Terugblik "Beweegweek Antonia"


Terugblik "beweegweek Antonia"

Maandag 19 maart was de aftrap van de beweegweek. 's Morgens was er een wandeling voor de bewoners van kleinschalig wonen. 's Middags de gezamenlijke opening in het teken van 'zon zee strand en bewegen'. De bewoners hebben meerdere potjes 'beachvolleybal / beachtennis ' gespeeld en de competitie ging er fanatiek aan toe. Uiteindelijk werd er afgesloten met het parachutedoek.

Dinsdag 20 maart was er een wandeling voor de bewoners van somatiek. 's Middag hebben de bewoners van kleinschalig wonen gezamenlijk beweegactiviteiten gedaan in de Timp.

Op woensdag 21 maart (de eerste lentedag) hebben we samen met de KBO Silvolde- Terborg een wandeltocht georganiseerd m.b.v. de "kuieren en keuvelen" routes. Bewoners en bezoekers hebben erg genoten van de wandelingen. Voor de achterblijvers werd er een bingo georganiseerd. Aan het eind bleken er twee prijzen over te zijn, de KBO heeft deze prijzen geschonken aan twee deelnemers die een mooi verhaal vertelde onderweg tijdens de wandeltocht.

Donderdag 21 maart hebben bewoners van somatiek en revalidatie fanatiek meegedaan met sport en spel. Verder stond deze dag in het teken van 'maak je eigen eten dag'. Samen werd er op gelet om zoveel mogelijk de eigen maaltijd te breiden, het eten op te scheppen, het bereiden/snijden van tussendoortjes etc. Maar bovenal; eten is ook bewegen, eet smakelijk!

Vrijdag was de weekafsluiting met de RGM, oftewel de Ronnie Gardiner Methode. Al een aantal jaren wordt deze methode aangeboden in Antonia voor onze bewoners, maar ook voor bezoekers van buitenaf. Bent u nieuwsgierig, of wilt u een keer deelnemen? Neem contact op met Mirjam Bloemhoff, m.bloemhoff@azora.nl of 0315-338111

Maandag 19 maart, opening van de beweegweek met "beachvolleybal / beachtennis".

Activiteit
Optreden koor "Hollands Glorie" in Pleinzicht dinsdag 12 februari 2019

Dinsdag 12 februari a.s. om 19.00 uur komt het koor "Hollands Glorie" een optreden verzorgen in Pleinzicht. De entree bedraag €2,50. De consumpties zijn voor eigen rekening. U bent van harte welkom op deze avond.

Lees meer
Activiteit
Kleding verkoop H & A Mode dinsdag 19 februari 2019

Dinsdag 19 februari is er weer een jaarlijkse kledingverkoop van H & A Mode in Pleinzicht. U bent van harte welkom. De inloop is van 14.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Lees meer
Activiteit
Balkenbrij, bloedworst & gebakken eieren dinsdag 26 februari 2019

Kom gezellig deze Oud Hollandse lekkernijen eten in Pleinzicht op dinsdag 26 februari a.s. Aanvang is 16.00 uur. De kosten zijn €8,50 inclusief koffie/thee, melk/karnemelk. Graag voor 15 februari aanmelden bij de receptie/administratie, bereikbaar tijdens kantooruren op tel.nr. 0315-685541 of via email: info-mmpostel@azora.nl

Lees meer