Voorjaarsmarkt Gertrudis succesvol


Gezellige voorjaarsmarkt in Gertrudis

De voorjaarsmarkt in Gertrudis op zondag 15 april 2018 was leuk en gezellig. Er was veel te koop en te zien: hand- en knutselwerken, cadeauartikelen, bonbons, bloemen. Er waren aaibare dieren: een pony, een konijn, een haan, piepjonge kuikens en er waren mooi gekleurde en vrolijk fluitende kanaries. Daarnaast was er een verloting met hele fraaie prijzen. De opbrengst hiervan komt ten goede aan het welzijn van de bewoners. Het concrete doel wordt nog nader bepaald.

Gertrudis kijkt terug op een succesvolle dag.

Gertrudis-vjm-2-2018.jpg

Nieuws
Stroomstoring in Varsseveld treft ook Den Es en De Bettekamp

Vanmiddag rond 15.30 uur is er in Varsseveld een stroomstoring geweest die ook Den Es en De Bettekamp getroffen heeft. Om 19.30 uur was de grote storing opgelost, het heeft tot 21.30 uur geduurd voor Den Es en De Bettekamp weer normaal functioneerden. Rond 23.00 uur lagen (vrijwel) alle bewoners op bed en is de rust weergekeerd.

Lees meer
Nieuws
Actiz creëert duidelijkheid met betrekking tot wie betaalt wat bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis

Naar aanleiding van de berichtgeving van RTL nieuws rondom het doorberekenen van kosten aan nabestaanden bij opbaren in het verpleeghuis of verzorgingshuis heeft Actiz dienaangaande duidelijkheid gecreëerd.

Hieronder is de toelichting van Actiz integraal overgenomen.

Voor Azora is dit aanleiding om in de eerstvolgende vergadering met de centrale cliëntenraad opnieuw af te spreken welke diensten in dit kader tegen welke prijs in rekening zullen worden gebracht. Vanzelfsprekend zullen wij de hernieuwde afspraken direct daarna communiceren met cliënten en hun naasten en deze in ons tarievenboek opnemen.

Lees meer
Nieuws
OPEN DAG DE SCHUYLENBURGH Lees meer