Voorjaarsmarkt Gertrudis succesvol


Gezellige voorjaarsmarkt in Gertrudis

De voorjaarsmarkt in Gertrudis op zondag 15 april 2018 was leuk en gezellig. Er was veel te koop en te zien: hand- en knutselwerken, cadeauartikelen, bonbons, bloemen. Er waren aaibare dieren: een pony, een konijn, een haan, piepjonge kuikens en er waren mooi gekleurde en vrolijk fluitende kanaries. Daarnaast was er een verloting met hele fraaie prijzen. De opbrengst hiervan komt ten goede aan het welzijn van de bewoners. Het concrete doel wordt nog nader bepaald.

Gertrudis kijkt terug op een succesvolle dag.

Gertrudis-vjm-2-2018.jpg

Nieuws
Beste werkgever 2018-2019

​Azora scoort 3 van de 3 sterren bij het onderzoek ‘Beste Werkgever 2018-2019’
Op basis van de uitkomsten van het onderzoek, heeft Azora in de categorie ‘VVT’ de maximale 3 sterren behaald en daarom dit keurmerk ontvangen. De lijst met alle werkgevers en de bekendmaking van de Beste Werkgever per sector wordt pas in maart bekend gemaakt.

Lees meer
Nieuws
Azora kerstmarkt 2018 in 's-Heerenberg

Weer een geslaagde en gezellige kerstmarkt voor vrijwilligers en medewerkers, dit jaar weer in Gertrudis in ‘s-Heerenberg.

Lees meer
Nieuws
Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland met dagverzorging

Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland (in ’s-Heerenberg en in Braamt) met dagverzorging. Tot die datum werd dat geleverd door Welcom, de welzijnsorganisatie in Montferland.

Lees meer