Sfeerbeeld

Dagactiviteiten en dagbehandeling


Met elkaar actief en gezond blijven

Voor wie thuis woont en zich graag zelfstandig wil redden maar soms toch behoefte heeft aan gezelschap of behandeling, biedt Azora de perfecte oplossing met verschillende vormen van dagactiviteiten en dagbehandeling:

 • Dagverzorging
  Dagverzorging is voor cliënten die door een lichamelijke en/of geestelijke aandoening behoefte hebben aan structuur, begeleiding en/of lichte persoonlijke verzorging.
  Ondersteund door onze groepsactiviteiten­begeleiders bieden wij u alle mogelijkheden om elkaar te ontmoeten met daarbij aandacht voor een zinvolle daginvulling middels o.a. creatieve activiteiten en allerhande lichamelijke activiteiten.
  Voor onze dagverzorging is een indicatie via de WMO noodzakelijk, zonder indicatie moet u de kosten zelf dragen.
  Wij bieden dagverzorging op de volgende locaties: Debbeshoek in Ulft, Maria Magdalena Postel in Gendringen, en De Bettekamp in Varsseveld.
 • Dagactiviteit Ouderen Speciaal (DOS)
  In woonzorgcentrum en verpleeghuis Debbeshoek in Ulft is er in nauwe samen­werking met GGNet een dagopvang voor cliënten met psychiatrische problematiek die behoefte hebben aan structuur. Hiervoor is een indicatie via de WMO noodzakelijk, zonder indicatie moet u de kosten zelf dragen.
 • Dagbehandeling psychogeriatrie
  Als u behandeling nodig hebt in verband met lichte cognitieve stoornissen, dan kunt u terecht op onze psychogeriatrische dagbehandeling. Een aantal dagen per week traint u onder deskundige begeleiding uw lichaam en geest om in een zo goed mogelijke conditie te blijven. Dat helpt u om zo zelfstandig mogelijk te blijven functioneren. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid.
  Voor onze dagbehandeling psychogeriatrie is een indicatie via de WLZ of de WMO noodzakelijk, zonder indicatie moet u de kosten zelf dragen.
  Wij bieden dagbehandeling psychogeriatrie op de volgende locaties: Den Es in Varsseveld en Debbeshoek in Ulft.
 • Revalidatiedagbehandeling
  Voor wie na een verpleeghuisopname verder moet revalideren bieden wij in Verpleeg- en Revalidatiecentrum Antonia in Terborg ambulante revalidatie aan. Aan de hand van uw eigen revalidatiedoelen krijgt u individuele en groepstherapieën.
 • Activiteiten en maaltijden
  Bij al onze woonzorgcentra is het mogelijk om als externe persoon tegen betaling deel te nemen aan activiteiten die aangeboden worden. Men kan er ook de maaltijden gebruiken. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de locatie van uw keuze.

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Velden met een * zijn verplicht