Succesvolle Open Dag in Gertrudis


Succesvolle Open Dag in Gertrudis

Gertrudis-Open-Dag-2017-1.JPG Gertrudis-Open-Dag-2017-2.JPG Gertrudis-Open-Dag-2017-3.JPG

Tussen 11.00 en 16.00 uur waren bezoekers welkom. Bij binnenkomst werden ze ontvangen met een bon voor een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Er was een tafel voor informatie over het woonzorgcentrum en verpleeghuis, de Thuiszorg, vacatures en vrijwilligerswerk en het was mogelijk om te worden rondgeleid. Het Hof van Hedel was heel gezellig ingericht met stands, waar leuke waren werden aangeboden: hand- en knutselwerken, cadeauartikelen, kleding, kaarten, hebbedingetjes, jam en sieraden. Ook was de plaatselijke afdeling van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers vertegenwoordigd met mooie, kleurrijke vogels. Leden van de Cliëntenraad verkochten loten. De opbrengst (€ 375,00) wordt toegevoegd aan de spaarpot voor de braintrainer, die op de wensenlijst staat. Een jeugdige zangeres met een prachtige stem en een pianist die gezellige muziek speelde, maakten het compleet. Het was een gezellige en zeer succesvolle dag.

Nieuws
Stroomstoring in Varsseveld treft ook Den Es en De Bettekamp

Vanmiddag rond 15.30 uur is er in Varsseveld een stroomstoring geweest die ook Den Es en De Bettekamp getroffen heeft. Om 19.30 uur was de grote storing opgelost, het heeft tot 21.30 uur geduurd voor Den Es en De Bettekamp weer normaal functioneerden. Rond 23.00 uur lagen (vrijwel) alle bewoners op bed en is de rust weergekeerd.

Lees meer
Nieuws
Actiz creëert duidelijkheid met betrekking tot wie betaalt wat bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis

Naar aanleiding van de berichtgeving van RTL nieuws rondom het doorberekenen van kosten aan nabestaanden bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis heeft Actiz dienaangaande duidelijkheid gecreëerd.

Hieronder is de toelichting van Actiz integraal overgenomen.

Voor Azora is dit aanleiding om in de eerstvolgende vergadering met de centrale cliëntenraad opnieuw af te spreken welke diensten in dit kader tegen welke prijs in rekening zullen worden gebracht. Vanzelfsprekend zullen wij de hernieuwde afspraken direct daarna communiceren met cliënten en hun naasten en deze in ons tarievenboek opnemen.

Lees meer
Nieuws
OPEN DAG DE SCHUYLENBURGH Lees meer