Voorjaarsmarkt Gertrudis succesvol


Gezellige voorjaarsmarkt in Gertrudis

De voorjaarsmarkt in Gertrudis op zondag 15 april 2018 was leuk en gezellig. Er was veel te koop en te zien: hand- en knutselwerken, cadeauartikelen, bonbons, bloemen. Er waren aaibare dieren: een pony, een konijn, een haan, piepjonge kuikens en er waren mooi gekleurde en vrolijk fluitende kanaries. Daarnaast was er een verloting met hele fraaie prijzen. De opbrengst hiervan komt ten goede aan het welzijn van de bewoners. Het concrete doel wordt nog nader bepaald.

Gertrudis kijkt terug op een succesvolle dag.

Gertrudis-vjm-2-2018.jpg

Nieuws
Azora voor de 3e keer op rij beste werkgever van Gelderland

In maart hebben we al bericht dat Azora opnieuw heel hoog had gescoord in het door Effectory gehouden medewerkertevredenheidsonderzoek.
Wat we toen nog niet wisten, maar nu wel, is dat Azora met haar resultaten zich voor de derde keer op rij “Beste werkgever van Gelderland” mag noemen.

Lees meer
Nieuws
Wij zijn klaar voor de chauffeursdienst in en om Varsseveld!

Azora biedt chauffeursdienst voor inwoners van Varsseveld.

Per 18 maart 2019 gaan de vrijwilligers van Azora De Bettekamp met de electrowagen mensen die (tijdelijk) slecht ter been zijn in en om Varsseveld rijden. De organisatie van de ritten met de electrowagen ligt volledig in de handen van de vrijwilligers. Zij zijn al enthousiast aan het oefenen en verheugen zich op de officiële start op 18 maart.

Lees meer
Nieuws
WIJKVERPLEEGKUNDIG SPREEKUUR IN DE SCHUYLENBURGH Lees meer