Wereld Alzheimerdag


Activiteiten in het kader van de Wereld Alzheimerdag

Op woensdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Op deze dag wordt in de hele wereld aandacht gevraagd voor de ziekte dementie en de impact van deze ziekte voor de persoon zelf en voor zijn naasten. Regionale afdelingen organiseren in deze week allerlei activiteiten voor een breed publiek. Het thema van deze week is bewegen en muziek.

Ook Gertrudis doet mee aan deze week. Er wordt een groot aantal activiteiten georganiseerd. De meeste activiteiten zijn ook toegankelijk voor externe belangstellenden.

Het programma:

Maandagmiddag 19 september 14.30-16.30 uur Officiële feestelijke overhandiging/presentatie Duofiets

Dinsdagmiddag 20 september Fietsmiddag Individuele fietstochtjes door ’s-Heerenberg

Donderdagmiddag 22 september Puzzelwandeltocht

Vrijdagmiddag 23 september Optreden Varsseveldse Diva's (Op den Brinck)

duofiets.jpg


Nieuws
Beste werkgever 2018-2019

​Azora scoort 3 van de 3 sterren bij het onderzoek ‘Beste Werkgever 2018-2019’
Op basis van de uitkomsten van het onderzoek, heeft Azora in de categorie ‘VVT’ de maximale 3 sterren behaald en daarom dit keurmerk ontvangen. De lijst met alle werkgevers en de bekendmaking van de Beste Werkgever per sector wordt pas in maart bekend gemaakt.

Lees meer
Nieuws
Azora kerstmarkt 2018 in 's-Heerenberg

Weer een geslaagde en gezellige kerstmarkt voor vrijwilligers en medewerkers, dit jaar weer in Gertrudis in ‘s-Heerenberg.

Lees meer
Nieuws
Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland met dagverzorging

Op 1 januari 2019 start Azora in Montferland (in ’s-Heerenberg en in Braamt) met dagverzorging. Tot die datum werd dat geleverd door Welcom, de welzijnsorganisatie in Montferland.

Lees meer