Cindy Klaassen (Verzorgende IG Thuiszorg)


Ik ben terecht gekomen bij Azora omdat ik tijdens mijn VIG opleiding in de klas zat bij mensen die bij Azora werkten, en ik hierdoor helemaal enthousiast werd gemaakt door hun enthousiasme en verhalen van Azora. Ik zag een vacature staan op het internet en ik dacht nu sla ik mijn slag en met goed resultaat waar ik nu nog steeds heel erg blij mee ben. En dan ook nog gelijk een vast contract was wel de kers op de taart.

Ik werk bij Azora thuiszorg Gertrudis in s' Heerenberg.

Wat mij vooral boeide in de ouderenzorg is het hele plaatje van zorgen voor ouderen.
Zo ondersteun je bij de ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen), begeleiding rondom de medicatie, maar ook palliatieve zorg is een heel dankbaar onderdeel van het werken in de ouderenzorg.
Het is heel veelzijdig en geen dag is het zelfde. Dit omdat er altijd wel wat ongepland gebeurt. Alarmeringen, wonden, suikerspiegel die erg hoog of laag is, het niet lekker in orde zijn van een cliënt, contact met huisarts en andere disciplines enz.

Ik ga met een glimlach naar huis als ik een grote glimlach van een cliënt krijg die erg blij is met de zorg van Azora thuiszorg.

Ik zie zeker mogelijkheden binnen Azora dit omdat je regelmatig mail krijgt met de vacatures die eerst intern opgelost worden dus je bent de eerste in de rij die de vacatures krijgt te zien.
Er zijn diverse cursussen en opleidingen die je kan volgen binnen Azora. Dit om te groeien maar ook vooral om bij te blijven met de veranderingen in de zorg denkend aan verpleegtechnische vaardigheden die je kan bijhouden in het opleidingscentrum die Azora heeft, maar ook bijv een cursus duurzame inzetbaarheid waarbij het van groot belang is dat je plezier in je werk blijft houden, want zeg nou zelf als wij plezier hebben in ons werk en blij zijn met Azora dan is Azora ook blij met ons.

Voor mij maakt het werken bij Azora zo fijn doordat je veel terug krijgt van je cliënten als je bij hun de zorg verleent, en daarbij ook hele leuke collega's hebt waarbij je terecht kan met alles.
Als je dan ook nog veel zelf kan bepalen welke werkdagen je hebt door het zelfroosteren, dat maakt voor mij het plaatje compleet zodat het thuis ook met mijn gezin op rolletjes blijft lopen en er voor ze kan zijn.
Zo blijf je met plezier je werk doen want je krijgt er ZOVEEL voor terug.

Activiteit
Vrijdag 20 juli 2018: Intocht 4daagse Nijmegen kijken in zaal "Pleinzicht"

U bent van harte welkom om samen met ons te kijken naar de indrukwekkende intocht van de Nijmeegse vierdaagse. Onder het genot van een hapje en een drankje kijken wij de intocht op een groot scherm. Entree €4,50 inclusief consumpties en hapjes.

Lees meer
Activiteit
24 augustus 2018: Viering kermis met Oud Hollandse Spelen

Gezellige kermismiddag met diverse Oud Hollandse Spelen. Naast een gezellige middag kunt u ook nog prachtige prijzen winnen! Aanvang: 14.00 uur. Entree €7,50 inclusief koffie/thee, bonbons, drankjes en hapjes. U bent van harte welkom.

Lees meer
Activiteit
31 augustus 2018: Modeshow en kledingverkoop H & A Mode in Pleinzicht

Modeshow en kledingverkoop van de najaarscollectie van H & A Mode. Vrije inloop van 14.00 tot 16.00 uur. Consumpties voor eigen rekening.

Lees meer