Sfeerbeeld

Familieparticipatie


“Mijn vader en ik sjoelen wekelijks, meerdere bewoners hebben zich hierbij aangesloten. Nu organiseren we wekelijks een competitie waarbij alle deelnemers de beste willen zijn.”

“Ik maak op donderdag, samen met mijn vrouw, haar zit-/slaapkamer schoon. Mijn vrouw geniet van haar opgeruimde kamer en ik vind het fijn om mijn vrouw te kunnen ondersteunen.”

Als u bij Azora komt wonen is het allemaal anders. Erg belangrijk en prettig is het om oude gewoontes en behoeftes zo veel mogelijk in stand te houden en een vertrouwd en veilig gevoel te geven. Dit kan het beste als familie, vrienden, kennissen en oude buren helpen om het gevoel van thuis zijn te bevorderen. Samen eten, kleding uitzoeken, planten verzorgen, naar muziek luisteren, een wandeling maken, of samen in uw eigen ruimte zijn - blijf doen wat u gewend was. Het vertrouwde geeft rust en geborgenheid.

Bij Azora zijn 24 uur per dag, medewerkers en vrijwilligers aanwezig, die waar nodig kunnen helpen, ondersteunen en begeleiden. We doen dit graag samen met de mensen die belangrijk en vertrouwd zijn voor onze bewoners. Voel u thuis!

Download folder Azora Familieparticipatie

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Velden met een * zijn verplicht