Succesvolle Open Dag in Gertrudis


Succesvolle Open Dag in Gertrudis

Gertrudis-Open-Dag-2017-1.JPGGertrudis-Open-Dag-2017-2.JPGGertrudis-Open-Dag-2017-3.JPG

Tussen 11.00 en 16.00 uur waren bezoekers welkom. Bij binnenkomst werden ze ontvangen met een bon voor een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Er was een tafel voor informatie over het woonzorgcentrum en verpleeghuis, de Thuiszorg, vacatures en vrijwilligerswerk en het was mogelijk om te worden rondgeleid. Het Hof van Hedel was heel gezellig ingericht met stands, waar leuke waren werden aangeboden: hand- en knutselwerken, cadeauartikelen, kleding, kaarten, hebbedingetjes, jam en sieraden. Ook was de plaatselijke afdeling van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers vertegenwoordigd met mooie, kleurrijke vogels. Leden van de Cliëntenraad verkochten loten. De opbrengst (€ 375,00) wordt toegevoegd aan de spaarpot voor de braintrainer, die op de wensenlijst staat. Een jeugdige zangeres met een prachtige stem en een pianist die gezellige muziek speelde, maakten het compleet. Het was een gezellige en zeer succesvolle dag.

Nieuws
Beste werkgever 2018-2019

​Azora scoort 3 van de 3 sterren bij het onderzoek ‘Beste Werkgever 2018-2019’
Op basis van de uitkomsten van het onderzoek, heeft Azora in de categorie ‘VVT’ de maximale 3 sterren behaald en daarom dit keurmerk ontvangen. De lijst met alle werkgevers en de bekendmaking van de Beste Werkgever per sector wordt pas in maart bekend gemaakt.

Lees meer
Nieuws
Azora kerstmarkt 2018 in 's-Heerenberg

Weer een geslaagde en gezellige kerstmarkt voor vrijwilligers en medewerkers, dit jaar weer in Gertrudis in ‘s-Heerenberg.

Lees meer
Nieuws
Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland met dagverzorging

Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland (in ’s-Heerenberg en in Braamt) met dagverzorging. Tot die datum werd dat geleverd door Welcom, de welzijnsorganisatie in Montferland.

Lees meer