Wereld Alzheimerdag


Activiteiten in het kader van de Wereld Alzheimerdag

Op woensdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Op deze dag wordt in de hele wereld aandacht gevraagd voor de ziekte dementie en de impact van deze ziekte voor de persoon zelf en voor zijn naasten. Regionale afdelingen organiseren in deze week allerlei activiteiten voor een breed publiek. Het thema van deze week is bewegen en muziek.

Ook Gertrudis doet mee aan deze week. Er wordt een groot aantal activiteiten georganiseerd. De meeste activiteiten zijn ook toegankelijk voor externe belangstellenden.

Het programma:

Maandagmiddag 19 september 14.30-16.30 uur Officiële feestelijke overhandiging/presentatie Duofiets

Dinsdagmiddag 20 september Fietsmiddag Individuele fietstochtjes door ’s-Heerenberg

Donderdagmiddag 22 september Puzzelwandeltocht

Vrijdagmiddag 23 september Optreden Varsseveldse Diva's (Op den Brinck)

duofiets.jpg


Nieuws
Azora voor de 3e keer op rij beste werkgever van Gelderland

In maart hebben we al bericht dat Azora opnieuw heel hoog had gescoord in het door Effectory gehouden medewerkertevredenheidsonderzoek.
Wat we toen nog niet wisten, maar nu wel, is dat Azora met haar resultaten zich voor de derde keer op rij “Beste werkgever van Gelderland” mag noemen.

Lees meer
Nieuws
Wij zijn klaar voor de chauffeursdienst in en om Varsseveld!

Azora biedt chauffeursdienst voor inwoners van Varsseveld.

Per 18 maart 2019 gaan de vrijwilligers van Azora De Bettekamp met de electrowagen mensen die (tijdelijk) slecht ter been zijn in en om Varsseveld rijden. De organisatie van de ritten met de electrowagen ligt volledig in de handen van de vrijwilligers. Zij zijn al enthousiast aan het oefenen en verheugen zich op de officiële start op 18 maart.

Lees meer
Nieuws
WIJKVERPLEEGKUNDIG SPREEKUUR IN DE SCHUYLENBURGH Lees meer