Toneelstuk "Schaduwen" tijdens Europese Dag van de Beroerte op 8 mei


Toneelstuk Schaduwen tijdens Europese Dag van de Beroerte

Op 8 mei organiseren Siza, Zozijn, Sensire, VIT hulp bij mantelzorg, Slingeland ziekenhuis en Professionals in NAH het toneelstuk “Schaduwen” van MartineFaber, gespeeld door Maskerade. Het thema is CVA/ afasie in het kader van de Europese Dag van de Beroerte. (Goed voor 2 tot 3 deskundigheid bevorderende activiteiten in het kader van het kwaliteitsregister)

‘Schaduwen’ is een stuk over liefde, onbaatzuchtige liefde. Prachtige ontroerende scènes en dialogen wisselen elkaar af. Twee schaduwspelers verwoorden en spelen Maria.

Langzaam ontrolt zich het levensverhaal van Maria, ooit een beroemd actrice en nu gebonden aan een rolstoel door een beroerte. Ook heeft Maria afasie. Frustratie, boosheid, schaamte en moedeloosheid komen aan bod. Voor haar hoeft het allemaal niet meer. Tot er opeens totaal onverwachts bezoek komt

Inloop: 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur

Verpleeghuis Antonia, Industrieweg 115, 7061 AP Terborg
Entree: 5 euro

Aanmelden via m.reijntjes@sensire.nl of telefonisch via 06 – 51 19 12 53 (vol = vol)


Flyer-schaduwen-op-8-mei-prof.jpg

Nieuws
Nieuwsbrief van Azora en Wonion over het nieuwe MMP

Het ontwerp voor het nieuwe woonzorgcentrum is, verwachten we, begin volgend jaar helemaal klaar.
Extra tijd is nodig voor bijvoorbeeld het maken van een goede woningplattegrond. Ook het toevoegen van een parkeerkelder vraagt aanpassing van de indeling van het gebouw.

Lees meer
Nieuws
Film van Miele over verpleeghuis Den Es: "Aandacht heeft iedereen nodig"

​In verpleeghuis Den Es in Varsseveld verblijven de cliënten in kleinschalige woongroepen in hun vertrouwde omgeving in de Achterhoek. De was wordt centraal gedaan, in de in-huis wasserij. Dit zorgt ervoor dat er meer tijd is voor de medewerkers om de bewoners de aandacht te geven die ze verdienen.

Lees meer
Nieuws
Film van Miele over verpleeghuis Den Es: "Bewoners beseffen heel goed dat ze er ongelofelijk mooi uitzien"

Kleding is een belangrijk onderdeel van de eigen identiteit van cliënten. Mooie en verzorgde kleding draagt bij aan het gevoel van eigenwaarde van bewoners. Het is de reden dat verpleeghuis Den Es in Varsseveld er alles aan doet om iedere bewoner er netjes en verzorgd uit te laten zien.

Lees meer