waren bezoekers welkom. Bij binnenkomst werden ze ontvangen met een bon voor een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Er was een tafel voor informatie over het woonzorgcentrum en verpleeghuis, de Thuiszorg, vacatures en vrijwilligerswerk en het was mogelijk om te worden rondgeleid. Het Hof van Hedel was heel gezellig ingericht met stands, waar leuke waren werden aangeboden: hand- en knutselwerken, cadeauartikelen, kleding, kaarten, hebbedingetjes, jam en sieraden. Ook was de plaatselijke afdeling van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers vertegenwoordigd met mooie, kleurrijke vogels. Leden van de Cliëntenraad verkochten loten. De opbrengst (€ 375,00) wordt toegevoegd aan de spaarpot voor de braintrainer, die op de wensenlijst staat. Een jeugdige zangeres met een prachtige stem en een pianist die gezellige muziek speelde, maakten het compleet. Het was een gezellige en zeer succesvolle dag.

Nieuws
Azora voor de 3e keer op rij beste werkgever van Gelderland

In maart hebben we al bericht dat Azora opnieuw heel hoog had gescoord in het door Effectory gehouden medewerkertevredenheidsonderzoek.
Wat we toen nog niet wisten, maar nu wel, is dat Azora met haar resultaten zich voor de derde keer op rij “Beste werkgever van Gelderland” mag noemen.

Lees meer
Nieuws
Wij zijn klaar voor de chauffeursdienst in en om Varsseveld!

Azora biedt chauffeursdienst voor inwoners van Varsseveld.

Per 18 maart 2019 gaan de vrijwilligers van Azora De Bettekamp met de electrowagen mensen die (tijdelijk) slecht ter been zijn in en om Varsseveld rijden. De organisatie van de ritten met de electrowagen ligt volledig in de handen van de vrijwilligers. Zij zijn al enthousiast aan het oefenen en verheugen zich op de officiële start op 18 maart.

Lees meer
Nieuws
WIJKVERPLEEGKUNDIG SPREEKUUR IN DE SCHUYLENBURGH Lees meer