Toneelstuk "Schaduwen" tijdens Europese Dag van de Beroerte op 8 mei


Toneelstuk Schaduwen tijdens Europese Dag van de Beroerte

Op 8 mei organiseren Siza, Zozijn, Sensire, VIT hulp bij mantelzorg, Slingeland ziekenhuis en Professionals in NAH het toneelstuk “Schaduwen” van MartineFaber, gespeeld door Maskerade. Het thema is CVA/ afasie in het kader van de Europese Dag van de Beroerte. (Goed voor 2 tot 3 deskundigheid bevorderende activiteiten in het kader van het kwaliteitsregister)

‘Schaduwen’ is een stuk over liefde, onbaatzuchtige liefde. Prachtige ontroerende scènes en dialogen wisselen elkaar af. Twee schaduwspelers verwoorden en spelen Maria.

Langzaam ontrolt zich het levensverhaal van Maria, ooit een beroemd actrice en nu gebonden aan een rolstoel door een beroerte. Ook heeft Maria afasie. Frustratie, boosheid, schaamte en moedeloosheid komen aan bod. Voor haar hoeft het allemaal niet meer. Tot er opeens totaal onverwachts bezoek komt

Inloop: 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur

Verpleeghuis Antonia, Industrieweg 115, 7061 AP Terborg
Entree: 5 euro

Aanmelden via m.reijntjes@sensire.nl of telefonisch via 06 – 51 19 12 53 (vol = vol)


Flyer-schaduwen-op-8-mei-prof.jpg

Nieuws
​Nieuwe locatie biedt oplossing voor lange wachtlijsten

Een einde aan lange wachtlijsten voor cliënten. Met dat doel voor ogen realiseert zorginstelling Azora, in samenwerking met specialist in flexibel bouwen De Meeuw én de gemeente Oude IJsselstreek, een nieuwe 9e locatie aan de Keurkamer in Ulft ‘De Meulenbeek’.

Lees meer
Nieuws
Voorleeslunch Antonia 5 oktober

Op 5 oktober van 11.15 - 13.00 uur vindt de nationale voorleeslunch plaats. Ook verpleeg- en revalidatiecentrum Antonia Terborg neemt hier aan deel. Bewoners en bezoekers van buitenaf zijn van harte welkom om tijdens de lunch te luisteren naar diverse verhalen die worden voorgelezen. Als speciale gast is burgemeester Otwin van Dijk uitgenodigd, ook hij zal een verhaal komen voorlezen.
U bent van harte welkom! Aanmelden kan tot 1 oktober bij b.meekes@azora.nl

Lees meer
Nieuws
"Veel meer aandacht voor levenseinde in de Achterhoek"

Mooi artikel in de Gelderlander. Achterhoekse zorgverleners - waaronder Azora - zijn samen gaan nadenken over registratie van wensen van cliënten rond het levenseinde:

Lees meer