Sfeerbeeld

Beeldzorg


Zorg op afstand voor uw veilig gevoel

Beeldzorg helpt cliënten de regie over hun leven te behouden. Ze kunnen naast de bestaande zorg, ondersteund worden middels zorg op afstand. Dit kan met behulp van een iPad. Deze vorm van zorg kan plaatsvinden op ieder gewenst moment.
U heeft met beeldzorg visueel contact met de zorgverlener van Azora, familie en vrienden. Soms is het geruststellend om elkaar te zien. Tevens kunnen mantelzorgers hierdoor ontlast worden.
Azora biedt haar cliënten, naast de bestaande zorg aan huis, ook zorg op afstand. Hierbij maakt de verzorgende of verpleegkundige via de iPad contact met u thuis. U kunt elkaar horen en zien via het beeldscherm. Zo kunt u uw vragen stellen of overleggen met de zorgverleners van Azora.
U kunt 24 uur per dag contact opnemen met de zorgverleners van Azora. Dit kan zijn voor een hulpvraag of een luisterend oor. De verzorgende of verpleegkundige kan ook met u contact opnemen op afgesproken momenten.

Aanmelden of meer informatie

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer weten over beeldzorg? Dan kunt u op werkdagen contact opnemen met het Azora Servicepunt: Telefoon 0315 - 33 82 22.

Download folder Azora Thuiszorg Beeldzorg

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Velden met een * zijn verplicht