Terugblik Open Dag van de Zorg in De Schuylenburgh


Op zaterdag 17 maart was het weer zover; de Open Dag van de Zorg!

De deelnemers aan de hobbymarkt hadden geen klagen over de belangstelling van de vele bezoekers. Met veel belangstelling keek een ieder toe terwijl deze hobbyisten demonstreerden hoe zij hun prachtige houtsnijwerken, quiltdekens en -kussen, schilderijen, beelden of porselein vervaardigden en/of bewerkten. En natuurlijk wisselde vele van deze met liefde gemaakte producten van eigenaar.

Ook lieten veel bezoekers zich verrassen tijdens de rondleidingen over de verschillende afdelingen van De Schuylenburgh en in de gebouwen Kempen en Rabelink.

Kortom, we kijken terug op een zeer geslaagde en gezellige dag, die zeker weer voor herhaling vatbaar is!

Activiteit
Optreden koor "Hollands Glorie" in Pleinzicht dinsdag 12 februari 2019

Dinsdag 12 februari a.s. om 19.00 uur komt het koor "Hollands Glorie" een optreden verzorgen in Pleinzicht. De entree bedraag €2,50. De consumpties zijn voor eigen rekening. U bent van harte welkom op deze avond.

Lees meer
Activiteit
Kleding verkoop H & A Mode dinsdag 19 februari 2019

Dinsdag 19 februari is er weer een jaarlijkse kledingverkoop van H & A Mode in Pleinzicht. U bent van harte welkom. De inloop is van 14.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Lees meer
Activiteit
Balkenbrij, bloedworst & gebakken eieren dinsdag 26 februari 2019

Kom gezellig deze Oud Hollandse lekkernijen eten in Pleinzicht op dinsdag 26 februari a.s. Aanvang is 16.00 uur. De kosten zijn €8,50 inclusief koffie/thee, melk/karnemelk. Graag voor 15 februari aanmelden bij de receptie/administratie, bereikbaar tijdens kantooruren op tel.nr. 0315-685541 of via email: info-mmpostel@azora.nl

Lees meer